Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,4
762 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 762 beoordelingen

M. uit Beesd

11-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig contact, mooie nette (bedrijfs)auto's!


Ja, ik beveel dit aan

Sebita uit Capelle aan den IJssel

28-11-2017
6,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben recent een auto gekocht bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto's voor een scherpe prijs


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit H.debie@lissmac.com

27-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Laurens

25-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel tevreden, eerlijk advies en niet opdringerig.


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Ridderkerk

25-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service, en hele mooie nette auto's.
Bij dit bedrijf goed kunnen slagen, de juiste auto gevonden voor de juiste prijs. Aflevering goed verlopen en alles keurig op orde. Autobedrijf Jan Bogert ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Fijnaart

25-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij autobedrijf Jan Bogert een mooie auto gevonden via internet. een afspraak gemaakt en tot een deal kunnen komen. Auto is keurig afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Fijnaart

25-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij autobedrijf Jan Bogert een mooie auto gevonden via internet. een afspraak gemaakt en tot een deal kunnen komen. Auto is keurig afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Fijnaart

25-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij autobedrijf Jan Bogert een mooie auto gevonden via internet. een afspraak gemaakt en tot een deal kunnen komen. Auto is keurig afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Robbert uit Dirksland

14-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk personeel, leuk aanbod van occasions. Slaagden er erg snel, mede door betrouwbaarheid van de eigenaren en monteur, die ons hielp in het aanschafproces.


Ja, ik beveel dit aan