Beoordelingen Autobedrijf J.G. de Kruijf

8,6
179 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 179 beoordelingen

Diana uit Maurik

14-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

26-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aardige mensen, goede ontvangst. Ik had van tevoren gebeld, de auto stond netjes klaar voor een proefrit. Na een week bleek er een defect te zijn aan de EGR klep, dit is netjes onder de garantie vervangen. Netjes een leenauto meegekregen. Kortom, een fijn en eerlijk bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ted uit Hoofddorp

09-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele prettige, laagdrempelige benadering van de klant. Duidelijke informatie, geen onverwachte zaken. Proefrit meteen mogelijk, leuke ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Marien uit Kesteren

09-01-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben recent een auto aangeschaft bij autobedrijf de Kruijf, wij zijn erg goed en deskundig geholpen. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Geldrop

07-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb er een nieuwe auto gekocht
Super goed behandelt fijne garage en zeer fijne mensen ze helpen je als mens eerlijk en goed super tevreden 👍🏻


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-10-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Utrecht

27-09-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn familie maakt al tijden gebruik van dit bedrijf. De hoogste tijd om daar eens te kijken. Ik werd blij verrast. Goede auto voor een eerlijke prijs. De eigenaar wil dat alles wat hij verkoopt en repareert goed is. Dat was ook te merken met mijn "nieuwe" tweedehands auto. Het moest goed zijn en ik moest onbezorgd kunnen rijden. De auto werd erg netjes klaargemaakt. Mijn auto blijft ook in onderhoud bij dit bedrijf.

Blij dat ik ook deel uit maak van de klantenkring.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Elst

18-09-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige klantbenadering, erg klantvriendelijk. Geeft een vertrouwd gevoel. Snelle levering. Aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

K.P uit WIJK EN AALBURG

09-09-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week hebben we een auto gekocht bij dit bedrijf. Heel netjes en correct behandeld.
We staan er nu "gekleurd" op, want we rijden nu een fel rode citroën.




Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Megen

02-07-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb zojuist mijn eerst eigen auto gekocht bij J.G. de Kruijf. Ik ben ontzettend goed en klantvriendelijk geholpen en raad dit bedrijf ook zeker aan! Bedankt heren!


Ja, ik beveel dit aan