Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,3
741 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 741 beoordelingen

Nicolai

03-09-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima verkoop. Auto is als nieuw, komt uit de lease. Scherpe prijs, goede service. Weinig onderhandelingsruimte.


Ja, ik beveel dit aan

Marylou uit Heinkenszand

30-08-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een auto kopen, waar moet je zijn? Tegenwoordig kun je op elke hoek van de straat een auto kopen, maar uiteindelijk kwam ik gelukkig terecht bij Autobedrijf Jan Bogert.

Drie woorden: professioneel, toegankelijk en betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Rotterdam

15-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf, vakkundig geholpen,


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Roosendaal

14-08-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi Garage bedrijf/ Recentelijk vernieuwd.
goede locatie , overzichtelijke buitenplaats .
Binnen netjes , mooie grote ontvangst tafel met voldoende stoelen.
Personeel netjes en correct.


Ja, ik beveel dit aan

Christian uit 's-Hertogenbosch

10-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk, deskundig en netjes. Helemaal niet opdringerig en maar gunde ons de tijd om de auto in alle rust te bekijken. Dit heb ik als prettig ervaren.
Een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Eloy uit Vleuten

05-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en prettige ontvangst, goed gesprek tijdens koop en er werd ook genoeg tijd vrijgemaakt voor het ophalen van de auto. Servicegericht en een mooi pand. Weinig ruimte bij onderhandeling, maar prijs was scherp genoeg om verkoop en inruil te accepteren.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Ridderkerk

04-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Renault megane bij autobedrijf Jan Bogert gekocht, netjes afgeleverd en keurig geholpen door het team van autobedrijf Jan Bogert.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk-Jan uit Roosendaal

04-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De 2e auto bij autobedrijf jan bogert gekocht, perfecte service tegen hele nette prijzen en goede service. Zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Jos

04-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service, tegen een scherpe prijs.


Ja, ik beveel dit aan

marlies uit Urk

04-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al 2 maanden veel plezier van mijn Volkswagen Polo, netjes geholpen en vriendelijk personeel. prijs is niet onderhandelbaar ze werken met scherpe meeneemprijzen.


Ja, ik beveel dit aan