Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,4
900 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
881 t/m 890 van 900 beoordelingen

Marco uit Goirle

03-04-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Lineke uit Heerjansdam

03-04-2012
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht vorig jaar juni 2011. Vriendelijk en goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Elroy uit Spijkenisse

03-04-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn hier heel goed geholpen daarom hebben wij ook snel een auto gekocht, ze zijn vriendelijk, weten waar ze over praten en dat kweekt vertrouwen. Ik zal al mijn vrienden en familie aanbevelen om daar eens te gaan kijken als ze op zoek zijn naar een andere auto.


Ja, ik beveel dit aan

pascal uit zevenbergen

03-04-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

René uit Goes

03-04-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een Audi A6 bij Jan Bogert gekocht. Dit is mijn eerste contact met Jan Bogert. Jan geeft is zeer klant gericht, luistert goed, denkt mee en geeft een goed advies. Hij is attent op de verzekering, winterbanden, enz.
Auto is prima afgeleverd en de service na aflevering is spontaan en enthousiast.
Kortom een tevreden klant! Ik heb Jan inmiddels gepromoot bij anderen.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Zierikzee

02-04-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was mijn eerste kennismaking met dit eerlijk en open bedrijf, wat mij direct vertrouwen geeft als nieuwe klant.Zal zeker bij de volgende auto eerst naar Jan Bogert gaan. De kwaliteit van de gekocht auto was goed zeker in combinatie met de redelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Halsteren

02-04-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf dat staat voor wat het beloofd en waar de klant alle aandacht krijgt die nodig is!


Ja, ik beveel dit aan

a. uit veen

02-04-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed bedrijf, weten waarover ze praten!! tevreden klanten is daar belangrijker dan aan iemand veel proberen te verdienen. dat is onze ervaring met jan en Corrie ik had zonder garantie gekocht maar later was er iets met de auto en is toen kosteloos gerepareerd!! plus ook een Bovag verzekering afgesloten. is allemaal goed geregeld! kortom tevreden klanten.


Ja, ik beveel dit aan

wouter uit utrecht

02-04-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige mensen die echt hart voor de zaak hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Jozalien uit Tholen

02-04-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan