Beoordelingen Autobedrijf Jan Olthof

8,8
480 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 480 beoordelingen

F uit Ijsselmuiden

15-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed! Prettige mensen en heel vriendelijk !


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Hellendoorn

15-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service , vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

W. uit Voorburg

08-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Familiebedrijf betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima uitleg over wat er gedaan was aan de auto en waar we op moeten letten voor de komende tijd.


Ja, ik beveel dit aan

Olav uit Nijverdal

05-10-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Niek uit Hellendoorn

04-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Den Ham

04-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik vond het een prettige ervaring. Het mailverkeer is snel. Hierdoor werd er snel antwoord gegeven op mijn vragen en een proefrit was zo geregeld. Ze zijn professioneel, vriendelijk en ze denken met je mee.


Ja, ik beveel dit aan

Eddy uit Oudenbosch

30-09-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Belachelijk slechte ervaring. Op zoek naar een bedrijfswagen kwamen we via marktplaats terecht bij deze "handelaar" Omdat het 200km enkele reis was hebben we nadat we de wagen zo goed mogelijk hadden bekeken op de foto's 2 keer telefonisch contact gehad over de met name uiterlijke staat van de wagen. Er werd in beide gesprekken dat behoudens een klein krasje op de voorbumper en wat krasjes op de achterbumper van het laden de wagen er perfect bij stond en wij zeker geen spijt zouden krijgen van onze reis.
Eenmaal aangekomen bleek dat de wagen bij de bumper voor 2 zeer grote beschadigingen had waar de losse rafels van het kunstig nog aanhingen en op het gelakte deel ook grote beschadigingen zaten. De rechter buitenspiegel was helemaal stuk, een sier dop bij de deurklink was er niet, en verder waren er over de wagen her en der nog wat beschadigingen. Natuurlijk waren wij hiervan niet gecharmeerd en vroegen waarom hij dit niet eerlijk had verteld dat had ons en lange reis van 400km en en tank benzine bespaard buiten de tijd die we nog niet rekenen. Hierop was het antwoord: tja ik weet niet wat jullie van en bedrijfswagen verwachten, maar dat is normale schade. Alsof een gebruikte bedrijfswagen standaard met schade moet worden geleverd?
Ik vind dit een zeer rare manier van denken, verder bleek dat er nog btw bovenop de prijs kwam terwijl duidelijk bij de advertentie stond MARGE wagen.
Kortom voor mij en zeer onbetrouwbaar persoon die er niet voor schroomt om potentiële klanten voor de gek te houden. Dit soort verkopers zorgt ervoor dat eerlijke verkopers ook worden gewantrouwd.


Henk uit Haarle

27-09-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top!


Ja, ik beveel dit aan

gerrit uit vroomshoop

26-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan