Beoordelingen Autobedrijf J.G. de Kruijf

8,6
201 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 201 beoordelingen

Jan Ewout uit Dieren

22-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

T. uit Arnhem

20-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb afgelopen voorjaar een Seat Ibiza aangeschaft bij autobedrijf J.G. de Kruijff, ondertussen heb ik er een paar maanden in rond gereden met veel plezier en zonder problemen. Daarnaast is het personeel erg vriendelijk, en smaakt de koffie prima! Onlangs ben ik langs gegaan voor de APK-keuring, hier kon ik op wachten en was binnen enkele minuten geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Arnhem

30-10-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al 8 jaar een goede relatie met het bedrijf.
Inderdaad een goede service wordt er geboden.
Inmiddels twee maal een auto gekocht medewerkers van het auto bedrijf zeer correct en leveren werk netjes af.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Heerhugowaard

24-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afspraak gemaakt voor een proefrit, waren ze in de avond voor open gebleven, erg klantvriendelijk, goede communicatie, de verkopers komen hun afspraken na, de auto stond een week later voor ons klaar, alles was netjes geregeld, prima bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Renkum

21-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Utrecht

20-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede ervaring, erg vriendelijk en konden de nieuwe auto gelijk meenemen.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Cuijk a/d Maas

25-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heb 5 weken geleden een tweede hands Seat Altea XL gekocht en er deden zich 2 mankementjes voor. Naar alle tevredenheid zijn deze mankementjes opgelost. Na telefonische afspraak snel geholpen en hebben weer rijplezier. Dit bedrijf zeker aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Zutphen

24-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaringen; prettig, betrouwbaar, eerlijk en klant- en service gericht. Kortom: top!


Ja, ik beveel dit aan

Gillian uit Arnhem

23-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, fijne communicatie! Erg prettig contact en de eigenaar Gert-Jan. Auto is afgeleverd naar alle wensen! Ben een zeer tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Cuijk

19-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed. Met onze auto daar heen gegaan (4 jaar geleden daar gekocht) en andere op de site gezien. Zeer goed geholpen, en weer met andere auto naar huis, nog dezelfde dag., en met een tevreden gevoel.


Ja, ik beveel dit aan