Beoordelingen Autobedrijf J.W. de Voogd

8,6
257 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 257 beoordelingen

Henny uit Middelburg

12-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, reparaties in overleg, kundige monteurs, kortom een goed en betrouwbaar autobedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Arnemuiden

12-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top


Ja, ik beveel dit aan

Marijke uit Vlissingen

12-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super klantvriendelijk bedrijf en altijd netjes en correct geholpen kortom top garage en blij dat ik mijn auto bij hun gekocht heb 👍👍


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Vlissingen

12-11-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Tet uit Middelburg

12-11-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben heel tevreden, goede services.
Heel vriendelijk.
Hartelijke groeten,
Mevrouw T.Scipper


Ja, ik beveel dit aan

Josy uit Middelburg

31-10-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk, betrouwbaar en tot nu toe betaalbaar


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Ritthem

29-10-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bedrijf, ervaren monteurs, rechtstreeks contact met de monteurs bij problemen met je auto.


Ja, ik beveel dit aan

Dorien uit Oost-souburg

29-10-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Pamela uit Vlissingen

23-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en vriendelijke medewerkers. Er staat altijd wel een leenvoertuig voor je klaar. Ze bellen ook altijd even wanneer er echt wat mankeert aan de auto.
Wij zijn zeer tevreden klanten!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Arnemuiden

22-10-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De ervaringen zijn goed met dit bedrijf. Het is prettig om hier te komen. Hier mag je als klant gewoon in de werkplaats komen. Dat mag bij veel grote garages niet meer.


Ja, ik beveel dit aan