Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,4
971 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
891 t/m 900 van 971 beoordelingen

raymond uit amsterdam

13-06-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer prettig!!!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis

12-06-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gastvrij ontvangst waarbij we alle ruimte kregen om de auto te bekijken, en een proefrit konden maken. Een eerlijke en open onderhandelinh betreffende de prijs. Ook qua inruil handeld Jan de zaken keurig af tegen een scherpe prijs. Betrouwbaar en vooral kundig advies, waardoor verder kijken geen zin heeft.

Dit autobedrijf doet wat ze zeggen, op een eerlijke open en betrouwbare manier zonder "addertjes onder het gras" tegen te komen!


Ja, ik beveel dit aan

marc uit etten-leur

12-06-2012
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit st Philipsland

11-06-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier een mooie seat gekocht .Heel leuk bedrijf die nette gebruikte auto`s heeft staan. Je wordt er gastvrij ontvangen en waar eerlijk en open wordt gehandeld, dat geeft vertrouwen!! een zaak die kwaliteit uitstraalt, een absolute aanrader!!!
Ik vertrouw erop dat als er onverhoopt wat met de auto op doet , dat men het netjes afhandeld . dat stralen ze wel uit!!! succes Jan


Ja, ik beveel dit aan

Liesbeth uit Boskoop

11-06-2012
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Barendrecht

11-06-2012
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een vlotte afwikkeling en goede dienstverlening. Kortom, een betrouwbaar adres!


Ja, ik beveel dit aan

J uit Dinteloord

11-06-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kom hier al sinds de oprichting van het bedrijf. Wordt altijd goed geholpen, ook met eventuele kleine storingen, staan de monteurs direct voor je klaar. Echt klantvriendelijk bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Rhoon

11-06-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: het was een mooie ervaring vanwege de mooie auto's en een mooie keus uit bedrijfs wagens, de werkplaats is mooi en schoon, je word er goed geholpen door de werk nemers van het bedrijf, ga zo door zou ik zeggen


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Tilburg

09-06-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De volvo v50 aangekocht bij autobedrijf Jan Bogert voldoet aan alle wensen. Wij zijn als gezin heel blij met de aankoop. Prijs kwaliteitverhouding is perfect. Tegen een scherpe prijs een complete auto. Direct een goed gevoel bij Jan en vriendelijk geholpen.Anders meegemaakt bij Vaartland en Milano.In Dinteloord krijg je een goed advies, neemt men de tijd en de koffie is ook nog eens goed. Afspraak is afspraak; de volvo stond op tijd keurig klaar. Ik hoop op veel rijplezier en kom zeker terug voor een occasion in de toekomst.


Ja, ik beveel dit aan

Martien uit IJsselstein

09-06-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet gezocht naar mooie jonge C-max. Deze bij Jan Bogert gevonden. Ontvangst was gemoedelijk, geen opdringerig gedoe. Kon rustig (alleen) de auto uitgebreid bekijken.
Snelle levering en tip-top in orde. Ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan