Beoordelingen Autobedrijf J.G. de Kruijf

8,6
240 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 240 beoordelingen

Viola uit Elst

10-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb er een gebruikte auto gekocht die ik had gezien op de website van het bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Eddie uit Duiven

29-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben een Opel Crossland gekocht Arie heeft ons hierin goed op weg geholpen qua uitleg informatie en kennis Over deze auto Hij drong niets op en had begrip dat het bedrag een grote stap voor ons is Na overleg over de inruil van onze auto hebben wij de koop afgerond Ook de afhandeling van de verkoop en later het ophalen van de auto is prima verlopen


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Ede

27-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte BMW gekocht bij Gert Jan, ze hebben er alles aan gedaan om de auto zo snel mogelijk af te leveren en echt top en compleet afgeleverd. Erg betrouwbaar bedrijf en top service! Snelle en heldere communicatie


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Oosterhout

20-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Will uit Udenhout

02-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De Toyota Auris Hybrid kwam compleet over zoals op de foto's en beschrijving was aangegeven. Complete auto history was beschikbaar. Auto stond op winterbanden met de zomerbanden erin klaar op ons te wachten onder 5cm pak sneeuw. De eigenaar heeft ter plekke nog de sneeuw verwijderd en de auto gewassen. No nonsens en eerlijk bedrijf. Geen verkopers in pak maar eerlijk advies.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Helmond

23-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze "nieuwe" tweedehands auto hier gekocht. Erg prettige mensen, open, eerlijk en vriendelijk ontvangen en behandeld. Goede telefonische bereikbaarheid, snelle reactie via email. Compleet inzicht in onderhoudsgeschiedenis van de auto gekregen, alle vragen netjes beantwoordt, geen blabla maar netjes en eerlijk. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Beuningen

05-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima tweedehands auto gekocht. Vriendelijk en rustig personeel. Auto binnen kunnen bekijken ivm slecht weer en netjes afgeleverd. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-01-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marie-Jose uit Gennep

20-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne ontvangst, goede uitleg en service.


Ja, ik beveel dit aan

René van Venrooij uit Elshout

18-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan