Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,3
753 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 753 beoordelingen

Robbert uit Dirksland

14-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk personeel, leuk aanbod van occasions. Slaagden er erg snel, mede door betrouwbaarheid van de eigenaren en monteur, die ons hielp in het aanschafproces.


Ja, ik beveel dit aan

Walter uit Zuidland

08-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

klaas uit stolwijk

04-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: keurig net bedrijf


minpuntje toegezegd portier te restylen is niet gebeurt en ook niet geprobeerd. verder uiterst tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit DE HEEN

04-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke sfeer en hulpvaardig. Ik ben al 10 jaar trouwe klant van dit mooie familiebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Harm uit Gorssel

29-10-2017
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op de gok op zaterdag-middag vanuit een afspraak in Rotterdam doorgereden naar Dinteloord, om te kijken naar een auto die ze hadden staan waar ik interesse in had. Niet gekeken naar de openingstijden en we kwamen om half 4 aanrijden.
Vader en zoon deden net de boel op slot omdat ze tot 3 uur open waren. Ik vroeg of ik nu te laat was, of net op tijd. "Precies op tijd dus, kom binnen!"
De lampen en de koffiemachine gingen aan en we hebben snel en vlot kunnen handelen.
De auto's staan er netjes, klaar en verzorgd bij. Het komt over als een net autobedrijf waar vakmanschap en kwaliteit belangrijk zijn.
Goed gevoel over de deal, prettige benadering en gevoel dat zaken doen gaan boven op tijd thuis zijn.
Bedankt Jan en Stefan!


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Roosendaal

20-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net mijn Audi A6 Avant opgehaald.
De auto rijdt fantastisch en is als nieuw!

Kan dit bedrijf aanbevelen, een prettige sfeer en deskundige en aardige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Age uit Vlagtwedde

18-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede service haalden ons van het station.Vriendelijk en correct geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Tholen

15-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: aardige hardwerkende mensen die je vakkundig en zonder veel poespas aan een mooie en goede wagen kunnen helpen.ruim aanbod in een prachtig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Joan uit Best

06-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, betrouwbaar familiebedrijf.
Ruime keuze uit kwalitatief goede auto's.
Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan