Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,4
1043 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
971 t/m 980 van 1043 beoordelingen

Ben uit Tilburg

09-06-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De volvo v50 aangekocht bij autobedrijf Jan Bogert voldoet aan alle wensen. Wij zijn als gezin heel blij met de aankoop. Prijs kwaliteitverhouding is perfect. Tegen een scherpe prijs een complete auto. Direct een goed gevoel bij Jan en vriendelijk geholpen.Anders meegemaakt bij Vaartland en Milano.In Dinteloord krijg je een goed advies, neemt men de tijd en de koffie is ook nog eens goed. Afspraak is afspraak; de volvo stond op tijd keurig klaar. Ik hoop op veel rijplezier en kom zeker terug voor een occasion in de toekomst.


Ja, ik beveel dit aan

Martien uit IJsselstein

09-06-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet gezocht naar mooie jonge C-max. Deze bij Jan Bogert gevonden. Ontvangst was gemoedelijk, geen opdringerig gedoe. Kon rustig (alleen) de auto uitgebreid bekijken.
Snelle levering en tip-top in orde. Ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Ingmar uit Zevenbergen

09-06-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben bij dit bedrijf een occasion gekocht.
Wij werden erg vriendelijk ontvangen en de mensen namen de tijd voor ons.
De mensen zijn vakkundig zowel in de verkoop als in de garage.
Verder ziet het bedrijf er zeer netjes uit en biedt het een hoge service.

kortom wij zijn tevreden met onze auto en met Garage bedrijf Jan Bogert.


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit 's-Hertogenbosch

09-06-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige ervaring. Goede service, ongedwongen. Auto stond al helemaal klaar toen we kwamen voor proefrit, zodat we hem mogelijk al meteen mee konden nemen. Alles snel en netjes geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-06-2012
6,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-06-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Fijnaart

03-06-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen bij de aankoop en de auto stond ook klaar op de afgesproken tijd.
Een klein mankementje werd zonder afspraak even tussendoor verholpen.
Zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Orion uit Heinkenszand

31-05-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor zover ik kan beoordelen een prima zaak. Ik kwam een aantal auto's bekijken aangezien ik niet wist wat het ging worden. Ik werd netjes ontvangen en kreeg uitgebreid de tijd om rond te neuzen zonder dat er een opdringerige verkoper zichzelf op bleef dringen. De mensen daar waren vriendelijk en de koffie was lekker.

Ik heb een afspraak gemaakt om de auto op te halen en wat zaken uit mijn oude auto uit te laten bouwen. Dat werd keurig op het afgesproken tijdstip uitgevoerd.

Enig minpuntje dat ik kan bedenken is dat de ruitenwissers voor volledig versleten en gescheurd waren (ondanks de afleverbeurt) en dat ik daar toevallig achter kwam nadat ik bij carglass was geweest ivm een sterretje in de voorruit. Aangezien garglass een actie had waarbij er gratis nieuwe ruitenwissers gemonteerd werden, was dit echter maar een klein puntje.

De auto bevalt heel goed. Ondertussen heb ik er alweer 1500km in gereden en nog geen moment spijt gehad van de aanschaf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-05-2012
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: pretige en rustige ondvangst. Niet opdringerig. goede mogelijkheid voor onderhandeling. Komt afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

narrie uit bergen op zoom

30-05-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan