Beoordelingen Autobedrijf John Visser

9,3
88 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 88 beoordelingen

A. uit Heerhugowaard

16-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom inmiddels al enige jaren met mijn auto bij John en heb alleen maar goede ervaringen.
Hij en zijn team zijn zeer kundig en proberen altijd voor ieder probleem en iedere klant de best passende oplossing te vinden.
Ik beveel dit bedrijf van harte aan iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Castricum

15-08-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Top bedrijf waar we graag heen gaan met onze auto!!


Ja, ik beveel dit aan

Robert-Bas uit Assendelft

12-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Alkmaar

10-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een andere auto bij een andere bedrijf gekocht.en ik wilde eerlijke advies of het wat was.er waren wat dingen die niet goed waren.deze zijn gemaakt bedankt John voor je adviezen.


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Bergen

02-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk, staan altijd voor je klaar, snelle reparatie kortom goed!


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Heerhugowaard

17-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij Autobedrijf John Visser wordt je altijd vriendelijk ontvangen. Als ke dat wenst noemen ze je gewoon bij je voornaam en kun je alsnog gewoon zaken doen. Je wordt niet op kosten gejaagd door reparaties/ onderhoud wat eigenlijk nog niet hoeven te gebeuren. Wil je meer weten over wat er is gedaan, dan wordt het gewoon in normale taal verteld. Doe maar gewoon... dan komen mensen gewoon terug... omdat ze tevreden zijn over de service en kwaliteit van het werk.


Ja, ik beveel dit aan

Tineke uit Alkmaar

13-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik vind dat er bij Autobedrijf John Visser, vriendelijk en deskundig personeel werkt. Men denkt mee en probeert aan kenbaar gemaakte wensen te voldoen. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Mick uit Alkmaar

08-07-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima.


Ja, ik beveel dit aan

Gudrun uit Alkmaar

04-07-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bedrijf dat bijzonder klantvriendelijk bent. Overleg en terugkoppeling verlopen bijzonder soepel.


Ja, ik beveel dit aan

coen uit alkmaar

26-06-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan