Beoordelingen Autobedrijf Jan Bakker

9,0
223 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
211 t/m 220 van 223 beoordelingen

willem uit hasselt

18-11-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben meer dan 25 jaar klant bij Bakker Auto's. Mijn huidige
Ford is de 8e Bakker auto in een hele hele serie merken. Nooit
problemen gehad, en waren ze er al werd het opgelost. Chapeau !


Ja, ik beveel dit aan

ab uit Apeldoorn

23-10-2011
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Rijd nu al met een zeer tevreden gevoel mijn derde Mondeo van dit bedrijf. Advisering en service zijn 100%


Ja, ik beveel dit aan

L uit Elburg

14-10-2011
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een perfect autobedrijf met een hele goede service.
We hebben de auto's jaren bij hen in onderhoud en dat bevalt prima.
Ook kopen we al jaren de auto's bij Jan bakker auto's.
Zoek je een bepaalde auto welke ze niet hebben, dan gaan ze voor je op zoek. Wel moet je dan niet verwachten dat deze de volgende dag voor de deur staat, maar dat is logisch.
Heel veel succes! Jullie verdienen het! Ga zo door. :-)


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit ´t Harde

07-10-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Jan Bakker Auto´s is een zeer deskundig en gastvrij bedrijf. Je wordt op een vriendelijke en deskundige manier geholpen en er is een groot aanbod van jong gebruikte en gebruikte auto´s. Kortom: ouderwetse service met een modern aanbod.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

06-10-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al lange tijd heb ik mijn autos in onderhoud bij Jan Bakker autos en dit bevalt mij uitstekend. Ik heb sindsdien al 3 keer een auto gekocht bij hen, en dat zonder problemen. Het is een aanrader. Ik vind service en goede kwaliteit erg belangrijk. Dit is bij hen het geval.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Elburg

06-10-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben al jaren een trouwe klant bij Jan Bakker Auto's, vanwege de goede en snelle service. Het is een betrouwbaar autobedrijf, met zeer vriendelijk personeel. Dit alles voor een lage en eerlijke prijs!


Ja, ik beveel dit aan

Erik

06-10-2011
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Karina uit 't Harde

05-10-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Elburg

05-10-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Betrouwbaar, goede service


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-10-2011
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan