Beoordelingen Autobedrijf John Visser

9,2
166 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 166 beoordelingen

A. uit Alkmaar

18-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heerlijk familiebedrijf waar je als (potentiële)klant vriendelijk wordt te woord gestaan. Persoonlijk is hier kerwoord, kundigheid de troef.


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Heerhugowaard

11-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service gericht bedrijf.
Eerlijk, deskundig en zeer klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Pauline uit Alkmaar

10-10-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service, snelle handelswijze


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-10-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en behandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Alkmaar

02-10-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel erg goede service, als je belt staan ze altijd gelijk voor je klaar met een passende oplossing voor het probleem met je auto.
Hebben ze de oplossing niet dan staat er vaak een vervangende auto voor je klaar en word het probleem met je auto zo snel mogelijk verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Alkmaar

02-10-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel erg goede service, als je belt staan ze altijd gelijk voor je klaar met een passende oplossing voor het probleem met je auto.
Hebben ze de oplossing niet dan staat er vaak een vervangende auto voor je klaar en word het probleem met je auto zo snel mogelijk verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Alkmaar

26-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Jim uit Bergen NH

19-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

theo uit amsterdam

18-08-2018
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: dynamo stuk, door ww geconstateerd en dit bedrijf aanbevolen alsmede bedrijf ernaast gelegen "rotor" welke de dynamo in huis heeft. Supersnelle service van john visser maar zonde dat deze niet eerst even een prijsopgave heeft gedaan bij mij en een uitlezing van een storing, ongevraagd en er nog steeds inzit, en daar nog € 35,00 ex btw voor gerekend heeft.


Sandra uit Bergen NH

15-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan