Beoordelingen Autobedrijf Jan Bakker

9,0
211 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 211 beoordelingen

Maarten uit Amsterdam

03-09-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed, betrouwbaar en klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Dronten

28-08-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn ervaringen over dit bedrijf zijn positief! Ik huur hier altijd een 9 persoons busje voor mijn werk. De service, contact en vriendelijkheid is altijd top! Afspraken staan altijd netjes genoteerd en er wordt altijd contact opgenomen als er iets veranderd.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Elburg

24-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sjouke uit Poppenwier

21-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Robèr uit Apeldoorn

12-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie occasion voor een mooie prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Marnix uit wehl

30-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en je word snel geholpen. Echt een aanrader als je een andere auto wilt kopen of inruilen.

Ik zeg ga zo door !!!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit AMSTELVEEN

30-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede klantgerichtheid, afspraken worden nagekomen en deal is a deal


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Venray

25-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ontvangst, ongedwongen sfeer, eerlijke auto's die er netjes bij staan. Eigenaar doet er alles aan om de puntjes op de i te zetten en zo de aan te schaffen occasion perfect af te leveren. Goede inruilprijs gekregen voor mijn oude auto.
Wat ook in hun voordeel spreekt is dat de geadverteerde prijs een all-in prijs is, dus MET Bovag garantie. En niet dat rare gedoe met afleverpaketten wat je bij veel andere bedrijven ziet...
Dit bedrijf is absoluut een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Adriaan uit Dronten

23-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op advies van anderen hier een auto gehuurd. Kregen toch een heel grappig klein autootje mee, Fiat 500. Hebben hier drie dagen met veel plezier in rond gereden. Bij terugkomst zagen we een hele mooie Ford Focus diesel automaat staan en hebben deze gekocht. We werden zeer klantvriendelijk geholpen. Aanrader om hier een auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Zwolle

16-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, betrouwbaar contact en eerlijke afspraken


Ja, ik beveel dit aan