Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,3
745 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 745 beoordelingen

Ben uit Tholen

15-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: aardige hardwerkende mensen die je vakkundig en zonder veel poespas aan een mooie en goede wagen kunnen helpen.ruim aanbod in een prachtig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Joan uit Best

06-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, betrouwbaar familiebedrijf.
Ruime keuze uit kwalitatief goede auto's.
Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Heiloo

05-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen. Duidelijk en scherp in onderhandelen. Netjes opgeleverd en tijd voor Een praatje.


Ja, ik beveel dit aan

Willem jan uit Kruiningen

28-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vlot spontaan n familiebedrijf...praatje bakje koffie...nemen alle tijd voor de klant...iedereen erg vriendelijk en behulpzaam....


Ja, ik beveel dit aan

Nicolai

03-09-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima verkoop. Auto is als nieuw, komt uit de lease. Scherpe prijs, goede service. Weinig onderhandelingsruimte.


Ja, ik beveel dit aan

Marylou uit Heinkenszand

30-08-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een auto kopen, waar moet je zijn? Tegenwoordig kun je op elke hoek van de straat een auto kopen, maar uiteindelijk kwam ik gelukkig terecht bij Autobedrijf Jan Bogert.

Drie woorden: professioneel, toegankelijk en betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Rotterdam

15-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf, vakkundig geholpen,


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Roosendaal

14-08-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi Garage bedrijf/ Recentelijk vernieuwd.
goede locatie , overzichtelijke buitenplaats .
Binnen netjes , mooie grote ontvangst tafel met voldoende stoelen.
Personeel netjes en correct.


Ja, ik beveel dit aan

Christian uit 's-Hertogenbosch

10-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk, deskundig en netjes. Helemaal niet opdringerig en maar gunde ons de tijd om de auto in alle rust te bekijken. Dit heb ik als prettig ervaren.
Een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Eloy uit Vleuten

05-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en prettige ontvangst, goed gesprek tijdens koop en er werd ook genoeg tijd vrijgemaakt voor het ophalen van de auto. Servicegericht en een mooi pand. Weinig ruimte bij onderhandeling, maar prijs was scherp genoeg om verkoop en inruil te accepteren.


Ja, ik beveel dit aan