Beoordelingen Autobedrijf Jan Snel B.V.

8,8
268 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
261 t/m 268 van 268 beoordelingen

Multiboek Beheer bv uit Numansdorp

14-06-2013
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

B.l. uit Nieuwe tonge

07-02-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gemaild en gebeld voor mijn cv afstand bediening , niet eens afspraak gemaakt zo naar toe gereden .Netjes ingelezen werkt weer zoals het hoort en gratis gemaakt en dat in 2013 Toppie .
Nogmaals bedankt hiervoor en ik ben er zeer content mee .


Ja, ik beveel dit aan

J uit Strijen

30-11-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht bij deze garage.
Verkoop gesprek ging erg vriendelijk, en de afspraken die gemaakt zijn met het gesprek zijn ook allemaal uitgevoerd.
Bij aflevring stond de auto netjes gepoets en wel klaar.
Pluim voor dit bedrijf omdat je daar nog klant bent,zal er ook zeker vaker komen voor onderhoud omdat ze ook reperatie's doen aan alle merken auto's.
Team Snel ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Aad uit Heinenoord

29-10-2012
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Geweldige service! Echt waar!
Net terug uit Tenerife, waar dieven mijn geld, tickets, bankpassen en autosleutels van mijn colt hadden gestolen, hielp Jeannet me op een hardverwarmende wijze.
Ze belde ANWB, een bedrijf in Duitsland, andere contacten om mijn probleem zo goedkoop mogelijk op te lossen.
Mijn Mitsibushi Colt stond namelijk nog bij het vliegveld Weeze bij Dusseldorf. En.... ik had geen sleutels. Zij regelde alles en binnenkort heb ik mijn auto weer voor de deur staan. Super service van dit bedrijf. Enorm bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

bonnie uit puttershoek

24-09-2012
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: helemaal leuk omdat ik deze maand jarig was kreeg ik een gratis schoonmaak cadeau.Netjes gepoets van buiten en gestofzuigd van binnen. Dat is nog een leuk onverwachts extra verjaardagscadeau super service bedankt.
bonnie reigwein


Ja, ik beveel dit aan

Jaco uit Puttershoek

07-09-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Conny uit Heinenoord

06-09-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed! Altijd wordt snel gereageerd bij hulpvragen. Vervangend vervoer is aanwezig. Service is prima.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Alphen aan den Rijn

19-04-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan