Beoordelingen Autobedrijf Joop van Mil

9,3
114 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
71 t/m 80 van 114 beoordelingen

Margriet uit Kerkrade

31-10-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom er al bijna 30 jaar altijd goed geholpen, vriendelijk, ben zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Kerkrade

29-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Joop van Mil is een familiebedrijf waar ik al meer dan 30 jaar mijn auto’s met een gerust hart aan toe vertrouw! Een bedrijf waar nog met hart en ziel gewerkt wordt om de klant tevreden te stellen. Problemen worden op een uiterst klantvriendelijke (én beursvriendeliijke) wijze opgelost.
Dit is dan ook een van de weinige bedrijven die ik zonder twijfel aan iedereen durf aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Kerkrade

26-10-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bin sehr zu frieden , die Mitarbeiter sind immer sehr freundlich und Wissen was sie tun!!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Hub uit Kerkrade

24-10-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed relax,hou het zo.

Groetjes
Hub


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-10-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Kerkrade

17-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit LANDGRAAF

13-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

leon uit Kerkrade

27-09-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een absolute aanrader voor iedereen die met een goed gevoel de weg op wil gaan.
Zowel eigenaar als personeel zijn zeer klantvriendelijk, helpen je adequaat en snel en nemen de tijd om je te woord te staan. Zoekt altijd naar het goedkoopste onderdeel als er iets vervangen moet worden.
Kortom een garage die ook aan jouw centjes denkt en waar je als klant behandeld word zoals het zou moeten.

Na een zeer slechte ervaring bij garage Maurice Opreij te Margraten,
heb ik afgelopen week een andere occasion gekocht bij garage Joop van Mill.
De eigenaar had mij de afgelopen weken al en aantal keren zeer snel en vriendelijk geholpen met mijn miskoop en dat schepte vertrouwen om mijn nieuwe aankoop bij zijn garage te doen.

Na een prijs overeenkomst voor mijn nieuwe Seat Ibiza werd de auto afgeleverd werd met:
- 6 maanden BOVAG garantie
- Nieuwe distributieriem
- Nieuwe waterpomp
- Nieuwe APK
- Grote beurt
- Airco service beurt
- En een week lang gratis gebruik van een vervangende auto totdat mijn nieuwe aankoop klaar was om opgehaald te worden.

Joop van Mill kwam zijn afspraken allemaal na, kortom een garage die zeer betrouwbaar is.


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Kerkrade

17-03-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Jarenlang alleen maar zeer positieve ervaringen bij reparaties, onderhoud, APK keuringen. Vol vertrouwen laten wij onze auto achter om in orde te laten maken m.n. duidelijk eerlijk en goed advies voor de behandelingen van het voertuig . Tevens verheugen wij ons steeds over de zeer prettige klantvriendelijkheid.


Ja, ik beveel dit aan