Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,4
1043 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 1043 beoordelingen

Dhr./mevr. uit Middelharnis

19-08-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de tweede keer een auto aangeschaft bij Jan Bogert BV. Ben erg te spreken over dit bedrijf. Vriendelijke ontvangst, goed geholpen, scherpe prijzen en ze hebben alleen maar nette en eerlijke auto's staan die voornamelijk van 1e eigenaar en dealeronderhouden zijn. Absolute aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Hurdegaryp

15-08-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een mooie Passat gekocht. Werd vriendelijk ter woord gestaan aan de telefoon en kreeg alle benodigde informatie(woon zelf 250 km verderop) toen ik aan kwam bleek alles te kloppen zoals in de advertentie staat. Aardige medewerkers. Ze lieten ons in alle rust de auto bekijken waarna we een rondje konden rijden. Bij terugkomst een lekkere bak koffie en een gezellig gesprek. Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-08-2019
5,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Anoniem

15-08-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service en aardige mensen


Ja, ik beveel dit aan

M uit Raamsdonskveer

29-07-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heel vriendelijk, nette mensen, goede service,


Ja, ik beveel dit aan

Giel

26-07-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Volkswagen Passat variant gekocht, keurig afgeleverd voor een super scherpe prijs. Ze hebben er een stuk of 15 staan dus ik kon gewoon kiezen. Zeker een aanrader keurig bedrijf en alles ziet er verzorgd uit!!


Ja, ik beveel dit aan

Cor van bellen uit Santpoort

26-07-2019
2,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goedemorgen de firma had beloofd de auto helemaal na te lopen zaten een paar ligte schade plekjes links achter hebben ze niks aangedaan terwijl ze beloofd hadden ook gevraagd om extra winterbanden nee dat kon niet scherpe prijs zeiden ze ik ging er dus vanuit dat hij op zomerbanden staat nee dus winterbanden dus moet meteen kosten maken voor zet zomerbanden je gaat geen auto verkopen bij 40 graden die op winterbanden staat dit al over gebeld maar afgewimpeld willen er niets van weten verre van netjes hoop op een goede oplossing Gr Cor van bellen


Jimmy uit Beek en donk

19-07-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We werden hartelijk ontvangen met een lekker kopje koffie. De auto’s bij dit bedrijf zijn allemaal in perfecte staat. Wij zijn heel snel geslaagd voor een geweldige auto. Qua kilometers en uitvoering was er nergens een vergelijkbare auto te vinden!


Ja, ik beveel dit aan

Sjef uit Tilburg

17-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste indruk, hele aardige vriendelijke mensen voelt meteen vertrouwd, alle tijd voor de klant. een mooi eerlijk bedrijf dat er meer dan goed verzorgd uit ziet!


Ja, ik beveel dit aan

Job uit Hillegom

15-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betreft aanschaf BMW 520; Zeer net auto bedrijf. Na eerste bezoek om te peilen of dit een net autobedrijf zou zijn, direct overtuigd. Mooi bedrijf met een grote showroom en genoeg keuze. De medewerkers en eigenaren zijn zeer vriendelijk en klantgericht. Er wordt keurig de tijd voor je genomen. Geen enkele vraag is teveel. Tevens zijn ze zeer scherp met hun prijzen. Hier geld nog woord is woord,eerlijk en geen loze beloftes. Ik zou zeggen doe er u voordeel mee.


Ja, ik beveel dit aan