Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,4
725 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 725 beoordelingen

Anoniem

23-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week langs geweest bij dit bedrijf en ik ben hier zeer vriendelijk geholpen en heb voor een goede prijs een prachtige occasion kunnen kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Jolien uit Nieuwendijk

22-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel vriendelijk, spelen in op behoefte, persoonlijk, kwalitatief en waanzinnige prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Oud-Beijerland

21-07-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk autobedrijf met een prima service. Helaas maar 6 punten voor de prijs kwaliteit, dat zit hem puur in de bijkomende kosten van een afleverpakket. Zie dat liever verrekend in de occasionprijs. De auto die ik gekocht heb stond overigens uiterst scherp geprijst en was om door een ringetje te halen zo netjes. Kortom, in je auto stappen en zeker even naar Dinteloord rijden als je iets naar je zin hebt gezien.


Ja, ik beveel dit aan

Hans. uit Rotterdam.

21-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was op zoek naar een Mercedes B klasse en die vond ik bij Jan Bogert.
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk te woord gestaan en kon ik alle tijd nemen om de wagen te bekijken zonder opdringerige verkopers.
Na een proefrit met de auto was ik eigenlijk al verkocht.
Dit bedrijf hanteert strakke [nette ] prijzen en dat maakt onderhandelen wel wat lastig.
Ik had niets in te ruilen dus een deal was snel gemaakt.
Mijn nieuwe auto is echt tot volle tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

M

19-07-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima familiebedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Kamal uit Denbosch

14-07-2017
6,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aardige mensen, helaas heb ik pech dat ik het niet goed getroffen heb, op dit moment ben ik mijn auto kwijt en de nieuwe auto heeft mankementen en dat nu al voor dat ik het gereden heb, het zekerheidsgevoel is in angst omgeslagen waar ik eigenlijk niet op gehoopt had, mijn eigen auto heeft mij nooit in de steek gelaten en dat is nu dus een andere ervaring terwijl je het tegenovergestelde verwacht, hoe zou ik het kunnen zeggen dat ik gewoon pech heb helaas.


Ja, ik beveel dit aan

Nasserdin uit Den Haag

06-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Dit is een Uitstekende goeie familie autobedrijf. Goeie keuzes en ben blij dat ik me auto uiteindelijk hier heb gehaald !!!


Ja, ik beveel dit aan

Henri uit Gorinchem

05-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positief. Vriendelijk en zeer deskundig geholpen. Bleef zelfs langer open voor ons. Eerlijke prijs en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel.


Ja, ik beveel dit aan

J.W. uit Burgh Haamstede

04-07-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Dit is nu al de tweede auto die ik hier koop. De service en handelsgeest is goed. Snel zaken doen op een eerlijke manier.


Ja, ik beveel dit aan

Leander uit Eindhoven

04-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige auto gekocht bij Autobedrijf Jan Bogert, zeer tevreden over de afhandeling. Ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan