Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,3
671 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 671 beoordelingen

kees uit utrecht

24-02-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima aandacht van het familiebedijf. Betrouwbare uitstraling.


Ja, ik beveel dit aan

Nadya uit Amsterdam

24-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben een Volvo v40 gekocht bij deze familie bedrijf. We zijn erg goed geholpen en zijn erg tevreden met onze nieuwe auto! Verder viel het ons op dat ze top auto's verkochten voor aantrekkelijke prijzen. Een aanrader dus!


Ja, ik beveel dit aan

Harmen uit Rotterdam

20-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Jan Bogert B.V. een mooie Ford Focus gevonden. Snel een deal gesloten met de vriendelijke verkoper en inmiddels de trotse eigenaar van de auto van onze keuze. Fijn zaken te doen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-02-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Nunspeet

17-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ontspannen en gezellig familie bedrijf met een ruim aanbod aan prachtige auto's. Het was voor ons absoluut de moeite waard om daar meer dan 100 km voor te rijden om een auto te bekijken en proefrit mee te maken.
Moest even wennen aan het feit dat de prijzen niet onderhandelbaar zijn. Achteraf begrijpelijk om dat alle auto's die worden aangeboden heel erg scherp geprijsd zijn. Dit bedrijf is wat ons betreft een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Djacelys uit almere

16-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Etten-Leur

14-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op aanraden van diverse mensen bij dit autobedrijf uitgekomen. Inruil van auto was mogelijk. Geen smoesjes, gewoon een marktconforme prijs. De occasion die we kochten was tevens erg scherp geprijst. Weinig ruimte voor onderhandelen. Tevens vriendelijk geholpen en ten alle tijden netjes te woord gestaan.


Ja, ik beveel dit aan

Mirjam

11-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Volvo V40 gekocht, keurig afgeleverd en vriendelijk personeel!! Keuze gemaakt voor een 12 maanden garantie pakket, waarbij ik bij de dealer terecht kan!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-02-2017
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Garantie tot aan de deur! Vriendelijke monteur toen we de auto kochten dat wel maar toen de auto eenmaal gekocht was kwam men de afspraken die wij gemaakt hadden niet meer na!! Wat ik nog het ergste vondt (was wat volgens ons de eigenaar van het bedrijf is)zeer klant onvriendelijk is. Ons zien ze er als klant niet meer terug en zal het bedrijf een ander niet aanraden.


Ron

10-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto's en goede prijzen. Super service!


Ja, ik beveel dit aan