Beoordelingen Autobedrijf van Baalen B.V.

9,1
128 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 128 beoordelingen

Michel uit Amsterdam

02-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week zaterdag heb ik een Mini Clubman Cooper S gekocht. Vanaf het eerste telefoongesprek was de communicatie heel hartelijk en tijdens de bezichtiging/proefrit waren het ontvangts en de toelichting eveneens erg goed. Er werd aangegeven dat er voor aflevering een grote beurt zal worden uitgevoerd en de door mij opgemerkte (cosmetische) aandachtspuntjes zouden worden opgepakt. Bij aflevering stond de auto er snaar strak bij, inclusief nieuwe remmen (schijven/blokken) voor, filters en vloeistoffen! Op dat moment al nadrukkelijk mijn complimenten uitgesproken en ik doe dat via deze weg met alle plezier nogmaals. So far een dikke 10!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfect geholpen vanmorgen, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Nijmegen

31-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk ontvangen ,is geen uitzondering dat wordt je allemaal bij welke dealer dan ook
Na de koffie eerst proefrijden met een Opel Mokka ondertussen had Mathijs onze auto een Mercedes A180 bekeken
Na beetje onderhandelen zijn we er uit gekomen na volle tevredenheid , het papier werk werd door Mathijs snel geregeld en konden naar een uur weer huiswaarts keren met een zo goed als nieuwe Opel Mokka


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

14-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto door de telefoon gekocht, ze vertelden hoe de auto was en zo was deze ook ! Perfect eerlijk bedrijf !!!


Ja, ik beveel dit aan

Berry uit Heemskerk

12-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf doen altijd wat ze beloven dus zeker een aanrader !!


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Almere

24-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige maand een Citro├źn C1 gekocht, en door de goede service en behandeling zijn we vandaag wederom geslaagd voor een Mercedes. Een goud eerlijk bedrijf. Ze nemen alle tijd voor je, en door hun eerlijkheid weet je precies waar je aan toe bent. Ze verkopen super mooie en goede auto's. Een echte aanrader. Wij hebben onze garage gevonden en gaan hier niet meer weg.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Oostzaan

19-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring met het autobedrijf van Baalen.

Vanaf het eerste moment netjes geholpen, proefrit was geen enkel probleem en niet het gevoel dat de auto je opgedrongen wordt.

Ook na de koop nog altijd behulpzaam en staan je goed en vriendelijk te woord.

Kom hier zeker nog terug.


Ja, ik beveel dit aan

Tygo uit Hillogom

27-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Persoonlijke en kundige aanpak en service! Zowel voor onderhoud als aanschaf gebruikte auto zeer aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Heemskerk

17-05-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb hier 2,5 jaar geleden een A4 3.0 TDI ABT gekocht. Alle probleempjes werden voor aflevering perfect opgelost. Bij van Baalen gebleven voor onderhoud van deze auto. Iedere keer weer zeer vriendelijk ontvangen en men staat altijd klaar om je direct te helpen. Zeer transparant in prijzen zodat je vooraf altijd weet waar je aan toe bent. Niet iets wat je heel veel tegenkomt bij autobedrijven.
Ze zijn zeer flexibel en denken altijd met je mee om de gewenste oplossing te vinden. De volgende auto komt op zeker weer bij dit zeer betrouwbare bedrijf vandaan en ook voor het onderhoud blijf ik hier terugkomen.


Ja, ik beveel dit aan

Helena uit Barneveld

17-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben twee auto's gekocht bij autobedrijf van Baalen en werden zeer correct en vriendelijk geholpen. Deze zijn alle twee in onderhoud en de service is altijd uitstekend


Ja, ik beveel dit aan