Beoordelingen Autobedrijf Jos Priem

9,1
56 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 56 beoordelingen

geert uit mijdrecht

08-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Amsterdam

01-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor 2e keer nieuwe auto gekocht bij Jos Priem, prima geholpen door verkoopadviseur Martijn
prettige sfeer, persoonlijke benadering en goed advies....
het is dan ook niet voor niets dat wij vol vertrouwen en overtuiging voor 2e maal Jos Priem hebben bezocht.
Ik wil Jos Priem zonder enige twijfel aan een ieder aanbevelen ;-)
Mvg, Jeroen uit Amsterdam


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Almere

19-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

arlindo uit Maarssen

14-12-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn zeer te spreken over Autobedrijf Jos Priem. Tijdens onze zoektocht naar een stationwagon kwamen we bij dit bedrijf uit. Het bedrijf is gevestigd in een voormalige kas in een landelijke omgeving en de auto's die in de showroom staan worden allemaal netjes onderhouden komen in het daglicht mooi tot hun recht. We zagen een prachtige auto en konden meteen een ritje maken. Omdat we het zekere voor het onzekere wilden nemen vroegen we of we een aankoopkeuring mochten doen. Dit was geen enkel probleem. Er kwamen wel een aantal problemen aan het licht tijdens de aankoopkeuring, maar hier werd naar geluisterd en na enig onderhandelen kwamen we tot een akkoord.We zijn erg blij met een mooie auto, maar vooral met de bijzonder klantvriendelijke instelling van dit bedrijf. Je voelt je als klant serieus genomen en dat laat bij de meeste handelaren nogal eens te wensen over. Het is dat we nu een auto hebben, maar in het vervolg kom ik graag terug en kan ik het iedereen aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Agnieszka uit Den Haag

06-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bardzo mila i profesjonalna Firma, jestem zadowolona z zakupu samochodu.


Ja, ik beveel dit aan

Hannie en Frans uit Vinkeveen

24-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze ervaring is uiterst positief. Tot in de puntjes klantvriendelijk met een zeer persoonlijke benadering wat ons een erg warm gevoel bracht. We kunnen niet anders zeggen dan.......top!


Ja, ik beveel dit aan

Paula uit Katwijk aan Zee

22-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nieuw autootje gekocht en hartstikke blij mee! Prachtig onderhouden, mooie prijs voor wat je ervoor krijgt en helemaal fijn voor een eerste eigen karretje :)


Ja, ik beveel dit aan

inge uit Katwijk

08-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: fijn en eerlijk bedrijf .
rustige benadering .
goede atmosfeer


Ja, ik beveel dit aan

David uit 'S-GRAVENHAGE

02-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zojuist mijn tweede occasion aangeschaft bij Jos Priem nadat ik zes jaar had gereden met de eerste die ik hier had gekocht. Door de goede service hier ook de tweede aangeschaft ondanks dat ik niet echt in de buurt woon en weer met veel aandacht en zorg behandeld. Complimenten!


Ja, ik beveel dit aan