Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,4
900 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
11 t/m 20 van 900 beoordelingen

Anoniem uit Helmond

29-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn in de omgang, nette verkoper. Weinig onderhandel ruimte, maar toch tot een overeenstemming kunnen komen. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Axel

26-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positieve ervaring met Autobedrijf Jan Bogert. Fijn contact, snel antwoord op mijn vragen en een hele fijne aflevering van de auto gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Clemence uit Venray

26-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto’s in zeer nette staat. Vol met opties. Er is duidelijk aandacht aan besteed. Sfeer was goed. Auto direct meegenomen.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Tholen

26-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Groot aanbod van mooie occasions van goede merken. De auto's zijn meest ex Business lease vanuit Belgie en Nederland begrijp ik. Ze laten je rustig rondneuzen in het aanbod. Tot dusver geen enkel probleem met de aangekochte occasion. Netjes afgeleverd zoals afgesproken.


Ja, ik beveel dit aan

Lianne uit Puttershoek

25-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super fijn ontvangen en geholpen. Kon mijn prachtige auto zelfs al dezelfde dag ophalen! Erg fijne garage!


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Roosendaal

23-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel klantvriendelijk geholpen. Op een dinsdag binnen gestapt zonder afspraak, werd vrijwel direct geholpen. Vrijblijvend de auto bekeken waarin ik geinteresseerd was. Op een woensdag gebeld voor een proefrit. De volgende dag langs geweest voor de proefrit en de auto gekocht en 2 dagen later mocht ik hem ophalen.


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Coevorden

16-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en houden zich aan gemaakte afspraken.

We hebben 2,5 uur voor de auto moeten rijden maar zouden dat zeker nog een keer doen voor deze service en kwaliteit van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Joelle uit Heinkenszand

15-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Christa uit Almkerk

14-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijne ervaring gehad bij deze dealer.
Zeer nette auto's met eerlijke prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Joram uit Oostkapelle

11-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, em hadden alle tijd om ons van informatie te voorzien van een auto waar wij interesse in hadden.


Ja, ik beveel dit aan