Beoordelingen Autobedrijf Jan Strijbosch v.o.f.

9,1
584 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 584 beoordelingen

Jan uit Tilburg

12-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: John denkt altijd mee met je wensen.
Nooit geen overbodige reparaties, eerdere het omgekeerde, als er vragen zijn om iets te repareren en hij ziet, dat het niet nodig is, dan stelt hij dit ook voor om over te slaan.


Ja, ik beveel dit aan

E uit Tilburg

09-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en eerlijk


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Maarssen

08-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn jaren geleden vanuit Tilburg verhuisd naar in de beurt van Utrecht. Toch zijn we bij garage Strijbosch gebleven en nemen de extra km op de koop toe.....


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Tilburg

02-11-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een echt familiebedrijf en een HART voor de klanten. Men neemt hier de tijd om de reparatie te bespreken en mee te denken. Ik zou haast zeggen; Je komt hier thuis.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Tilburg

27-10-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring ondanks flinke extra kosten die tijdens een onderhoudsbeurt werden geconstateerd. Goede uitleg en vooraf besproken wat de extra kosten / reparaties waren en vervolgens snel opgelost. (dezelfde dag).


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Tilburg

23-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanaf het eerste bezoek al een goed gevoel bij deze garage. Ze bellen altijd om te laten weten wat het gaat kost. Kapotte onderdelen kun je bekijken als je wil en John legt uit wat er stuk is en hoe je dat aan het onderdeel kunt zien. Ze doen ook hun best om kosten voor je te besparen als dat mogelijk is. Personeel is altijd vriendelijk. Ik ben (al jaren) zeer tevreden en raadt Garage Strijbosch van harte aan.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-10-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed overleg mbt de beurt. Goede communicatie. Komenhun afspraken na en zijn eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Udenhout

13-10-2018
8,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na veel online prijsvergelijk gekozen voor dit autobedrijf die duidelijk de goedkoopste was voor de opgegeven werkzaamheden. Helaas moesten er - uiteraard in overleg met het bedrijf - nog wat meer onderdelen vervangen worden dan door mij verwacht maar ook hiervoor een alleszins faire prijs. Deskundigheid kan ik niet beoordelen, daarvoor heb ik te weinig kennis van zaken.

Goede ervaring, volgende keer weer!


Ja, ik beveel dit aan

Renee uit Breda

10-10-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

ludo uit tilburg

20-09-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: l goed vriendelijk eerlijk


Ja, ik beveel dit aan