Beoordelingen Autobedrijf Jan Snel B.V.

8,8
245 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 245 beoordelingen

Kees uit Alblasserdam

24-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: de ervaring met dit bedrijf is zeer prettig.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Spijkenisse

01-04-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Papendrecht

26-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vriendelijk personeel en men heeft prima meegedacht om op tijd de auto gekeurd te krijgen...


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Puttershoek

21-01-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Telefonisch goed bereikbaar. Het maken van een afspraak op korte termijn was geen probleem. Goede service.


Ja, ik beveel dit aan

H.A.M uit Puttershoek

21-01-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een goed bedrijf waar je altijd terecht kan voor problemen als je pech heb op de dag als het dan ken helpen ze


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Westmaas

21-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fantastisch!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit 's-Gravendeel

17-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Staan altijd voor je klaar met een glimlach én vakmanschap! Of het nu gaat om een nieuw boutje in de uitlaatophanging of een grote beurt met alle toeters en bellen! In de 20 jaar dat we klant zijn, zijn we nog nooit teleurgesteld in Jan Snel.


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Numansdorp

17-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel prettig geholpen, aflevering van de aangekochte auto was aangenaam, alles tiptop geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Bertus uit Rhoon

05-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We zijn te vrede.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Spijkenisse

05-11-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben vriendelijk en op een accurate manier ontvangen en geholpen. Met het onderhoud van de auto werd gelijk op de afgesproken tijd begonnen en daardoor kon ik na de verrichte werkzaamheden weer op tijd vertrekken.


Ja, ik beveel dit aan