Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,4
956 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
901 t/m 910 van 956 beoordelingen

Wim uit Heeswijk-Dinther

16-05-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

w. uit Leerdam

15-05-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke, nette en naar mijn mening deskundige bedrijf.
waar ik prettig geholpen ben bij de aanschaf van mijn Ford Galaxy


Ja, ik beveel dit aan

Hakim uit Tilburg

15-05-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier goed zaken kunnen doen. Prijs was scherp, service en uitleg waren prima. Bij de volgende auto zal ik zeker weer een kijkje gaan nemen!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Breda

15-05-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hoge kwaliteit voor een hele goede prijs. Een betere prijs kon ik nergens krijgen voor mijn Peugeot 207 sw uit 2008. JanBogert heeft goede auto`s met lage km s. Volgende keer ga ik niet internet afstruinen maar direct naar Jan Bogert.


Ja, ik beveel dit aan

Addy uit Etten-Leur

15-05-2012
6,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaringen met autobedrijf Jan Bogert zijn tot nu toe zeer prettig. De dingen die afgesproken waren bij aankoop van de auto zijn netjes in orde gemaakt en de afgeleverde auto zag er ook tip top uit! Waarvoor mijn dank; het gebeurd ook weleens anders.....Vwb de service en de deskundigheid kan ik nog niets zeggen omdat ik op die punten nog geen aanspraak op het bedrijf heb moeten doen vandaar dit cijfer. In dit geval staat de 5 dus niet voor matig maar gewoon voor het feit dat ik hierover geen oordeel kan geven. Qua prijs/kwaliteit; ik ben blij met de deal die ik heb kunnen maken met Dhr. Bogert dus dan is het goed hè.


Ja, ik beveel dit aan

Antonie uit Papendrecht

15-05-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Oosterhout

15-05-2012
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel gemoedelijk bedrijf,goede locatie vriendelijke mensen waar ik graag weer terug kom.En zeer nette auto`s uiteraard.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit OOSTERHOUT

15-05-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk en deskundig contact. Gemaakte afspraken prima nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Bergen op Zoom

14-05-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Je word er vriendelijk ontvangen en goede en snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Halsteren

06-05-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier onlangs een jonge gebruikte auto gekocht. Je wordt hier netjes geholpen door de gehele Familie. Ze zijn zelfs zo gastvrij dat je buiten openingstijden een proefrit kan maken. Wij zijn erg tevreden en zullen dit bedrijf zeker aanraden!


Ja, ik beveel dit aan