Beoordelingen Autobedrijf John Visser

9,3
70 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 70 beoordelingen

bert uit bergen

23-03-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Alkmaar

21-03-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik bezit een Renault Scenic uit 2002 en reed een deuk in de achterklep. Tja en dan wil dat repareren maar ook niet te veel geld aan uit geven. Dit bedrijf is niet alleen de goedkoopste maar ook zeer deskundig. Je wordt ook nog vriendelijk geholpen, wat wil je nog meer. Ik ben er super blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Liesbeth uit Alkmaar

19-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik vind dit autobedrijf fijn om mijn onderhoud te laten plegen. Je krijgt eerlijke voorlichting over de kosten en werkzaamheden. Heel prettig is ook dat mijn auto een sopbeurt krijgt. Ik ben daar zelf niet zo trouw mee 😀.


Ja, ik beveel dit aan

Martine uit Zuid-Scharwoude

18-03-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: John is eerlijk en deskundig.
Saskia altijd vriendelijk.
Frank heeft mijn auto snel gemaakt, super!


Ja, ik beveel dit aan

Conny uit Oudorp

16-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Perfecte service, altijd tijd voor je ook als je zonder afspraak komt met een probleem aan je auto.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Alkmaar

15-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: is prima . ze geven een prima en eerlijk advies


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Alkmaar

15-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb mijn auto gebracht voor de APK, een kleine beurt en wat mankementjes. Keurig vooraf gebeld met alles wat ze tegenkwamen en een goede inschatting van de - helaas tegenvallende - kosten. Goede service, aardig personeel, prima garage!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Alkmaar

09-03-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super vriendelijke mensen die bij dit bedrijf werken, en helemaal niet te beroerd om mee te denken.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Alkmaar

05-03-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb hier al jaren mijn auto (16 jaar oud inmiddels) in onderhoud. John en de zijnen staan altijd voor me klaar, hoe druk het ook is. Hij denkt ook altijd mee over een goede en betaalbare oplossing. Topgarage!


Ja, ik beveel dit aan