Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,4
971 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
11 t/m 20 van 971 beoordelingen

Cor uit Breda

01-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Informatie op de website komt tot in detail overeen met de feiten. Familiebedrijf met passie voor kwaliteit en een persoonlijke begeleiding.
Heel wat auto’s gekocht, heel wat autobedrijven bezocht, Bogert staat met stip in mijn top-3 !


Ja, ik beveel dit aan

Fabienne uit Etten-Leur

01-02-2019
5,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn auto gevonden via autotrack. Eigenaar van het bedrijf wist niet veel van de auto zelf af (openen motorkap), maar een vriendelijke monteur heeft dit mij uitgelegd. Prijs kwaliteit is redelijk in verhouding. Geen garantie vanuit de garage zelf, deze kon ik erbij kopen. Had persoonlijk wat meer uitleg willen hebben over de auto, maar ik werd regelmatig verwezen naar het boekje wat bij de auto zit.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Roosendaal

31-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring! Vakkundig geholpen bij de aanschaf van een mooie occasion.
Aangenaam familiebedrijf met hart voor hun zaak EN de klant.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Halsteren

27-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Coevorden

24-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zakelijk en privé kopen wij onze auto's bij de familie Jan Bogert. Waarom heel eenvoudig, onze familie komt uit Coevorden en Groningen rijden graag het hele eind naar
Dinteloord omdat dit een uiterst betrouwbaar bedrijf is.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

23-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer netto auto van 3 jaar oud met weinig km’s gekocht 2 weken geleden. De prijsopbouw geniet niet mijn voorkeur, maar uiteindelijk toch iets weten te onderhandelen. Eindresultaat; een top auto voor een prima prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

d

21-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Hendrik Ido Ambacht

18-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Professioneel bedrijf! Fijne service en mooi aanbod van auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Ibrahim uit Venlo

18-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel erg vriendelijke mensen. Ben heel goed opgevangen.als ik ooit nog een auto wil ,mijn eerste keus is bogert autos. Bedankt bogert familie.met vriendelijke groet ibrahim


Ja, ik beveel dit aan