Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,3
680 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 680 beoordelingen

Anoniem

27-03-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht bij jan bogert met 128.000km op de teller 2 maanden later kapot en moet er een nieuwe motor in


Guust uit Roosendaal

23-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Scherpe prijzen, ook voor inruil auto. Weinig onderhandeling mogelijk. Plezierig familie bedrijf waar je de tijd krijgt om rustig rond te kijken. Proefrijden bij slecht weer was niet mogelijk, jammer.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Delft

15-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne hulp en je krijgt de tijd om op je gemak rond te lopen in de showroom. Veel aanbod van auto's.
Tot nu toe goede service en hoop dat blijft.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel

11-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi auto bedrijf met volop keuze uit mooie gebruikte auto's. Vriendelijk familie bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Baarn

08-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel en snel


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Leidschendam

03-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bianca & Leen uit Zevenhuizen

03-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We waren op zoek naar een Chevrolet spark van bj ongeveer 2012, veel prijsverschil, bij dit bedrijf de auto gevonden met de juiste km en juiste prijs, ruim duizend euro goedkoper als bij anderen autobedrijven, Goede afspraken gemaakt en de auto na proefrit gekocht, gekozen voor een extra afleveringspakket, vandaag de auto opgehaald en helemaal tevreden, eigenlijk begint een auto kopen naar een prijs kijken nu onze ervaring met dit bedrijf was prijsvergelijking overbodig geweest, vriendelijke ontvangst geen opdringerig gedoe, proefrit zonder iemand van het bedrijf erbij kunnen maken, kortom al hadden we de zelfde prijs vergeleken bij een ander moeten betalen dan is dit beslist de moeite waard .


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-03-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de 2de keer mooie auto gekocht! Hopelijk weer net zo'n goede als de vorige keer. Aan de service zal het niet ontbreken. Ga zo verder daar met jullie zaak!


Ja, ik beveel dit aan

Veli uit Den haag

27-02-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht bij dit bedrijf. Wij werden goed geholpen. Vriendelijke mensen. Ik ben tevreden met de gekochte auto.


Ja, ik beveel dit aan

kees uit utrecht

24-02-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima aandacht van het familiebedijf. Betrouwbare uitstraling.


Ja, ik beveel dit aan