Beoordelingen Autobedrijf Jos van Dartel V.O.F.

8,8
767 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 767 beoordelingen

Erik uit Kerkdriel

18-06-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

M uit Den Dungen

14-06-2018
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: kwam voor reparatie, maar na reparatie bleek er ineens iets anders aan de hand te zijn. Heel vriendelijk en rustig naar de oplossing gezocht en dit weer gerepareerd, zonder extra kosten! Dank je wel.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Den Bosch

14-06-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deskundig hulpvaardig


Ja, ik beveel dit aan

Francien uit 's-Hertogenbosch

13-06-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Den Bosch

11-06-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Snel en vakkundig geholpen met afstelling LPG installatie


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Den bosch

08-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-06-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar, aardig en deskundig


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Veen

27-05-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Vught

26-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Jos van dartel heeft het druk, wat naar mijn mening een goed teken is.
Altijd een vriendelijk gezicht, hij laat zich niet gek maken, dus soms ff wachten, en dan.... waar voor je geduld.
Auto’s gaan stuk het blijft techniek en auto rijden is een dure hobby.
Bij van Dartel mobiel voel ik me nooit afgewimpeld
Ik zag m eens de rommel van een ander bedrijf opruimen, ongelooflijk zei hij wat en bende ze er soms van maken, ik heb wat verstand van techniek en begreep precies wat hij bedoelde.
Je wordt er niet behandeld als een nummer.
Op tijd een afspraak maken en op tijd komen anders is je beurt voorbij.
Vraag m niet voor je te werken op zn vrije dag, die zijn m heilig, doch als hij het niet voor elkaar krijgt je auto op tijd klaar te hebben, als dat tenminste aan hem ligt, gaat hij door tot het voor elkaar is.
Een zelfstandige met hart voor zn bedrijf.
Hij zal er niet rijk van worden, maar is n gelukkige mens die fluitend elke dag voor 8 uur op z’n plekkie zit, klaar om te zorgen dat mensen zoals u en ik mobiel blijven.
Ben ik aan het overdrijven, ik vind van niet.
Ik wou dat alle garages zo werkte.
Bedankt Jos, sucses met je toko


Ja, ik beveel dit aan

rita uit Den Bosch

25-05-2018
4,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Jammer dat onze auto ruim 1 week er heeft gestaan voor alleen een keuring !!
terwijl er regelmatig contact is geweest , dit gaan wij dus geen 2de keer meer doen.