Beoordelingen Autobedrijf Joop van Mil

9,3
49 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 49 beoordelingen

john uit Heerlen

12-11-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer langdurige ervaring waarbij het altijd prettig een praatje te doen is met de eigenaar en monteurs en een zeer vakkundige expertise.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Kerkrade

11-11-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al meer dan 15 jaar zeer tevreden over kundigheid, behulpzaamheid en meedenken. Hier wordt nog geprobeerd om een onderdeel te repareren i.p.v.meteen te vervangen.
Tevens voel ik me iedere keer welkom als ik bel of als ik
er heen ga, ondanks grote drukte.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Landgraaf

08-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, en heerlijke koffie met gezelligheid zoals het hoort.


Ja, ik beveel dit aan

Alf uit Nuth

07-11-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Altijd vriendelijk, altijd meedenken, altijd kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Kerkrade

06-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heb hele goede ervaringen met dit klantgerichte en klantvriendelijk. En vakbekwaamheid van eigenaar en medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Margriet uit Kerkrade

31-10-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom er al bijna 30 jaar altijd goed geholpen, vriendelijk, ben zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Kerkrade

29-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Joop van Mil is een familiebedrijf waar ik al meer dan 30 jaar mijn auto’s met een gerust hart aan toe vertrouw! Een bedrijf waar nog met hart en ziel gewerkt wordt om de klant tevreden te stellen. Problemen worden op een uiterst klantvriendelijke (én beursvriendeliijke) wijze opgelost.
Dit is dan ook een van de weinige bedrijven die ik zonder twijfel aan iedereen durf aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Kerkrade

26-10-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bin sehr zu frieden , die Mitarbeiter sind immer sehr freundlich und Wissen was sie tun!!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Hub uit Kerkrade

24-10-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed relax,hou het zo.

Groetjes
Hub


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan