Beoordelingen Autobedrijf Joop van Mil

9,4
90 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
71 t/m 80 van 90 beoordelingen

paul uit Heerlen

22-10-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

marco uit kerkrade

21-10-2012
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

sjaak uit kerkrade

21-10-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: hele goede servise


Ja, ik beveel dit aan

Marco. uit Kerkrade.

21-10-2012
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Service was prima. Ben vriendelijk behandeld en het probleem van de auto was snel en goed opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Kerkrade

21-10-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-10-2012
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Heerlen

21-10-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom hier al jaren en altijd naar zeer tevredenheid geholpen en benaderd, Joop van Mil mag nog jaren op mijn clandizie rekenen.


Ja, ik beveel dit aan

Olga uit Landgraaf

21-10-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

John uit Haanrade Eygelshoven

03-07-2012
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Beste auto bezitter bent u op zoek naar een betrouwbare en gedegen vakman voor uw auto dan bent u bij Joop van Mil op het goede adres.
Ik kom er nu al 21 jaar en ben dan ook meer dan tevreden over de klantvriendelijkheid en de vakkennis van Joop van Mil en zijn team van automonteurs.
En ja u betaalt wat meer als bij de beun maar kwaliteit en betrouwbaarheid heeft ook zijn prijs en dat heb ik er dan ook graag voor over.
Ga daarom zelf eens kijkje nemen en overtuig u zelf er van u krijgt er geen spijt van.


Ja, ik beveel dit aan

maaike uit heerlen

30-05-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: mijn auto was elders voor de apk afgekeurd alleen vanwege geen beeld koplampen en raw lampje straalde wit in plaats van oranje licht uit omdat het kapje was verbleekt. Advies garage twee nieuwe koplampen en rawlampje met daar aan vast een behoorlijk pittig prijskaartje.Geen andere opties. Door mijn shoppen ben ik bij Joop uit gekomen. Ben gaan bellen en hem verteld wat er aan de hand was. Kom langs dan kijken we of de lampen gepolijst kunnen worden. Ik was heel erg verbaasd! Zo gezegd, zo gedaan. Ik er naar toe. En het lukte! Werkelijk als nieuw en voor aanzienlijk minder geld. Joop zette in de raw een oranje lampje en voila. Klaar voor de afmelding APK! Door deze eerlijkheid van Joop en de geweldige service ga ik binnenkort terug omdat er een kleine reparatie aankomt. Vanaf het eerste moment heb ik een groot vertrouwen gekregen in Joop , in zijn eerlijkheid en zijn service. Echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan