Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,3
738 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 738 beoordelingen

P. uit Roosendaal

14-08-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi Garage bedrijf/ Recentelijk vernieuwd.
goede locatie , overzichtelijke buitenplaats .
Binnen netjes , mooie grote ontvangst tafel met voldoende stoelen.
Personeel netjes en correct.


Ja, ik beveel dit aan

Christian uit 's-Hertogenbosch

10-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk, deskundig en netjes. Helemaal niet opdringerig en maar gunde ons de tijd om de auto in alle rust te bekijken. Dit heb ik als prettig ervaren.
Een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Eloy uit Vleuten

05-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en prettige ontvangst, goed gesprek tijdens koop en er werd ook genoeg tijd vrijgemaakt voor het ophalen van de auto. Servicegericht en een mooi pand. Weinig ruimte bij onderhandeling, maar prijs was scherp genoeg om verkoop en inruil te accepteren.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Ridderkerk

04-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Renault megane bij autobedrijf Jan Bogert gekocht, netjes afgeleverd en keurig geholpen door het team van autobedrijf Jan Bogert.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk-Jan uit Roosendaal

04-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De 2e auto bij autobedrijf jan bogert gekocht, perfecte service tegen hele nette prijzen en goede service. Zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Jos

04-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service, tegen een scherpe prijs.


Ja, ik beveel dit aan

marlies uit Urk

04-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al 2 maanden veel plezier van mijn Volkswagen Polo, netjes geholpen en vriendelijk personeel. prijs is niet onderhandelbaar ze werken met scherpe meeneemprijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Steenbergen

04-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Autobedrijf Jan Bogert een prachtige auto gekocht, auto is keurig afgeleverd! netjes met een poetsbeurt en nieuwe apk en 6 maanden garantie.

Autobedrijf Jan Bogert ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

john uit dinteloord

04-08-2017
3,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb met dit bedrijf de ervaring dat de garantie vervalt wanneer je van het terrein afrijd.
Gekocht een auto met alles erop en eraan(Mercedes)maar wat blijkt er zat geen navigatie module in de houder,gebeld en kreeg te horen dat ik met de overdracht beter op had moeten letten.
Terwijl op zijn site wel drie keer was aangegeven dat de auto navigatie zou hebben.
Ik bedoel te zeggen dat je verdomd goed op moet letten want na de overdracht kan je het schudden want dan geven ze niet thuis.
Ze wekken de indruk mee te werken aan je probleem maar in mijn geval na 3 weken nog niet opgelost.


Dick uit HEERLE

04-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed geholpen .erg klantvriendelijk.super tevreden


Ja, ik beveel dit aan