Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,4
811 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 811 beoordelingen

Martijn uit De Meern

22-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk, deskundig, eerlijk


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ursula uit Nederweert

20-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tijdens onze zoektocht naar een andere auto kwamen we online uit bij Jan Bogert.
We konden ons in de showroom rustig oriënteren en auto's bekijken en vragen werden netjes en duidelijk beantwoord.
De keuze was snel gemaakt en er was zelfs de mogelijkheid om de auto binnen enkele uren mee te nemen, wat ons -vanwege de lange reis- goed uitkwam.

Er werd door een medewerker netjes uitgelegd waar een restaurant lag om de wachttijd door te brengen.

Binnen de afgesproken tijd was de auto klaar.
Papieren doorgenomen en we konden huiswaarts met de auto.

Dus kortom, helder, duidelijk en servicegericht.


Ja, ik beveel dit aan

Leo

17-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig te woord gestaan. Wij kwamen voor een specifieke auto en kregen ruimschoots de mogelijkheid deze uitvoerig te bekijken zonder de aanwezigheid van de verkoper. Proefrit was ook geen probleem. Ook de afleverpuntjes zijn netjes nagekomen en de aflevering is correct verlopen.


Ja, ik beveel dit aan

Remco

12-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mirjam uit Dordrecht

11-04-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk personeel. Veel auto s op voorraad. Auto's waren met zorg gepoetst; gaf een verzorgde indruk.


Ja, ik beveel dit aan

Enny uit Utrecht

09-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed bedrijf! Aardige en behulpzame medewerkers. Er wordt meteen eerlijk verteld hoe het er daar aan toe gaat en wat je kunt verwachten, dit geldt ook voor de prijs. Het nadeel daarvan is dat er weinig onderhandelbaar is, maar ik heb wel het gevoel bij een betrouwbare garage gekocht te hebben, wat ik erg belangrijk vind. Daarnaast had de auto ook gewoon een redelijke prijs. Het bedrijf ziet er daarnaast mooi uit en is schoon. Goede ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Kudelstaart

08-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel bedrijf met ruime voorraad auto’s.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Breda

08-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tussen de ruime en afwisselende keuze aan gebruikte auto's ons droomexemplaar gevonden. Bedrijf ziet er netjes uit en er is een ontspannen sfeer. Leuke ontvangst door de verkopers, en een leuke deal kunnen maken. Aflevering was zeer goed.


Ja, ik beveel dit aan

Cor

08-04-2018
2,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In eerste instantie, na een aantal telefonische contacten, een goed gevoel over dit bedrijf. Na een proefrit door een familielid die in de nabijheid van Dinteloord woont, werd door verkoper S. aangegeven dat, gezien de belangstelling voor deze auto, duidelijk was dat deze te goedkoop aangeboden was en later duurder zou worden aangeboden wanneer deze nu niet verkocht zou worden. Na de positieve bevindingen over de auto (niet over de verkoper) door mijn familielid heb ik zaterdagmiddag rond 14.00 uur telefonisch contact opgenomen met verkoper S. om de auto voor komende maandag te reserveren voor een proefrit. Het is voor mij nl. 3 uur rijden naar Dinteloord, dan is het wel prettig dat je niet het risico loopt dat de auto verkocht wordt tijdens je rit naar Dinteloord. Dat deden ze niet, want als ze de auto die middag nog konden verkopen, dan deden ze dat. Ik kon wel maandagmorgen bellen om te vragen of de auto nog beschikbaar was, als dat zo was, dan zouden ze de auto wel voor mij reserveren. Want ja, er is zoveel belangstelling voor deze auto. Er waren zaterdagmorgen ook nog 2 belangstellenden. Het niet meedenken met de klant en de toonzetting van het telefoongesprek over de reservering waren voor mij redenen om niet in zee te gaan met dit bedrijf.