Beoordelingen Autobedrijf J.T. van Steijn

8,5
125 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 125 beoordelingen

Kevin uit Voorhout

02-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een 2e hands auto gekocht bij van Steijn voor mijn zoon. Werden daar prettig te woord gestaan. Vriendelijk personeel.
Aflevering was keurig geregeld, accu was slecht werd er gezegd, hebben er een nieuwe ingezet, zelfs airco nog even nagekeken. En dat voor een Renault clio uit 2002.
Top service van deze garage, een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Heleen uit Sassenheim

15-12-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gebeld met een probleem en kon gelijk dezelfde dag langskomen omdat ik zo beter niet verder kon rijden werd er telefonisch gezegd. Was rond 16.15 uur in de garage en na een uurtje was mijn koelvloeistoftank en de slang gerepareerd en bijgevuld. Super dus want als ik was doorgereden was de ellende niet te overzien geweest. De prijs was €55,- dus ook daar geen klagen over. TOP garage dus.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Almere

20-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een zeer bekwaam bedrijf. Goede service, verstand van zaken. Reden bezoek is de aanschaf van een Suzuki alto. Alle zaken zijn prima afgehandeld en naar volle tevredenheid. Erg prettig verlopen allemaal.


Ja, ik beveel dit aan

H.A.J.M. van Hoof uit Sassenheim

23-08-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring:
Hallo Chris,
Net terug uit Polen. Ongeveer 3500 km gereden en geen enkel probleem met de auto. Een bevriende Poolse garagehouder heeft er naar gekeken en zei: “ik heb nog nooit een auto van deze leeftijd gezien die zo goed is onderhouden”.

Alle lof dus voor jou en jouw onderhoudspersoneel! Wij zijn erg blij met de auto en jullie service.

Groeten,
Huub van Hoof
Sassenheim


Ja, ik beveel dit aan

Iwan uit Noordwijk

16-05-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd eerlijke en nette service!


Ja, ik beveel dit aan

Edgar uit Sassenheim

16-05-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hallo ben erg tevreden na de beoordeling en advisering van mijn oude en nieuwere Vw T4 camperbus.
Ook het vernieuwen van de distriburieriem verliep goed en deskundig. De auto loopt weer heerlijk soepel en staat goed op tijd. De monteurs hadden gelijk ook andere kleine zaken meegenomen. Had elders met het vervangen van de ditributieriem slechte ervaringen met mijn oude bus! Nu echte Boschservice gehad ....rustig idee als he veel reist!!


Ja, ik beveel dit aan

Aad uit Voorhout

10-09-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

J.P. uit Sassenheim

19-08-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede en nette service, eerlijk en deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Adrie uit Sassenheim

14-08-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vakkundig, snel, betrouwbaar. Altijd netjes een terugkoppeling van wat er uitgevoerd moet worden. Kortom goed heel gevoel


Ja, ik beveel dit aan

Adam uit Uithoorn

23-03-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan