Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,4
1005 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
981 t/m 990 van 1005 beoordelingen

C. Koper Sloopwerken. bv uit Wervershoof

04-04-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

H..G.G.J. uit Doetinchem

04-04-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Dinteloord

04-04-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben al klant sinds dat autobedrijf Jan Bogert is gevestigd in Dinteloord, tot op heden is de service, deskundigheid nog steeds van zeer hoge kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Aart uit Willemstad

04-04-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik laat al een aantal jaren mijn auto repareren bij Jan Bogert.
Het bedrijf blinkt uit in klantvriendelijkheid (zowel werkplaats als frontoffice), makkelijk bereikbaar en niet duur. Bijvoorbeeld laatste moment reparaties, brengen en afhalen van de auto, meedenken met de klant op het gebied van kosten. reparaties worden goed uitgevoerd. Ik beveel iedereen dit bedrijf aan! mvg Aart Kruis


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit 4641 LA Ossendrecht

03-04-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vrijblijvend rond kijken zonder dat ze op je lip zitten. Jammer dat niet alle voertuigen die buitengestald waren van het slot waren (is watvoor te zeggen bij een niet afgesloten terrein).Vriendelijke ontvangst. Duidelijke afspraken die men nauwkeurig nakomt. Aan te bevelen aan een ieder


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Goirle

03-04-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Lineke uit Heerjansdam

03-04-2012
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht vorig jaar juni 2011. Vriendelijk en goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Elroy uit Spijkenisse

03-04-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn hier heel goed geholpen daarom hebben wij ook snel een auto gekocht, ze zijn vriendelijk, weten waar ze over praten en dat kweekt vertrouwen. Ik zal al mijn vrienden en familie aanbevelen om daar eens te gaan kijken als ze op zoek zijn naar een andere auto.


Ja, ik beveel dit aan

pascal uit zevenbergen

03-04-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

René uit Goes

03-04-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een Audi A6 bij Jan Bogert gekocht. Dit is mijn eerste contact met Jan Bogert. Jan geeft is zeer klant gericht, luistert goed, denkt mee en geeft een goed advies. Hij is attent op de verzekering, winterbanden, enz.
Auto is prima afgeleverd en de service na aflevering is spontaan en enthousiast.
Kortom een tevreden klant! Ik heb Jan inmiddels gepromoot bij anderen.


Ja, ik beveel dit aan