Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,4
1030 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 1030 beoordelingen

Arno uit Langerak

21-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne mensen, perfecte afhandeling, nette prijs , echt een aanrader voor degene die een goede auto zoekt en het bij een betrouwbaar bedrijf wil kopen !


Ja, ik beveel dit aan

Lotte uit Liempde

20-06-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf, vriendelijke mensen. Jammer dat er bij de aanschaf van een auto geen volle tanks lest meegegeven maar slechts voor €20 aan brandstof. Is toch een stukje extra service naar de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Marijn uit Krabbendijke

17-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Hellevoetsluis

12-06-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rens uit son en breugel

11-06-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vooralsnog goed, ik ben netjes behandeld. Ik ga ervanuit dat ik een goede koop gedaan heb.


Ja, ik beveel dit aan

Kees

11-06-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf met een gezellige service.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Zevenbergen

07-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi familiebedrijf. Aardige, geïnteresseerde mensen die luisteren.


Ja, ik beveel dit aan

Oskar uit Achthuizen

06-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Peugeot 206cc gekocht en er direct mee op vakantie gegaan naar zuid Frankrijk helaas liet hij ons in Marseille staan de overbrenging van de versnellingspook naar de versnellingsbak begaf het verder een top auto gekocht !!


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit THOLEN

06-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf met prima service! Fijn personeel!


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Zoetermeer

04-06-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hartelijk ontvangen en ongedwongen geholpen door Stefan. Kwam voor een volvo v40, maar uiteindelijk een mooie Bmw 118d gekocht. Keus uit veel nette auto's, voornamelijk ex lease. Tip bij ophalen auto: bosje bloemen plus halve tank brandstof zou de koopervaring helemaal afmaken. Bij aanschaf volgende auto zou ik hier zeker weer langsgaan.


Ja, ik beveel dit aan