Beoordelingen Autobedrijf Jos Vermue

9,0
47 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 47 beoordelingen

Marco uit Wildervank

31-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Team Vermue, inmiddels komen wij al jaren met volle tevredenheid bij jullie. Ook nu met het verzoek om een mooie auto voor ons te zoeken. En wat een prachtige Volvo V70 hebben wij bij jullie kunnen aankopen, voor een mooie eerlijke prijs. Wij waarderen jullie openheid, oprechtheid en transparant zaken doen met een 10+

Dankjewel Marco en Marjon


Ja, ik beveel dit aan

Epko uit Steendam

23-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Deskundig en vriendelijk personeel. Is goed en op een eerlijke manier zaken mee te doen bij aanschaf van een auto. Reparaties worden deskundig uitgevoerd. Ik kan deze garage bij iedereen aanbevelen.



Ja, ik beveel dit aan

B. uit Hoogezand

03-09-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vriendelijk en goed personeel echt een aanrader voor een ieder die wil weten of zijn auto daar in deskundige en betrouwbare handen is! Bovendien altijd zeer goed en adequaat geholpen en afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit kolham

20-08-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goed klant vriendelijk en betrouwbaar.
zeer netjes en goed personeel


Ja, ik beveel dit aan

Roelof uit Borger

16-09-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig geholpen, erg vriendelijk, niet opdringerig en eerlijk. Voor ons een tien waard.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit 's-Gravenzande

15-09-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Occasion gekocht bij Jos Vermeu. Dit was een zeer prettige ervaring. Hier geen agressieve verkopers maar nette eerlijke mensen waar je (ook achteraf) een zeer goed gevoel bij krijgt. Dit was de 2,5 uur rijden helemaal waard. Auto is keurig afgeleverd met APK en grote beurt. Ben zelfs in Groningen door één van Jos zijn mensen afgehaald i.v.m. inleveren huurauto aldaar.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Wagenborgen

18-08-2015
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service en overleg.


Ja, ik beveel dit aan

Franke uit Siddeburen

15-06-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: APK Camper is prima verlopen.


Ja, ik beveel dit aan

Henderikus Harm uit Delfzijl

06-06-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Siddeburen

05-06-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan