Beoordelingen Autobedrijf Jan Strijbosch v.o.f.

9,1
457 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 457 beoordelingen

Hans uit Rijen

25-03-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij worden altijd vriendelijk, snel en vakkundig geholpen. Wij komen dan ook altijd weer terug voor onderhoud en reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Tilburg

22-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top service , eerlijk advies


Ja, ik beveel dit aan

Marlies uit Tilburg

22-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Tilburg

21-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goed!


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Tilburg

21-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Heb mijn auto gebracht en ik werd gelijk geholpen, en met het ophalen een duidelijke uitleg wat er was.


Ja, ik beveel dit aan

Leontien uit Tilburg

21-03-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Gebeld om lampje te laten vervangen. Ik kon binnen half uur terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Tilburg

20-03-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettig bedrijf. Elektronisch probleem kon helaas niet worden verholpen maar daardoor heb ik maar een schijntje hoeven te betalen van al die uren die er ingestoken zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Oisterwijk

17-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Vriendelijk ontvangen. Goede afspraak gemaakt en ook na gekomen. Gebruik gemaakt van de leenauto.
Trekhaak is keurig bevestigd.


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Tilburg

14-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super goed! top service en je weet dat je nooit te veel betaald. Zijn altijd eerlijk en denken mee met de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Tilburg

10-03-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Altijd vriendelijk en je merkt dat ze echt de tijd voor je nemen.


Ja, ik beveel dit aan