Beoordelingen Autobedrijf Jan Bogert B.V.

8,4
987 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
881 t/m 890 van 987 beoordelingen

R uit Ossendrecht

18-08-2012
7,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

cor uit Oudorp NH

10-08-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Ossendrecht

08-08-2012
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Rijssen

06-08-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Meerder malen telefonisch ivm afstand Betuwe-Twente, dus ongezien (!!!) VW-Transporter bussen aangeschaft tegen zéér scherpe tariefen en niet 1x teleurgesteld!

Super service, korte lijnen met goede prijzen, zoals het hoort te zijn in deze tijd!

Niverplast BV
Rijssen


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Tilburg

06-08-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In de afgelopen 2 jaar 2 gebruikte auto's gekocht. Dit vanwege de scherpe prijsstelling en de goede toestand van de auto's. De 1e auto bleek binnen een maand een lek te hebben in het koelsysteem, dit werd gratis verholpen ondanks dat de auto zonder garantie gekocht was. Ook kreeg ik gratis een leenauto.
Een jaar later de 1e auto ingeruild voor de 2e vanwege overstap van diesel op benzine. Ook vanwege de goede 1e ervaring en een scherpe prijs. Met deze 2e auto nog geen problemen gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Marten en Elizabeth uit Rotterdam

06-08-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De verkopers laten je in alle rust rondkijken en komen met leuke sugesties.De afspraken worden goed nagekomen.Eigenlijk een leuk bedrijf met heel lekkere koffie


Ja, ik beveel dit aan

Wilout uit Schiedam

06-08-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en tevreden geholpen door de eigenaar dhr J Bogert.


Ja, ik beveel dit aan

Stephen uit Raamsdonksveer

06-08-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gert-Jsn uit Roosendaal

06-08-2012
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Henno uit Koudekerke

05-08-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: D.m.v. een advertentie op AutoTrack.nl ben ik in contact gekomen met uw bedrijf,en op 20 juli 2012 uw bedrijf bezocht.
Bij aankomst, viel het ons al direct op dat alle occasions er piekfijn bijstonden, en het gehele bedrijf maakte een zeer nette indruk.
De ontvangst en deskundigheid staat op een hoog niveau, dit bij zowel direktie als personeel.
Dit was mede de reden voor ons, om tot aanschaf van een occasion bij uw bedrijf te komen.
Gezien mijn ervaring in de autobranche, is mijn waardering voor dit bedrijf hoog.


Ja, ik beveel dit aan