Beoordelingen Autobedrijf Jan van Mourik & Zn

9,4
91 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 91 beoordelingen

Arjan uit Geldermalsen

17-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb super goede ervaringen met dit bedrijf.

Bij Van Mourik is altijd ruimte voor een open en eerlijk advies. Loopt het qua kosten wat hogerop? Dan wordt daar netjes en duidelijk over gecommuniceerd. En dat vind ik belangrijk. Kortom, een betere prijs/kwaliteit verhouding ga je in Geldermalsen en Culemborg niet vinden!

Ook de wasstraat is uitmuntend, een groot pluspunt is dat de auto eerst door een medewerker wordt voorgewassen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit DRIEBERGEN-RIJSENBURG

14-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mij eerste bezoek was dat ik me direkt een goed gevoel bij had .
Zo van dit voelt goed.
Ik werdt goed geholpen en de service is goed.
Koos je mag blijven je heb me goed en netjes geholpen .
Hartelijke groet j cazemier


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Culemborg

05-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super service en klant vriendelijk. Voor elke uitdaging wordt een oplossing gezocht en gevonden. Top bedrijf dus


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Leerdam

28-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service, vriendelijke mensen. Garantie voor auto werd prima opgevolgd. Na enkele maanden aircopomp kapot. Dure reparatie, maar zonder discussie gerepareerd onder garantie.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Culemborg

26-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels onze 4e auto hier in onderhoud. Ik wil per se bij deze garage blijven omdat dit eindelijk een garage is die je kunt vertrouwen en die altijd kwaliteit levert. Er wordt met je meegedacht, of het nou gaat om een nieuwe accu of het zoeken naar een nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Eline

08-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Tijdens de garantieperiode bleek mijn jonge occasion een vervelende koppelingskwaal te hebben. Hoewel de oorzaak een ondeugdelijke constructie is, weigerde de importeur hiervoor de verantwoordelijkheid te nemen. Maar Van Mourik lost het probleem grotendeels op eigen kosten – en voor mij gratis – op. Fantastische service!


Ja, ik beveel dit aan

Frensch uit Den Haag

17-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In september 2017 een auto gekocht bij van Mourik, die ik op internet had gevonden. Erg prettige ervaring, kleine puntjes werden zonder gezeur verholpen en de communicatie was uitstekend. Ook nadat ik de auto had gekocht bleven ze voor mij klaarstaan en hebben ze me zeer goed geholpen. Hoewel ik uit Den Haag kom (en dus niet uit de directe omgeving) zou ik zonder te twijfelen direct hier weer een auto kopen. De service kan gewoonweg niet beter.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Rijen

05-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto kunnen kopen voor een nette prijs. Prima geholpen bij het aankopen en rijklaar maken van de auto. Wat kleine mankementen onder vonden, maar deze zijn op zeer nette manier afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

D uit Beuningen (gld)

05-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige VW occasion gekocht in Juni 2017 bij van Mourik, echter bleek er na aanschaf een dermate hoog olieverbruik aanwezig te zijn dat er een motorrevisie benodigd was. Dit was vooraf niet bekend. Men staat voor het product wat ze verkopen en alles is dan ook keurig opgelost (complete revisie incl. vervangende auto voor de duur van de reparatie)


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit HILVERSUM

16-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eindelijk de Skoda Octavia gevonden die wij zochten. Na een telefoontje konden wij dezelfde dag terrecht voor een proefrit. Nadat wij hadden besloten om de Skoda te kopen werd alles in gang gezet. En dat op een deskundige wijze. Keurig geholpen zonder opdringerig gedoe. Basis van weserzijds vertrouwen! Bij een eventuele volgende auto ga ik eerst hier een kijkje nemen!


Ja, ik beveel dit aan