Beoordelingen Autobedrijf Jan de Krijger C.V.

9,1
290 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 290 beoordelingen

Job uit H.I.D.

03-12-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar een auto bij deze firma aangeschaft. Wat gelijk opvalt met een gesprek met de eigenaar is dat hij constant schermt met de beoordelingen over zijn bedrijf op internet. Ik heb dit later nog eens terug gekeken maar nou de regelmatig terugkerende "vage " negens en tienen serieus te nemen..

Dit bedrijf moet kleine autootjes voor een klein budget verkopen. Niet voor een kwartje op de eerste rij gaan zitten en zeker niet denken dat ze alles zelf kunnen oplossen en/of repareren. Beloftes doen ze graag maar je moet ze wel helpen herinneren, zeker als je als bedrijf hoopt op 'geen nieuws is goed nieuws.

Kortom, meer pijn dan plezier gehad van de aankoop aldaar!


Hans uit Zwijndrecht

02-12-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

S uit 3334cs Zwijndrecht

23-11-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De Toyota waar we nu 6jaar in rijden kreeg behoorlijke schade.
Dhr de Krijger en zijn werkplaats dhr Steven hebben hard gewerkt om de auto weer strak en netjes in orde te krijgen.
Voor een redelijke prijs.
Wij zijn blij met dit resultaat. Prima werk geleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Hendrik-Ido-Ambacht

21-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurig en netjes geholpen ,echt nog een gemoedelijk bedrijf waar klant nog koning is,opel agila weer kleine beurt gehad en zelfs ook nog uitgestofzuigt, nogmaals bedankt en tot volgende keer.


Ja, ik beveel dit aan

Tine uit Zwijndrecht

20-11-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Positief en meedenkend, persoonlijk


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit H.I.Ambacht

13-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima en snel geholpen tegen een redelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Clyde uit Hendrik-Ido-Ambacht

13-11-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Meer dan waar voor je geld. Top Service!


Ja, ik beveel dit aan

resias uit Zwijndrecht

13-11-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vakkundig personeel en zeer goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Zwijndrecht

23-10-2017
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Désiré uit Zwijndrecht

21-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service en de eigenaren zijn zeer vriendelijke mensen.
Onze auto wilde niet meer starten. Jan de Krijger gebeld en na het horen van de melding/klacht dacht hij aan vervangen van de accu. Dit hebben ze op onze parkeerplaats geregeld. Geweldig! Auto doet het weer.


Ja, ik beveel dit aan