Beoordelingen Autobedrijf van Baalen B.V.

9,2
116 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 116 beoordelingen

Eric

20-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent heb ik een gebruikte Alpina B3 gekocht bij Matthijs en Job. Na relaxed een kop koffie te hebben gedronken, nemen ze alle tijd om met je in gesprek over een aanschaf van een auto. Ze zijn zeer deskundig en eerlijk over hun auto's. Je bent duidelijk geen nummertje, maar ze willen je als klant oprecht en eerlijk advies geven.

Als liefhebber van auto's (en met redelijk wat ervaring met autobedrijven) is dit een bedrijf dat ik van harte aanbeveel. Vanaf de kennsimaking ot verkoop verloopt alles buitengewoon prettig. Een topbedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Mirjam uit Beverwijk

17-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Zij zijn service gericht, zeer behulpzaam en je kunt altijd snel terecht. Er wordt zeer snel gereageerd op een hulpvraag. Mijn auto werd zelfs thuis gebracht!!! Het is voor mij zeer fijn zo een garage in de buurt te hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Rene en Astrid uit Graft

10-03-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In september hebben wij een Mini Clubman bij van Baalen gekocht (zie onze recensie van 19-09-2016) met (op hun advies) Bovag garantie. Mocht er namelijk toch iets mis blijken te zijn, scheelt dat een hoop gezeur, aldus Jop. Tijdens de garantie periode leek er iets mis te zijn met de voorremmen. Vorige week vrijdag contact hierover opgenomen en we werden meteen teruggebeld dat we de vrijdag daarop langs konden komen om er naar te laten kijken. De Mini ging meteen op de brug en onder het genot van een kopje koffie namen we plaats in de wachtruimte. Het probleem bleek groter dan verwacht en uiteindelijk zijn zonder mopperen de remblokken en schijven aan de voorzijde vervangen. De monteur liet ons de oude remblokken en schijven zien en vertelde ons precies wat de oorzaak van het probleem was. Tevens had hij de banden nog even op de juiste spanning gebracht en konden we weer op pad.

In één woord: KLASSE!


Ja, ik beveel dit aan

D uit IJmuiden

27-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Jaar geleden mooie Passat gekocht bij hen en ben zeer tevreden.
Prima service, zeer behulpzaam en geen opsmuk.
Nu na 1e servicebureau ook reden voor tevredenheid en zelfs mijn vloermatten even uitgeklopt, prima hoor.


Ja, ik beveel dit aan

Tugce uit Krommenie

08-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top! De heren zijn heel vriendelijk en behulpzaam!


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Zeist

10-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet een Opel Tigra bij deze garage gezien. Na een bezoek aan de garage en een proefrit met de auto, de Opel Tigra gekocht. De verkoper was zeer vriendelijk. Ook het overig personeel is erg vriendelijk. Bij het ophalen van de auto kreeg ik als bonus een bosje bloemen mee. Dat was er attent. Kortom prima garage met deskundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

N. uit Castricum

06-10-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super vriendelijk en deskundig personeel. Werd snel en goed geholpen. Komen hun afspraken na!


Ja, ik beveel dit aan

Rene en Astrid uit Graft

19-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op een donderdagavond langs geweest om een Mini Clubman te bekijken. Er werd meteen eerlijk gezegd dat er linksachter schade aan de bumper en de kunststof dorpel daar direct onder was. De schade betrof een deukje en flink wat krassen. Ik vond dit erg jammer omdat de auto er voor de rest perfect uit zag. De krassen op de bumper zouden met spotrepair hersteld kunnen worden, maar de krassen op de dorpel niet. Vrijdag telefonisch een afspraak gemaakt voor een proefrit op zaterdagochtend en de auto stond keurig op tijd klaar. Na de proefrit nog eens aangekaart dat de schade mij wel stoorde en kreeg toen het voorstel om de spotrepair kosten te delen, waar meteen een klein bedrag voor werd afgesproken. Ik wilde nog over de prijs van de auto en het bod op onze in te ruilen Ford nadenken. Afgesproken dat de Mini niet voor ons werd vastgehouden, maar dat als we zouden bellen de deal ook telefonisch rondgemaakt kon worden. Daarna nog even bij onze eigen garage geïnformeerd naar de inruilwaarde van onze Ford en het bleek een keurig bod te zijn. Daarna meteen gebeld en de deal was rond. Bij het ophalen van de Mini een week later hadden ze een verrassing voor ons. De spotrepair was geweldig gelukt en de kunststof dorpel was gratis vervangen! Ook lagen er nieuwe vloermatten in en stond er een mooie bos bloemen klaar.

U zult begrijpen, wij zijn meer dan tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Jennifer uit Heemskerk

07-09-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage, afspraken komen ze prima na.
Bellen altijd over de kosten en dingen die
er aan zitten te komen. Wij hebben deze auto
ook hier gekocht en hij bevalt tot nu toe ook prima.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Beverwijk

29-07-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan