Beoordelingen Autobedrijf J.C. Scheele

9,2
90 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 90 beoordelingen

vincent uit ede

15-08-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vorige week hier een vw polo met 200.000 op de teller gekocht. Prijs wat netjes. Bij het proefrijden kwamen we er achter dat het linker voorraam niet goed omhoog kwam. Hier deden ze totaal niet moeilijk over en is vervangen. Auto heeft een beurtje en APK gekregen. Ook de accu is vervangen omdat de auto wat moeite had met starten.

Na 2 dagen rijden liet de auto ons staan. Startmotor probleem. Waarschijnlijk was het dus geen accu probleem maar een startmotor probleem. Gelijk gebeld hoe dit op te lossen. '' Wat vervelend voor u maar geen probleem gaan we oplossen!''

Dat noem ik nog eens service!! Hier kom ik zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Wognum

22-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte V70 gekocht. Zeer fijn geholpen en blij met de aankoop. Wat een verademing na een maanden lange zoektocht dat er nog zulke garages zijn. Vriendelijk, deskundig, en zeer klantgericht. Voor een volgende auto kom ik hier zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Wageningen

19-03-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: enkele jaren geleden kwam ik in bezit van een Volvo V70 classic 1998 die twee jaar had stilgestaan. Autobedrijf Scheele werd mij aanbevolen door een deskundige. Jan Cees heeft mijn Volvo toen opgehaald en geheel up to date gemaakt. Sindsdien is ook mijn Volvo in tot volle tevredenheid in onderhoud bij Scheele. Zoals vaker gezegd is service, deskundigheid en vriendelijkheid de kracht van dit bedrijf. Je kunt altijd op ze rekenen en dat geeft een gerust gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Ellis uit Ede

23-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaringen met autobedrijf Scheele. Kom hier nu enkele jaren met mijn Volvo V70. Men staat altijd voor je klaar en een spoedklusje kan ook altijd geregeld worden. Vandaag onze nieuw Volvo V70 T5 gekocht en ook dit ging weer geheel naar onze wens! Zijn zeer tevreden over dit bedrijf en haar medewerkers!


Ja, ik beveel dit aan

evert uit ede

03-11-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Door een kennis na deze garage gegaan.
Personeel luisterd goed naar de klant.mijneerste stap binnen net bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Wageningen

28-04-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk klein bedrijf, waar ze echt moeite doen om jou en je auto te leren kennen. Eind vorig jaar juist op tijd een vreselijke miskoop bij een (zogenaamd keurige) Volvo dealer helpen voorkomen. Een mooie V50 - diesel, leuke eind-van-het-jaar deal, maar een auto die totaal niet paste bij mijn gebruik (15000 km/jaar, veel korte ritjes). Een goed gesprek met Jonathan - wat voor type auto het beste bij mijn gebruik en rijgedrag zou passen - leidde tot de aankoop van een mooie occasion, waar ik inmiddels een half jaar in rijd. Een perfecte V70 - 10 jaar oud, maar voelt als nieuw. Service sindsdien tot in de puntjes.


Ja, ik beveel dit aan

Lisette uit Ede

16-12-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ooit door collega gewezen op de goede dienstverlening van dit bedrijf. Ik heb zelf inmiddels ervaren dat de service fantastisch is en tevens heel betrouwbaar, wat ik erg belangrijk vind!


Ja, ik beveel dit aan

Eduard uit Ede

07-09-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben inmiddels ruim 4 jaar tevreden klant van autobedrijf Scheele. De eerste keer kwam ik hier omdat het motorblok van mijn V70 classic in de soep was gelopen. In tegenstelling tot de dealer konden ze me hier wel verder helpen met een vervangend (gebruikt) motorblok. Bij het onderhoud wordt er op een transparante wijze meegedacht, geen onnodige reparaties en denken ze mee over alternatieven zoals bv. gebruikte onderdelen of de reparatie uitstellen als het nog niet strikt noodzakelijk is. Ook hebben ze me prima geholpen toen een paar maanden geleden de kosten van de reparatie te hoog leken te worden. Ze gaven daarbij wel een helder advies, zonder daarbij een beslissing te forceren. Vervolgens ook weer prima geholpen met vervangend vervoer, een tijdelijke oplossing van een andere auto en met de aanschaf van een nieuwe auto. Ik ben zelf altijd wat sceptisch ten opzichte van de service van bedrijven (vaak vooral commercieel gericht) maar ben zeer te spreken over dienstverlenende service van dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Dima uit Ede

08-07-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In april is de aandrijfaskap vervangen. In juli bleek er een scheur in gekomen te zijn waardoor er wat vet lekte. Dit is kosteloos verholpen door Autobedrijf Scheele. Goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Mart uit Rietmolen

28-06-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top, meer kan ik er niet over zeggen.


Ja, ik beveel dit aan