Beoordelingen Autobedrijf Karel Hol

8,8
941 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 941 beoordelingen

Wim uit Helmond

24-07-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onderweg met camper kreeg ik plotseling te kampen met remproblemen. Op goed geluk naar dichtstbijzijnde garage gereden. De camper kon direct op de brug en acuut werd goede diagnose gesteld, plus de benodigde onderdelen besteld. De klus met 2 nieuwe remcilinders
werd vakkundig geklaard tegen redelijke kosten.


Ja, ik beveel dit aan

monique uit mill

24-07-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

w uit haps

23-07-2017
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Gemert, Nederland

22-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-07-2017
6,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geef bij het online inboeken van een reparatie aan, dat wanneer je een dienst van het bedrijf wilt, dit niet kan op de eerst volgende werkdag.

Ik had zaterdag een online afspraak gemaakt voor een kleine beurt voor maandag 8.30uur. Heb hiervoor afspraken afgezegt. Maandag ochtend word ik gebeld dat de afspraak niet door kan gaan, omdat deze op zaterdag is ingepland. Nu moest het naar de woensdag verplaatst worden.

Ik adviseer KarelHol om aan te geven dat wanneer je een afspraak inpland (in het weekend) dat dit pas kan op dinsdag.


Ja, ik beveel dit aan

Roger uit Grave

17-07-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goed. Ik kwam met een defecte airco. Vorig jaar gereinigd, gevuld en van nieuwe condensor voorzien bij ander bedrijf. De monteur zag al snel dat het defect in de stroomvoorziening zat. Onderdeel alleen geheel te vervangen (aircopomp/compressor?). Zonde vond hij. En ging creatief aan de slag om de schakelaar te herstellen. Ruim half uur later gelukt, met kleine kostenpost! En weer goed werkende airco:-)...


Ja, ik beveel dit aan

Mari H.C uit Mill

17-07-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: goed,aanrader


Ja, ik beveel dit aan

TOM uit Mill

14-07-2017
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Je wordt goed te woord gestaan en ze helpen goed.


Ja, ik beveel dit aan

André uit Rijkevoort

13-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goed. Vriendelijk en flexibel.


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit Mill

13-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan