Beoordelingen Autobedrijf van Baalen B.V.

9,1
112 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 112 beoordelingen

Tugce uit Krommenie

08-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top! De heren zijn heel vriendelijk en behulpzaam!


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Zeist

10-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet een Opel Tigra bij deze garage gezien. Na een bezoek aan de garage en een proefrit met de auto, de Opel Tigra gekocht. De verkoper was zeer vriendelijk. Ook het overig personeel is erg vriendelijk. Bij het ophalen van de auto kreeg ik als bonus een bosje bloemen mee. Dat was er attent. Kortom prima garage met deskundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

N. uit Castricum

06-10-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super vriendelijk en deskundig personeel. Werd snel en goed geholpen. Komen hun afspraken na!


Ja, ik beveel dit aan

Rene en Astrid uit Graft

19-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op een donderdagavond langs geweest om een Mini Clubman te bekijken. Er werd meteen eerlijk gezegd dat er linksachter schade aan de bumper en de kunststof dorpel daar direct onder was. De schade betrof een deukje en flink wat krassen. Ik vond dit erg jammer omdat de auto er voor de rest perfect uit zag. De krassen op de bumper zouden met spotrepair hersteld kunnen worden, maar de krassen op de dorpel niet. Vrijdag telefonisch een afspraak gemaakt voor een proefrit op zaterdagochtend en de auto stond keurig op tijd klaar. Na de proefrit nog eens aangekaart dat de schade mij wel stoorde en kreeg toen het voorstel om de spotrepair kosten te delen, waar meteen een klein bedrag voor werd afgesproken. Ik wilde nog over de prijs van de auto en het bod op onze in te ruilen Ford nadenken. Afgesproken dat de Mini niet voor ons werd vastgehouden, maar dat als we zouden bellen de deal ook telefonisch rondgemaakt kon worden. Daarna nog even bij onze eigen garage geïnformeerd naar de inruilwaarde van onze Ford en het bleek een keurig bod te zijn. Daarna meteen gebeld en de deal was rond. Bij het ophalen van de Mini een week later hadden ze een verrassing voor ons. De spotrepair was geweldig gelukt en de kunststof dorpel was gratis vervangen! Ook lagen er nieuwe vloermatten in en stond er een mooie bos bloemen klaar.

U zult begrijpen, wij zijn meer dan tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Jennifer uit Heemskerk

07-09-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage, afspraken komen ze prima na.
Bellen altijd over de kosten en dingen die
er aan zitten te komen. Wij hebben deze auto
ook hier gekocht en hij bevalt tot nu toe ook prima.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Beverwijk

29-07-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Johnny uit Heemskerk

27-07-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een zeer goede ervaring gehad, mooie auto gekocht en rijden er nu al 8 maanden in!! Tijdens de garantie een klein mankement maar deze werd door de heren super opgelost. Ga zo door heren


Ja, ik beveel dit aan

Jacintha uit Laren (NH)

07-07-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top ervaring!
Ik was op zoek naar een leuke , kleine, zuinige en betrouwbare auto. En aangezien ik niet elke week een auto koop en er hard voor moeten werken wilde ik dit doen bij een goed en vooral betrouwbaar bedrijf.
Mijn keuze viel op een Citroën C1,Peugeot 107 of Toyota Aygo in die (prijs) klasse.
Bij van Baalen hadden ze een wat mij betreft geschikte Citroën staan maar dat is voor ons een uur rijden. Dus voor de zekerheid gebeld of ze hem nog hadden en dat we er direct (lees een uur rijden) aankwamen. Dat was prima ze zouden hem een uur vast houden want er was al veel animo voor. Bij aankomst heel hartelijk ontvangen direct een goed gevoel. Alles werd eerlijk verteld over de auto en we konden meteen een proefrit maken . Veel plezier nog werd er gezegd! Dat hadden we wat een heerlijke auto om te rijden. Hij mocht uiteraard meteen mee. Blij mee want het lag voor ons niet naast de deur. Ondanks de drukte en het feit dat we "maar" een tweedehandsje kwamen kopen had hij alle tijd voor ons. En dat ik er zo blij mee was en dat ook liet merken vond hij leuk. Dat zijn de kleine dingen die het doen. Ik ging met een big smile naar huis en rij er (nog steeds met een big smile) superfijn mee in het rond. Ik ga er de volgende keer zeer zeker weer naar toe!! Dank jullie wel!


Ja, ik beveel dit aan

Tor uit Zuidland

29-06-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zaterdag 18 juni hadden wij afgesproken voor een proefrit met een plaatje van een Mazda 6. De auto stond sowieso prachtig glimmend op ons te wachten maar wat ons vooral opviel was de warme ontvangst. Direct een gevoel van thuis komen. Geen overdreven afstand en een goede sfeer.

Na de proefrit, waar we ook alle tijd voor konden nemen, hebben we met Jop Dekker de deal gesloten en vrijdag de 24e juni was het dan zover. De auto stond klaar en alle afgesproken zaken werden nog even doorgenomen. Dat geeft ook weer een vertrouwd gevoel en direct de bevestiging dat alles met zorg is uitgevoerd.

De aflevering verliep vlot en netjes. Ik moet zeggen dat dit een goed voorbeeld is van het overtreffen van een verwachting.

Top!


Ja, ik beveel dit aan

han uit ijmuiden

05-06-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prachtige Mercedes benz c 250 gekocht wij hebben al een paar mooie auto,s daar gekocht en atijd leuk contact met thijs altijd vriendelijk tegen ons als je een auto zoekt met goede zekerheid en service ga erheen staat altijd wat voor je tussen koffie is ook goed grapje


Ja, ik beveel dit aan