Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,3
711 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 711 beoordelingen

Erwin

26-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na veel zoeken een mooie Volkwagen Golf 6 1.2 TSI gevonden bij dit auto bedrijf, voor een nette prijs.

Op de bonnefooi langsgegaan en de auto zag er keurig uit. Proefrit gemaakt en diezelfde dag nog besloten om te kopen.

Achteraf maakte de airco een vreemd geluid, maar hiervoor kon ik alsnog terecht en werd vriendelijk te woord gestaan.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Steenbergen

26-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Garage met vrij jonge gebruikte auto's die er als nieuw bijstaan. Auto's zijn zeer scherp geprijsd wat het extra aantrekkelijk maakt om daar te gaan kijken. Onze auto is dan ook in nieuw staat afgeleverd.
Vriendelijk en gezellig personeel ook de eigenaars van dit bedrijf. Wij zijn dik tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Montfoort

17-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed bedrijf,klantvriendelijk en deskundig personeel. Top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Zaandam

16-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden goede snelle en nette service
Ben heel blij met me auto


Ja, ik beveel dit aan

M uit Amsterdam

14-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In januari 2017 auto gekocht. Voor controle na 10.000 km rijden ivm vakantie naar Ford dealer gegaan. De monteur complimenteerde mij met de auto. Alleen remvloeistof vervangen. Dhr Bogert sr heeft dus niets te veel gezegd toen hij bij verkoop aangaf dat de auto een goede koop was.


Ja, ik beveel dit aan

Daisy uit Someren

12-06-2017
9,5

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vorige week zaterdag een Renault Megane Estate gekocht. 1 week later stond de auto na een wasbeurt vol met water. Er werd meteen aangeboden dat ik kon langskomen en het probleem werd vakkundig verholpen. Bedankt voor de service!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Odijk

10-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf met mooie auto's, alles naar tevredenheid ging met een goed gevoel naar huis in mijn nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Tholen

08-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geen nonsens verhaal. zijn zeer correct.
Weten waar ze over praten. Zijn klant vriendelijk.
Auto is super correct afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Hoeven

02-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn ontzettend goed geholpen !
En zeker zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Yvette uit Lekkerkerk

28-05-2017
6,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prachtige jong gebruikte luxe auto's tegen scherpe prijzen. Daar valt geen spelt tussen te krijgen. De aantrekkelijke prijs betekent tegelijktijd dat er echt 0 onderhandelingsruimte is. Logisch.
Wat in ons geval wel teleurstellend was, was de aflevering: er was geen uitleg bij in ontvangt auto (kregen zo de sleutel en dat was het) en de banden en trekhaak waren niet goed gemonteerd waardoor wij terug moesten en onze vakantie bijna in duigen viel. Ook was de auto niet voor de helft afgetankt wat wel de afspraak was en onderdeel zou moeten zijn van je afleverkosten.
Wellicht kleine punten maar wij hebben dit wel als uiterstst vervelend ervaren.
Verder een leuk familiebedrijf. Jammer dat wij deze pech hadden. Bij het ophalen van je nieuwe auto hoor je een ander gevoel over te houden.


Ja, ik beveel dit aan