Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,4
1005 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
11 t/m 20 van 1005 beoordelingen

DirkJan uit Krimpen aan den Ijssel

03-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zo goed als nieuwe Renault Clio aangeschaft bij dit bedrijf. De auto werd in de avond afgeleverd bij ons op kantoor. Super service!


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Amsterdam

30-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede en vriendelijke medewerkers. Uiterst goed geholpen. Heerlijke auto kunnen kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Erjen uit Almere

30-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service, ruime keuze uit mooie auto’s.
Mooie auto gevonden om les mee te gaan geven.


Ja, ik beveel dit aan

Gerhard uit Zelhem

30-03-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Veel auto voor niet te veel geld.
Enigste minpunt is de onduidelijkheid over de inruilwaarde .
Staat erg onduidelijk op de aanbieding.
Er wordt ter plaatse een prijs aangeboden.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Lunteren

26-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs een supermooie V40 D3 aangeschaft. Een Ocean Race. Helemaal perfect, ziet er erg netjes uit en is erg compleet. Dat de auto met een defecte Xenonlamp werd afgeleverd is minder, maar mag de pret niet drukken. (90 euro). Mochten wij ooit weer aan een andere Volvo toe zijn, dan gaan we zeker bij Jan Bogert langs. Kortom, zeer tevreden !


Ja, ik beveel dit aan

Edward uit Hendrik Ido Ambacht

26-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima , uiterst betrouwbaar bedrijf! Doen wat ze zeggen! Auto zag er nog als nieuw uit!
Achteruitrijcamera was stuk, dit probleem is keurig opgelost.
Jan Bogert is zeker niet te duur als je hem vergelijkt met andere aanbieders! Prijs kwam overeen met ANWB koerslijst.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Dongen

25-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijne service en goed geholpen. Tot nu toe lijkt de auto een top aankoop! Enige minpunt was dat bij de aflevering er geen volle tank brandstof in de auto zat.


Ja, ik beveel dit aan

Danuta uit Arnhem

25-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week wezen kijken bij dit bedrijf voor een auto, ik had verwacht een proefrit te maken maar zag de auto waar ik interesse in had in de occasion staan. Dit was helemaal geen probleem en 5 minuten later werd geregeld dat ik alsnog de proefrit kon maken.
Financiering ook erg snel geregeld en binnen een week had ik de auto al in mijn bezit.


Ja, ik beveel dit aan

Nandini uit 's-gravenhage

22-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super klantvriendelijk, snelle service.
Een zekere aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit schiedam

22-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig, netjes en uitstekend geholpen.


Ja, ik beveel dit aan