Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,4
923 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 923 beoordelingen

E.J. uit Bleiswijk

11-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed aanbod, duidelijke afspraken en deze ook vervolgens nagekomen. BMW 3 serie gekocht en op zaterdag opgehaald. Bij thuiskomst na 60 km rijden verscheen er een storing in het scherm. Jan gebeld en hij vertelde het uitermate vervelend te vinden. Mocht zelf kiezen wat voor mij de beste oplossing was. Gekozen om maandag terug te gaan en werd daarvoor nog door monteur gebeld om oliefilter te bestellen, omdat dat voor 99,99% de ‘boosdoener’ zou zijn. Bij aankomst direct geholpen en excuses ontvangen vd monteur. Euvel bleek een scheef palletje onderaan het oliefilter, dat kennelijk niet goed in het daarvoor bedoelde gaatje was geplaatst. Direct bij de proefrit bleek de storing niet meer in het scherm te verschijnen en kon ik na 20 minuten weer storingsvrij verder. Service zoals je het verwacht, maar wat je niet vanzelfsprekend krijgt, bij Jan Bogert wel gekregen. Als er opnieuw een auto naar mijn wensen bij Jan in de showroom staat, dan ga ik er met een gerust hart opnieuw naar toe.


Ja, ik beveel dit aan

Cindy uit Kruisland

10-12-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goede service gehad bij de aankoop van men nieuwe wagen. Gemakkelijk dat zij alles regelen voor de RDW.


Ja, ik beveel dit aan

Naoual uit Amsterdam

08-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Oud-Beijerland

07-12-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van de week een mooie Renault Twingo gekocht bij dit bedrijf.
Wat ons al gelijk opviel toen we binnen kwamen, was dat alle auto’s er keurig uit zien in de showroom. Zowel van binnen als van buiten.
We kwamen op een nette manier tot overeenstemming over de prijs en werden netjes behandeld.
Alle boekjes van de auto waren aanwezig incl. de onderhoushistorie. Ik de auto zat een veiligheidshamer, lampenset, gevarendriehoek en hesje.
Toen we de auto gingen ophalen stond deze al netjes op naam en werden onze laatste vragen nog beantwoord.
Kortom een keurig bedrijf voor zover ik tot nu toe heb mogen ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Oudenbosch

16-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht. Alles was gereed voor overdracht: auto & administratie. Prima en prettige service.


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Beekbergen

10-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ibrahim uit Woudenberg

10-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf, ben super blij met de a7 elke telefoontje die ik belde werd goed geholpen, geen gezeur, geen druk op je, maar een ding zeker geduld is een schoone zaak.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Klundert

09-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

William uit Veghel

08-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Wassenaar

07-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Snel, en eerlijk


Ja, ik beveel dit aan