Beoordelingen Autobedrijf Jan Eshuis BV

8,1
22 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

stef uit vaassen

22-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn dochter heeft hier haar eerste auto gekocht renault megane coupe, we zijn hier super geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Dinxperlo

25-10-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Mercedes 240 v 6 gekocht super af geleverd even een klein probleempje met de sleutels, maar dit werd vakkundig opgelost door senior Eshuis. volgens mij supergoed en zeker eerlijk bedrijf. Top.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Barendrecht

15-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij aankomst trof ik een mooi en verzorgd bedrijf aan.
Eerste indruk was al goed. Daarna prettige ontvangst door de eigenaar Ramon Eshuis. Had een mooie gebruikte Mitsubishi Colt CZT staan. Had een niet goed werkende airco en een nog niet vervangen distributieriem. Na een goede prijsafspraak zijn eerder genoemde zaken keurig en vakkundig verholpen en is ook meteen de APK geregeld.
Naar volle tevredenheid dus een auto aangeschaft bij Ramon Eshuis Auto's! Zeer zeker de moeite waard om, in mijn geval, 1,5 uur te rijden voor de aanschaf van een auto.....


Ja, ik beveel dit aan

Joeri uit Alkmaar

16-10-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beste Lezer,

Mijn vriendin en ik hebben een Renault Twingo gekocht uit bouwjaar 2013 met maar 17dkm op de teller. De auto was praktisch nog splinternieuw en erg goed onderhouden! De advertentie van Jan Eshuis BV sprong ons in het oog omdat de auto erg scherp geprijsd was, hetzelfde type auto met vergelijkbare gereden km's was minimaal 1000 euro duurder bij andere adverteerders. We zijn erg vriendelijke ontvangen in de showroom door Ramon, hij heeft ons ook alle tijd gegeven om uitgebreid een proefrit te maken en heeft ons zelfs doorverwezen naar leuke restaurants in de buurt om daar te lunchen. We zijn ontzettend tevreden met de service en vooral omdat Ramon totaal niet opdringerig was. Mochten we toe zijn aan een nieuwe of extra auto, dan ga ik zeker eerst langs bij Jan Eshuis BV om te kijken wat ze als aanbod hebben staan!


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Rijssen

02-09-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mooie Renault van slechts 1 jaar oud gekocht voor een scherpe prijs. Deskundig advies gekregen. Gewoon een nette zaak.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Waalwijk

26-03-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super mooie BMW gekocht bij Eshuis. Mooie zaak, vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Meijerink Rally Sport uit Den Ham

26-03-2015
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij doen al jaren, naar volle tevredenheid, zaken met dit bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Simone en Henk uit Deventer

25-03-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben onze beide auto's in onderhoud bij Jan Eshuis. Is gewoon altijd goed. We krijgen altijd een gratis leenauto mee en alle vervangen onderdelen laten ze zien bij het ophalen. Erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Alice uit Bathmen

18-03-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, degelijk bedrijf. We zijn al ruim 10 jaar tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

floris uit enschede

18-03-2015
1,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: laat auto door de apk gaan die al bij verkoop afgekeurd hadden moeten worden dus een regel rechte oplichter die mensen een poot uitdraait