Beoordelingen Autobedrijf Jos Priem

9,0
80 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 80 beoordelingen

Naomi

17-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een paar maanden geleden hier een mercedes gekocht van 16 jaar oud. Het is altijd even afwachten of zo'n auto geen mankementen heeft. Maar de auto rijdt heerlijk en ziet er nog keurig uit. Onlangs apk laten keuren en niets bijzonders tegen gekomen. Heel erg bedankt voor deze prachtige wagen.


Ja, ik beveel dit aan

K&T uit Utrecht

16-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf het eerste telefonisch contact tot aan de koop altijd keurige service ontvangen. Auto zag er bij aankomst netjes uit. Nu hopen dat we er lang plezier van gaan hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Vogelenzang

13-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Keith uit Amsterdam

10-05-2019
9,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: I'm an American ex-pat that needed a car. Sadly, my Amsterdam friend did most of the talking for me so I can't speak as to their expertise, although I imagine based on the quality of the cars that they know their stuff.

I could easily tell that their service was great and I was very satisfied with their prices. I bought a very cheap car at first (because I wasn't sure how long I would be staying in the Netherlands) and then later came back for a better one. Both vehicles ran well and I was very satisfied.


Ja, ik beveel dit aan

Hesdy uit Hoofddorp

08-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke mensen met een goede service!


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Vlaardingen

27-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig zaken doen, afspraken zijn netjes nagekomen. goede prijs/kwaliteit verhouding. Was de moeite waard om er een stukje voor te rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Hoofddorp

19-04-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mooie zaak, flexibel, prima service, snelle reactie via WA.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Gorinchem

06-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een plezier om hier een auto te kopen, super service, prima contact ook via app. Alles was snel en goed geregeld. A. B. Uit Gorinchem


Ja, ik beveel dit aan

Be uit Utrecht

26-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een autobedrijf, waar met je meegedacht wordt! Het kan tot voorbeeld fungeren voor andere bedrijven. Al diverse jaren goede zaken kunnen doen, door verschillende auto's via JP aan te schaffen. Bij problemen ben je niet een klant op afstand, maar wordt er naar een passende oplossing gezocht, zodat er een win-win situatie ontstaat. Zeer aan te bevelen!
Geen dure voorzieningen, die de klant uiteindelijk zelf moeten betalen, maar een no-nonsense cultuur. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

r uit zaandam

24-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan