Beoordelingen Autobedrijf John Peeters

9,7
3 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,7
1 t/m 3 van 3 beoordelingen

Herman uit Oudenbosch

22-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en altijd eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Jan Willem uit Nieuw Lekkerland

29-10-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij autobedrijf John Peeters een gebruikte auto gekocht welke op een heel hoog niveau afleveringsklaar is gemaakt, zonder dat dit als extra kosten op de vraagprijs is berekend. Vraagprijs is afleverprijs. Auto in superconditie afgeleverd!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit IJsselstein

22-08-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Verder weg van huis een auto kopen is altijd een beetje tricky: wat als er iets niet goed is? En levert het autobedrijf werkelijk wat je hebt besproken? Is een aanvullende (ANWB) keuring nodig?

Onze ervaringen met dit bedrijf zijn uitstekend. De mensen zijn vriendelijk en alle afgesproken zaken zijn gedaan (APK, grote beurt), maar ook een aantal punten die volgens onderhoudsschema binnen afzienbare tijd op ons af zouden komen zijn alvast verholpen. Geen vervelende verrassingen achteraf. Zo hoort het.

Een (achteraf onnodige) ANWB-keuring bevestigt dit. "Mijnheer, u heeft een uitstekende auto gekocht! Nieuwe onderdelen, goed verzorgd, zo zien wij ze graag".

Conclusie: uitstekende auto gekocht bij een prima bedrijf waar mensen werken die de klant hoog in het vaandel hebben staan.


Ja, ik beveel dit aan