Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,4
900 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 900 beoordelingen

Christian uit Sint-Anthonis

19-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag onze “nieuwe” auto opgehaald. Erg te spreken over de geboden service en deskundigheid. Nemen echt de tijd voor je. Ook het garantiepakket afgenomen om risico’s in de aankomende 6 maanden af te dekken. Prima bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Leerdam

19-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een goed en prettig contact bij een echt familiebedrijf. Ondernemers laten je rustig rond kijken. Je voelt je echt op je gemak als bij hun bent.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Spijkenisse

12-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, hulpvaardig en een “No-nonsense” ingesteldheid.
Wij hebben een proefrit gedaan en met tevredenheid onderhandeld over eindprijs inclusief garantie.
Auto was binnen 2 werkdagen rijklaar op afgesproken tijdstip.
Autobedrijf Jan Bogert B.V. is een welverdiende aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Dinteloord

11-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van de werkplaats tot de verkoop iedereen is even vriendelijk en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn bedrijf om een auto te kopen. Duidelijk, helder, transparant en klantgericht. Ze zijn duidelijk ingesteld op de handel. Leveren mooie, nette auto’s af.


Ja, ik beveel dit aan

Siebe

09-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed. Klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Marjolein uit Halsteren

06-10-2018
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer fijn ervaring bij Autobedrijf Jan Bogert. Heel vriendelijk en klantgerichte service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Anoniem

03-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig en vriendelijk contact en duidelijk in de afspraken. Net bedrijf en afwikkeling van de aankoop van de auto verliep vlot.


Ja, ik beveel dit aan

Robertino uit Barendrecht

01-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na maanden lang zoeken kwam ik uiteindelijk bij Jan Bogert de BMW 520 tegen in die specifieke uitvoering waar ik al maanden naar op zoek was.
Een afspraak voor een proefrit was snel gemaakt en hierna kwamen we ook al snel tot een overeenkomst qua prijs en leveringsvoorwaarden.

De auto werd perfect afgeleverd en rij er met veel plezier in. Zou Jan Bogert zeker aanbevelen. De auto's die ze hebben zijn scherp geprijst en van goede kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan