Beoordelingen Autobedrijf Jos van Boxtel 's-Hertogenbosch

8,6
640 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 640 beoordelingen

Anoniem

11-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik had een actie bon voor een gratis apk. Toen ik een afspraak maakte hebben ze direct een terugroep actie voor de airbag ingepland.

De auto is in één keer goed gekeurd! Geen wazig advies voor een of andere reparatie bedacht! Echt GRATIS! Zonder voorwaarden!

Volgende keer kom ik terug, ook als ik wel moet betalen.


Ja, ik beveel dit aan

m.J. uit s'-Hertogenbosch

10-11-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: prima ervaring, afspraken zijn makkelijk te maken en de opdrachten worden soepel afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Janneke uit Delwijnen

09-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Van de week zonder afspraak mijn auto na kunnen laten kijken omdat ik vermoedde dat er iets met de onderkant gebeurd was. Zonder probleem is de auto direct nagekeken. De bodemplaat is weer vastgezet en tot mijn verbazing viel dit onder service. Hartstikke bedankt voor deze super service!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-11-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: zeer goed. Altijd vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Frank

09-11-2018
6,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima ervaring, mijn auto begint al ouder te worden en heeft inmiddels een behoorlijk aantal kilometers op de teller. Ik heb nu een meer dan flinke investering in de auto gedaan. Het zo mooi zijn als jullie een overzicht/verwachting zouden kunnen maken of dit soort investerings nog in verhouding staan met de kwaliteit van de auto en welke uitgave er op korte termijn weer zouden moeten plaatsvinden. Op basis van die gegevens kan de klant dan een afweging maken naar het bijvoorbeeld het vervangen van de auto tov de reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Den Bosch

09-11-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mankement meteen verholpen. Prima dus.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit S- HERTOGENBOSCH

09-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit 'S-HERTOGENBOSCH

09-11-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Den Bosch

09-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Kragten BV uit 's-Hertogenbosch/Herten

05-11-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan