Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,4
1002 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 1002 beoordelingen

Hans uit Rijswijk

14-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit is nu een no-nonsens bedrijf. Geen blablablabla, maar eerlijke en duidelijke informatie. Prettig en vriendelijk geholpen. Ook de papieren afhandeling betreffende garantie, RDW en koop was overzichtelijk. We hebben een pracht auto aangeschaft, die keurig is afgeleverd. Dus waarom kom je van ver naar Dinteloord. Omdat het goed is! Bedankt, fam Bogert!


Ja, ik beveel dit aan

AJJ uit Tholen

12-04-2019
5,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: 2 maanden geleden een jonge opel astra gekocht. In eerste instantie een prima keus. Goede afspraken gemaakt. Men hield er rekenschap mee dat ik vaak lange afstanden in het buitenland rij en daarom was deze auto een goede keuze. De belofte gekregen dat ze de auto klaar zouden zetten qua onderhoud zodat ik de eerste 30.000 (tot volgende onderhoud) er zeker geen problemen van zou ondervinden. Nu twee maanden later wat kleine zaken gehad zoals een alarm verlichting en portier die niet functioneren vanaf de eerste keer dat ik deze wil gebruiken, (de verlichting is een apk onderdeel) Ondertussen de dealer gebeld voor het herstellen conform garantie, blijkt dat er een terug roep actie is welk deze auto nog niet heeft gehad. Het gaat hier om problemen met remmen en versnellingsbak. Kortom niet voldaan aan afspraken, verder wel een fijne reis auto wanneer de remmen en versnellingsbak zijn hersteld ook weer een veilig gevoel.


Anoniem

10-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig zaken doen. Geen mooie praatjes en verkoop trucjes. Wat je ziet is wat je krijgt.


Ja, ik beveel dit aan

Tigran uit Zutphen

08-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super geholpen en erg tevreden met mijn nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Miel uit RIJSWIJK

07-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gezellig familiebedrijf met prima auto's. Ik kwam voor een Audi A3 G-tron en kon kiezen uit 4 auto's.
Dat vind je nergens!
Ik kreeg een nette inruilprijs voor mijn auto
Ik ben blij dat ik ben langs gegaan en geniet elke dag van mij "als nieuwe" auto.


Ja, ik beveel dit aan

Jörg uit Roermond

06-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette garage met groot assortiment.
Zeer vriendelijke en niet opdringerige verkoper.
Mij stond aan: scherpe prijzen, geen korting en iedereen betaald hetzelfde. Top !!!
Bedrijfsbus perfect afgeleverd. 2 kleine deukjes eruit gehaald ( inclusief )
Een echte aanrader !!!


Ja, ik beveel dit aan

Jasmijn uit Etten-Leur

05-04-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed maar toen er iets gemaakt moest worden duurde het wel lang. Niet echt een plaats om te zitten heb ik het gevoel. Maar voor de rest een fijn bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

DirkJan uit Krimpen aan den Ijssel

03-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zo goed als nieuwe Renault Clio aangeschaft bij dit bedrijf. De auto werd in de avond afgeleverd bij ons op kantoor. Super service!


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Amsterdam

30-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede en vriendelijke medewerkers. Uiterst goed geholpen. Heerlijke auto kunnen kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Erjen uit Almere

30-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service, ruime keuze uit mooie auto’s.
Mooie auto gevonden om les mee te gaan geven.


Ja, ik beveel dit aan