Beoordelingen Autobedrijf Jos Derksen B.V.

8,7
567 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 567 beoordelingen

Dhr./mevr. uit Wijchen

18-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top service, altijd helder en nooit geen verrassingen achteraf


Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit Overasselt

15-10-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ruim 2 jaar geleden een mooie auto gekocht, vanwege de fijne ontvangst, keurige aflevering auto etc. hebben we besloten om bij dit bedrijf te blijven voor reparatie, onderhoud, keuring etc.


Ja, ik beveel dit aan

Barbara uit Ravenstein

23-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel goed! Altijd goede service en de auto zag er weer super uit.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Wijchen

22-09-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede contact met het personeel


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Venlo

17-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben goed geholpen bij het bekijken/proefrijden. De de aankoop en afhandeling gingen soepel en exact volgens afspraak. Prima bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Wijchen

15-09-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Altijd vriendelijk en behulpzaam. Persoonlijke aandacht, en meedenken met de klant. Top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Cornel uit Wijchen

11-09-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anke uit Wijchen

29-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Netjes en verzorgde garage. Met zeer vriendelijk personeel.
Goede samenwerking bij verkoop. Ze denken graag met je mee en willen dat je er een goed gevoel aan overhoudt.


Ja, ik beveel dit aan

Jocelijn uit Bussum

22-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Eloy uit Wijchen

18-08-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Netjes en volgens afspraak gewerkt, een paar laatste wensen op de dag zelf doorgegeven en dat was geen probleem. Prima service.


Ja, ik beveel dit aan