Beoordelingen Autobedrijf Jan Snel B.V.

8,8
268 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
251 t/m 260 van 268 beoordelingen

marthy uit barendrecht

16-01-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel klantvriendelijk bedrijf. Heb hier een occasion gekocht en alle reparaties en onderhoud laat ik door Jan Snel doen. Kom vanuit Barendrecht naar Puttershoek, speciaal vanwege de service.
Als het nodig is een leenauto beschikbaar.
Persoonlijke benadering.


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Oud-Beijerland

13-01-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben door het personeel van dit bedrijf door de jaren heen altijd zeer goed, " snel" en deskundig geholpen. Prettige lui die altijd voor je klaar staan. Prijzen worden vooraf door gegeven, dus je komt nooit voor verrassingen te staan. Ze beginnen op de afgesproken tijd en je kunt vaak gewoon wachten op de beurt, banden of APK, zodat het me niet te veel tijd kost en de koffie staat altijd klaar!!


Ja, ik beveel dit aan

Rob en Ellen uit 's-Gravendeel

07-01-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als bewuste Mitsubishi rijders kunnen we een Mitsubishi slogan van jaren geleden: "De gestaalde perfectie" alleen maar onderschrijven. Rijden al bijna 20 jaar meerdere Mitsubishi's (tot hoge leeftijd en kilometrages) en nooit serieuze problemen gehad.
En we zijn er van overtuigd dat dat ook komt door de goede zorgen van onze dealer; Jan Snel uit Puttershoek.
Hebben altijd aandacht voor je als klant én hebben verstand van zaken waar het je auto betreft. Zijn ook van het "afspraak is afspraak" principe, en dat is als klant wel zo fijn om van uit te kunnen gaan. Of het nu gaat om een afspraak maken, de factuurprijs of wat dan ook, we weten altijd waar we aan toe zijn.
We zullen dan ook naar verwachting nog vele jaren Mitsubishi rijden en gebruik blijven maken van onze huidige dealer Jan Snel.


Ja, ik beveel dit aan

Marinus G.N.C. uit Spijkenisse

25-06-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In de 25 jaar dat ik hier kom heeft Jan Snel mijn overtuigd dat zij het begrip service/klantvriendelijk hoog in het vaandel heeft staan.
Indien gewenst laat het personeel van Jan Snel bij de apk keuring of reparatie de klant volledig meekijken en geeft daarbij uitleg en tevens advies indien nodig. Dit geeft mij,de klant,ontzettend veel vertrouwen. Kortom een bedrijf waarop je kunt blindvaren. Ik zal waarschijnlijk mijn leven lang trouw blijven aan dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

hendrik uit Barendrecht

19-06-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: word altijd volgens afspaak geholpen.kan altijd wachten bij een beurt als
je bij aanvang aanwezig bent.mag zelf ook eenkijkje nemen als ze bezig zijn
aan je auto. neem boven een kop koffie .loop eens de chowroem in voor de
nieuwe modellen onder die tijd is je auto klaar


Ja, ik beveel dit aan

sandra uit puttershoek

18-06-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: versleten remblokken . langs rijden volgende dag wagen brengen dag later apk gekeurd en gemaakt dus toppie


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Heerjansdam

18-06-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prettig en relax bedrijf met een persoonlijke benadering en service we hebben ook onze vrienden dit bedrijf aanbevolen Fam. De Jager en Fam. Schoon en die genieten ook van jullie service


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Zwijndrecht

18-06-2013
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

A.T uit Puttershoek

18-06-2013
7,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Gep uit Sommelsdijk

18-06-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is een zeer klantvriendelijk bedrijf. Geen wachttijden bij directe storingen. Goeie technische aanpak, geen onafgesproken extra kosten gemaakt, gratis leenauto tegen benzinekosten. Wat wil je nog meer?


Ja, ik beveel dit aan