Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,4
1002 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
901 t/m 910 van 1002 beoordelingen

Marten en Elizabeth uit Rotterdam

06-08-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De verkopers laten je in alle rust rondkijken en komen met leuke sugesties.De afspraken worden goed nagekomen.Eigenlijk een leuk bedrijf met heel lekkere koffie


Ja, ik beveel dit aan

Wilout uit Schiedam

06-08-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en tevreden geholpen door de eigenaar dhr J Bogert.


Ja, ik beveel dit aan

Stephen uit Raamsdonksveer

06-08-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gert-Jsn uit Roosendaal

06-08-2012
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Henno uit Koudekerke

05-08-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: D.m.v. een advertentie op AutoTrack.nl ben ik in contact gekomen met uw bedrijf,en op 20 juli 2012 uw bedrijf bezocht.
Bij aankomst, viel het ons al direct op dat alle occasions er piekfijn bijstonden, en het gehele bedrijf maakte een zeer nette indruk.
De ontvangst en deskundigheid staat op een hoog niveau, dit bij zowel direktie als personeel.
Dit was mede de reden voor ons, om tot aanschaf van een occasion bij uw bedrijf te komen.
Gezien mijn ervaring in de autobranche, is mijn waardering voor dit bedrijf hoog.


Ja, ik beveel dit aan

Isabel uit Koudekerke

04-08-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een zeer gastvrij,schoon bedrijf, waar service voorop staat.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Steenbergen

04-08-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gian Franco uit Middelharnis

12-07-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Ovezande

09-07-2012
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een wat mindere start (auto stond niet klaar en er kon niet gereden worden) zijn we geslaagd met de verkoop. Het was mogelijk de auto mee te nemen zonder service en onderhoud voor een zeer redelijke prijs. Ik heb er nu ruim een week in gereden en ben zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Rien uit Poortvliet

04-07-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een maand geleden heb ik een Seat Leon gekocht van bouwjaar 2008.
De auto is net voor onze vakantie keurig netjes afgeleverd.
Er moet alleen nog wat vervangen worden maar dat was niet op tijd binnen. Gewoon wevn een afspraak gemaakt na de vakantie en het onderdeel werd netjes vervangen. Prima dus.


Ja, ik beveel dit aan