Beoordelingen Autobedrijf Joop van Mil

9,3
123 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
111 t/m 120 van 123 beoordelingen

Olga uit Landgraaf

21-10-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

John uit Haanrade Eygelshoven

03-07-2012
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Beste auto bezitter bent u op zoek naar een betrouwbare en gedegen vakman voor uw auto dan bent u bij Joop van Mil op het goede adres.
Ik kom er nu al 21 jaar en ben dan ook meer dan tevreden over de klantvriendelijkheid en de vakkennis van Joop van Mil en zijn team van automonteurs.
En ja u betaalt wat meer als bij de beun maar kwaliteit en betrouwbaarheid heeft ook zijn prijs en dat heb ik er dan ook graag voor over.
Ga daarom zelf eens kijkje nemen en overtuig u zelf er van u krijgt er geen spijt van.


Ja, ik beveel dit aan

maaike uit heerlen

30-05-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: mijn auto was elders voor de apk afgekeurd alleen vanwege geen beeld koplampen en raw lampje straalde wit in plaats van oranje licht uit omdat het kapje was verbleekt. Advies garage twee nieuwe koplampen en rawlampje met daar aan vast een behoorlijk pittig prijskaartje.Geen andere opties. Door mijn shoppen ben ik bij Joop uit gekomen. Ben gaan bellen en hem verteld wat er aan de hand was. Kom langs dan kijken we of de lampen gepolijst kunnen worden. Ik was heel erg verbaasd! Zo gezegd, zo gedaan. Ik er naar toe. En het lukte! Werkelijk als nieuw en voor aanzienlijk minder geld. Joop zette in de raw een oranje lampje en voila. Klaar voor de afmelding APK! Door deze eerlijkheid van Joop en de geweldige service ga ik binnenkort terug omdat er een kleine reparatie aankomt. Vanaf het eerste moment heb ik een groot vertrouwen gekregen in Joop , in zijn eerlijkheid en zijn service. Echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Voerendaal

24-04-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede autogarage! goede, eerlijke en betrouwbare service door Joop van Mil.
Zeer zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Kerkrade

19-03-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer betrouwbaar met montage en afspraken ook de prijsopgaven kloppen.
Ben er al 4x geweest word altijd snel geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Kerkrade

24-11-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij kwamen bij Joop van Mil terecht door familie en vrienden die allemaal spraken over geweldige service. Dus de volgende reparatie laten uitvoeren door Joop van Mil.
Nu, enkele reparaties later, kunnen wij alleen de verhalen van vrienden heel dik onderstrepen.De service is echt ouderwets goed. Er wordt met je mee gedacht en met de inhoud van je portemonnee. En, misschien wel het allerbelangrijkste. Wij hebben nu weer een garage die wij durven vertrouwen! Zeg nou eens eerlijk, waar vind je dat vandaag de dag nog?


Ja, ik beveel dit aan

Hub uit Kerkrade

22-11-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaring is ,goede kwaliteit en een zeer goede service,
Joop neemt steeds alle tijd voor je probleem, en indien mogelijk probeert hij meteen een oplossing voor je te regelen.
Ook voor vragen neemt hij of zijn medewerkers alle tijd.
Zeer zeker een betrouwbare aanrader voor je auto onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

john uit kerkrade

14-11-2011
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heb bij Joop mijn autos in onderhoud gehad en kan mij alleen maar aansluiten bij de andere beoordrlingen over de vakman Joop.
Wat ik vooral een pluspunt van joop vind hij neemt ook de vrouwelijke clientele zeer serieus en doet het niet af met een air van,oei een vrouw wat moet ik daarmee.
Ben zelf geen klant meer i.v.m. met aanschaf nieuwe auto en daaraan verbonden garantie optie van 3 jaar.Maar zal Joop ook overal waar ik kom en gevraagd word om een goede garage dan zal ik altijd Joop aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

mustafa uit kerkrade

04-11-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: hallo mensen
als je met een gerust hard over de weg wil, moet je zijn bij joop van mil.
ik kom al sinds 1995 bij joop, en eerlijkheid duurt het langst.

mvg mustafa


Ja, ik beveel dit aan

Auguus uit Simpelveld

23-07-2011
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: mijn ervaring is hartstikke goed,goede kwaliteit en een goede service en een goed otvangst


Ja, ik beveel dit aan