Beoordelingen Autobedrijf J.G. de Kruijf

8,6
194 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 194 beoordelingen

Marcel uit Zutphen

24-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaringen; prettig, betrouwbaar, eerlijk en klant- en service gericht. Kortom: top!


Ja, ik beveel dit aan

Gillian uit Arnhem

23-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, fijne communicatie! Erg prettig contact en de eigenaar Gert-Jan. Auto is afgeleverd naar alle wensen! Ben een zeer tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Cuijk

19-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed. Met onze auto daar heen gegaan (4 jaar geleden daar gekocht) en andere op de site gezien. Zeer goed geholpen, en weer met andere auto naar huis, nog dezelfde dag., en met een tevreden gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: positieve ervaringen


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Almere

04-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Werd als eerste op de slechte puntjes gewezen op de gebruikte auto (1 deukje) dat had ik nog niet eerder meegemaakt. Eerlijke vriendelijke service. Mocht zelfs naar huis gaan met de auto en van daar het rest bedrag overmaken. Auto zo meegenomen zonder garantie. Was een goeie keus!


Ja, ik beveel dit aan

G.

30-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

B uit B

25-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Volvo gekocht hier, top afgeleverd door Gert jan en Arie. Nieuwe banden en remblokken op eigen initiatief van de kruijf gemonteerd. Keurig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Leusden

09-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onderweg kreeg ik een lekke band. Ik belde dit bedrijf om te kijken of de band gerepareerd/vervangen kon worden. Ik kon direct terecht, koffie werd aangeboden en al snel werd het probleem vast gesteld. Helaas gaf de leasemaatschappij toen ik een opdrachtbon wilde laten maken geen akkoord ivm een contract met Profile Tyrecenter. Zeer attent werd de band bijgevuld met lucht, zodat ik probleemloos de concurrent kon bereiken. Complimenten voor de klantgerichtheid.


Ja, ik beveel dit aan

jacco uit dodewaard

25-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Bavel

14-05-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn hier via internet/ autotrack terecht gekomen, Hele aardige mensen die je rustig te woord staan.

We hebben hier een rode Touran gekocht die netjes klaar stond voor een proefrit. Daarna hebben we rustig zaakjes op een rij gezet en samen gekeken naar wat er goed en fout was. In ons geval heeft hij er andere velgen en 2 nieuwe banden opgelegd. een hele goede beurt gegeven waarin hij in eerste instantie alleen de voorremschijven zou vervangen. Maar bij de beurt zag hij dat de achterremschijven ook niet alles waren, en heeft deze zonder meerkosten ook vervangen.

Onze eigen garage in het dorp, waar de auto in onderhoud gaat, doet altijd een gratis aankoop keuring. die hebben de auto bekeken. en konden gewoon niets verkeerd vinden. Het is gewoon een hele goede koop en auto.

dus bedankt, we verwachten deze nog een hele tijd te rijden, maar als deze op is gaan we zeker weer kijken wat ze hebben en kunnen voor ons.


Ja, ik beveel dit aan