Beoordelingen Autobedrijf J.G. de Kruijf

8,6
212 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 212 beoordelingen

Bart uit Venray

23-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en behulpzaam personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Bemmel

13-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn al jaren een tevreden klant. Altijd goede eerlijke service. Zojuist weer een auto gekocht, alles weer top geregeld!


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit IJsselstein

04-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar rond deze tijd mijn fiat ingeruild en een mooie Opel Astra gekocht bij Arie. Ondanks dat er niet veel te onderhandelen viel over de prijs, wat ik enigszins jammer vond, toch een heel prettig contact gehad en een snelle deal gesloten. Arie denkt mee en is prettig in de communicatie.

Toen na een aantal maanden bleek dat mijn gekochte auto wat problemen had die er waarschijnlijk al waren op moment van kopen wat aardig in de kosten zou lopen, heb ik contact opgenomen met Arie. Die heeft toen een hele nette oplossing bedacht waarbij we samen tevreden waren. In de tijd van de reparatie in een auto van de Kruijff mogen rijden, waardoor ik er helemaal geen last van heb gehad. Van mij dus met name complimenten voor dit bedrijf t.a.v. service en klantgerichtheid. Ik kom hier zeker nog eens terug!


Ja, ik beveel dit aan

Floor uit Cothen

01-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We kunnen niet anders zeggen dan top bedrijf, denken met je mee en zoeken met je mee naar oplossingen!


Ja, ik beveel dit aan

TH uit Randwijk

17-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Net en eerlijk bedrijf. Erg klantvriendelijk geholpen en het personeel is erg servicegericht. Erg transparant over de prijs van de reparatie en ze doen wat ze zeggen! Een erg goede ervaring met " Team J.G. de Kruif"!


Ja, ik beveel dit aan

Christa uit Zetten

07-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat een fijn, kundig en persoonlijk bedrijf! We zijn pas verhuisd, maar geen komen terug bij de Kruijf omdat we ons daar zeer vertrouwd voelen. Nog niet eerder een betere garage mee gemaakt!


Ja, ik beveel dit aan

Jan en Claudia uit Beek en Donk

20-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn per toeval uitgekomen bij dit bedrijf bij het zoeken naar een nieuwe auto. We zijn positief verrast door de wijze waarop we zijn ontvangen en geinformeerd. Toen de gekochte auto een update nodig bleek te hebben werd de klacht snel en correct verholpen. We hebben het gevoel gekregen dat dit bedrijf daadwerkelijk goede zorg en aandacht voor auto en klant heeft.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Arnhem

21-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Persoonlijke en zeer correcte benadering. Duidelijk over prijzen van reparaties en onderhoud. Levert vakwerk en is ook niet bang voor improvisatie. Denken mee. Betrouwbaar, komen afspraken prima na. ‘ Ze’ houden echt van auto,s en sleutelen.


Ja, ik beveel dit aan

Antoon uit Zwolle

18-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een autobedrijf waar je gastvrij ontvangen wordt. Nette correcte behandeling. We hadden de auto snel nodig, en de eigenaar heeft er alles aan gedaan om dit snel voor elkaar te krijgen


Ja, ik beveel dit aan