Beoordelingen Autobedrijf Jan van Riel

8,8
47 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 47 beoordelingen

Elie uit GOIRLE

12-03-2017
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb donderdag 9 Mrt. onze auto opgehaalt,dus het is voor mij nog afwachten hoe het hier bevalt!
Want dit is mijn eerste auto van dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Marinus uit Veldhoven

14-06-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het is vor mij de eerste keer dat ik in contact ben gekomen met dit bedrijf n.a.v. een advertentie dat ze goedkoper waren met de prijzen van een beurt en arbeidsloon.
De auto is thuis netjes opgehaald op afgesproken tijdstip en weer teruggebracht.
Fysiek ben ik niet op het bedrijf aanwzig geweest, maar het contact met Peter van den Berg was goed en vriendelijk.
Onderhoud is volgens voorschriften van MB uitgevoerd.
Ik blijf mijn auto hier maar in onderhoud houden.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Tilburg

30-10-2014
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Op aanraden ben ik deze week voor het eerst naar dit autobedrijf geweest. Is goed bevallen. Is -voor zover ik kan beoordelen- betrouwbaar en eerlijk, en heeft verstand van zaken.


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Tilburg

16-09-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net bedrijf, vriendelijke mensen. Goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Luc uit Tilburg

22-07-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: uitstekende service en klantvriendelijkheid


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit RIEL

27-06-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Reeds een aantal jaren bekend met het bedrijf (onderhoud auto) snel/deskundig maar vooral vertrouwd zaken doen, tegen betaalbare prijzen. Korte lijnen, een op een en een goede sfeer!


Ja, ik beveel dit aan

Natasja uit Kaatsheuvel

24-06-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Autobedrijf jan van Riel. Met name Koen is een vriendelijke man die lekkere koffie schenkt. Hij heeft mij op deskundige en vriendelijke wijze geholpen met het kiezen van mijn nieuwe auto en zorg gedragen voor een goede afhandeling van mijn overleden auto!
Ik had al eerder gehoord dat dit garagebedrijf goed bekend stond . Ik hoop in de toekomst mijn servicebeurten op een goede manier te beleven.
Met vriendelijke groet
Natasja Kluck


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Breda

12-06-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Kom er al bijna twintig jaar met dagelijkse auto's en oldtimers en heb werkelijk nog nooit iets te klagen gehad. Beste garage die ook ooit gehad heb.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Tilburg

04-06-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en betaalbaar onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Bennekom

02-06-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan