Beoordelingen Autobedrijf Jos Nelissen B.V.

9,0
10 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

Donné uit Alkmaar

12-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder voorkomend, recht door zee en to-the-point geholpen. Afspraak is afspraak en op alle fronten wordt uitstekende service geleverd. Ben hier bijzonder goed over te spreken en blij dat ik de rit van Alkmaar naar Limburg voor de inruil van mijn Audi naar dit uitstekende familiebedrijf gemaakt heb.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Heerlen

03-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goede ervaringen met dit bedrijf
al meerdere keren een auto gekocht en altijd met de beste service


Ja, ik beveel dit aan

Liesbeth uit Hoensbroek

10-05-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerlijk verhaal niet lang onderhandeld bij halen auto zeer mooi gepoetst nieuwe matten plakt alleen wat veel reclame erop


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit KERKRADE

24-01-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Service na aankoop. Na aankoop een aantal onverwachte dingen tegen gekomen. Top service geleverd. Vervangend vervoer en dat allemaal in goed onderling overleg. Ouderwetse garantie!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit KERKRADE

24-11-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Heerlen

16-11-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit berg

19-06-2014
5,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Laatst wezen kijken bij Nelissen voor een leuke 2ehands auto. Ontvangst was hartelijk en het personeel vriendelijk. Als ik echter in een autozaak kom met serieuze interesse in een auto dan verwacht ik dat ik zonder problemen een proefrit kan maken. Als de verkoper aangeeft dat hij 100% in orde is dan wil ik dit uiteraard zelf ervaren dmv een proefrit. Maar helaas, de auto werd pas naar buiten gerold NA prijsonderhandelingen?!?!? En dat is uiteraard geen normale gang van zaken... ik ga geen prijs afspreken als ik niet heb kunnen rijden. Ik wil de verkoper best geloven dat de auto 100% is maar als dat zo is dan mag hij mij ook 100% garantie geven maar helaas dat was niet het geval. Dus het niet kunnen proefrijden ?!?!?!?! en het toch niet voor 100% achter zijn produkt staan hebben tot 2 sterren geleid. Vriendelijk personeel, mooie auto (op het eerste zicht) maar goed met lueke vriendelijke praatjes verkoop je geen autos dat doe je door proefritten en goede onderhandelingen.


jan uit BRUNSSUM

04-06-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Gulpen

05-12-2012
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ruime keuze aan auto's tegen betaalbare prijs. Mocht tijdens garantieperiode iets aan de auto zijn, is het bedrijf zeer klantvriendelijk en hulpvaardig. Je hoeft niet lang te wachten en wordt op een zeer nette manier geholpen. Zeer goede service dus.


Ja, ik beveel dit aan

albert uit brunssum

09-04-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan