Beoordelingen Autobedrijf Jos Vermue

8,9
257 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 257 beoordelingen

Albert uit Siddeburen

06-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundig,klantgericht en attent.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Matsloot

29-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Meer dan 100% tevreden zelfs een bos prachtige bloemen,is mij nog nooit overkomen bij een tweede hands auto!
Mooi bijgespoten,gepoetst en gewassen! en 6 maanden garantie
Ik ben heel tevreden en wil iedereen dit bedrijf aanraden!.


Ja, ik beveel dit aan

Katrina uit Siddeburen

24-03-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik word altijd heel persoonlijk en plezierig benaderd. Ze bedenken altijd snel een goede oplossing.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit wedde

01-03-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een auto ingeruild en een weer gekocht en dit is allemaal soepel verlopen


Ja, ik beveel dit aan

Jacob uit Delfzijl

26-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: andere auto bij Jos Vermue gekocht. Kan het iedereen aanraden wat een vriendelijke,nette en eerlijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Chu-Ya uit Maastricht

02-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb via een familielid een nieuwe auto aangeschaft. Goede expertise en service. Alles is soepel verlopen. Ben heel tevreden over de samenwerking en nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

mereke uit groningen

29-01-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijk, kreeg zelf een bloemetje bij het kopen van een auto, recht door zee, doet wat het belooft


Ja, ik beveel dit aan

Kitty

03-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op afstand overleg over een andere occasion, na een zoektocht een fijne auto gevonden. Volste vertrouwen in deze garage! Eerlijk en goed!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Siddeburen

30-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben heel goede ervaringen met dit bedrijf , klant vriendelijk en goede service.
En in eigen dorp.


Ja, ik beveel dit aan