Beoordelingen Eshuis Auto's BV

8,3
33 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 33 beoordelingen

Maarten uit Deventer

20-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben al jaren een zeer tevreden klant bij Eshuis. Verschillende auto's gekocht. Goede kwaliteit en service. Eindelijk eens een betrouwbare auto handelaar!


Ja, ik beveel dit aan

George en Alla uit Oosterwolde

23-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste auto die wij kochten voldeed niet helemaal aan onze verwachtingen. Met de Ramon Eshuis besproken. Hij is op zoek gegaan naar de auto die beter bij ons paste. Zo hebben wij nu wel de auto die bij ons past! Super service en eerlijk bedrijf met hele mooie auto's. Dus zoekt je een andere auto kijk eerst eens bij Eshuis Holten.


Ja, ik beveel dit aan

Remy uit Rijssen

02-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed geholpen. Eerste auto die ik kocht voldeed niet helemaal aan mijn verwachtingen. Met de eigenaar besproken en zijn standpunt was ik wil dat je tevreden bent. Hij is op zoek gegaan naar de auto die ik zocht en zonder moeilijk te doen ruilde hij de oude auto weer in!! Super service en eerlijk bedrijf, kan dit bedrijf echt aanbevelen!!


Ja, ik beveel dit aan

Alice uit Bathmen

21-09-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanmiddag bij Eshuis geweest voor een jong gebruikte auto. Nette zaak en een warm welkom. Ondanks dat we er financieel niet uit zijn gekomen toch een goed gevoel aan over gehouden. Goed gesprek, kennis van zaken. Kom zeker nog eens terug!


Ja, ik beveel dit aan

Sophie uit Apeldoorn

21-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke verkoper, die ook nog kundig is. Alle afspraken zijn nagekomen, dit was een verademing na ervaringen bij andere autoverkopers. De auto voldoet volledig aan de verwachtingen en werd volgens afspraak afgeleverd aan ons. Fijn! Ik heb dit bedrijf aangeraden bij mijn vrienden en familie


Ja, ik beveel dit aan

Ludwig uit Hengelo

16-09-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vandaag geweest om meerdere auto s te bekijken en we zijn dr uit gekomen.Wat me op viel is de gastvrijheid en de info over de auto s ook over de auto s die ingevoerd zijn ook in opdracht van klanten.Echt complimenten voor de transparantie over de auto s,gang van zaken,service en gastvrijheid. Al met al een zeer goede ervaring,aan iedereen aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-09-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ze houden zich niet aan afspraken. Interne communicatie is hier ver te zoeken. Je wordt zelf gebeld, en maak een bezichtiging afspraak. Dan verkopen ze dood leuk die auto een dag ervoor. Zonder het je melden. Bah.


Reinier uit Amsterdam

13-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na lang zoeken hebben wij online de juiste auto gevonden bij Eshuis BV. De ontvangst bij Eshuis was zeer prettig. We zijn zeer kundig geholpen door Ramon en hebben in overleg de juiste afwegingen kunnen maken. Nu al enige tijd zeer tevreden met onze nieuwe auto en de service achteraf.
Op deze manier is een auto kopen weer leuk en vertrouwd! Een absolute aanrader indien je een goed gevoel wilt hebben bij een nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Marie uit Apeldoorn

11-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een paar weken geleden hier een auto gekocht. Kundige mensen die me goed hebben geadviseerd. Ben erg blij met de auto en de service. Zeer aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Oostzaan

18-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed contant en zeer netjes behandeld. Absoluut een aanrader en wordt goed geluisterd naar wensen en je wordt zeer vriendelijk ontvangen.


Ja, ik beveel dit aan