Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,3
701 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 701 beoordelingen

Cw

28-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gezien op internet. We zijn gaan kijken op een andere auto uitgekomen in de daarop volgende week proefrit gemaakt. En we hebben besloten tot koop over te gaan. Week erna auto opgehaald venster afspraak afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden met het verloop en afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Eindhoven

26-05-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super. Gastvrij en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Huib uit Den Haag

21-05-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ilonka uit Tilburg

19-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne mensen goed geholpen net bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-05-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Berkel en Rodenrijs

17-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snelle actie, no nonsens sfeer. Weinig financiele onderhandelings ruimte. Keurig bedrijf. Auto's staan er in top conditie bij, met scherpe prijzen. Aflevering was met een keurige schone auto, maar zonder enige uitleg. Gelukkig zat er een handleiding bij.


Ja, ik beveel dit aan

Erkan uit Amsterdam

12-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte Mercedes B klasse gekocht. Vriendelijk personeel en behulpzaam. Weinig ruimte voor onderhandelen vanwege scherpe prijzen. Zal zeker nog een keer terugkomen voor een eventueel andere auto.


Ja, ik beveel dit aan

A uit 's-Gravendeel

08-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een ford mondeo uit 2012 gezien , eerst langs geweest om te kijken gevraagd om te reserveren tot eind van de week wat helaas niet kon (ook wel begrijpelijk). Snel kunnen regelen om proef te rijden de volgende dag , auto stond al klaar om mee te rijden. Dat je alleen bij serieuze interesse mee kunt proefrijden is begrijpelijk aangezien er veel tijd aan poetsen en schoonmaken inzit. Bij ophalen snel en goed geholpen en er snel mee weg kunnen rijden .


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Berkel enschot

04-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service en vriendelijke personeel/ eigenaren! Zeer blij met mijn aangeschafte auto.


Ja, ik beveel dit aan

Camiel uit Eindhoven

30-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf met een ruim aanbod aan jonge occasions. Helaas is het niet mogelijk een auto te reserveren, jammer als je van ver moet komen. Vriendelijk personeel, er is me denk ik wel 6 keer koffie aangeboden :) In de toekomst zou ik zeker nog een keer in het aanbod kijken.


Ja, ik beveel dit aan