Beoordelingen Autobedrijf Kees Bakker

9,1
18 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Michael uit Hoofddorp

04-11-2016
4,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Slecht.
Prijs offerte gevraagd voor het vervangen van de radiator van mijn auto omdat deze lekte specifiek INCLUSIEF de BTW.
Kom ik een paar dagen later mijn auto halen blijkt dat de prijs EXCLUSIEF BTW was????
Zeer slordig, waardoor mijn rekening 75 euro hoger uitkwam.
Hier was ik niet zo blij mee, maar het was mijn verteld dat de prijs EX btw was???? terwijl ik specifiek IN de btw had gevraagd omdat ik dit ook moet betalen!!!


Hans uit Voorhout

21-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom hier al enkele jaren met verschillende BMW's, nadat ik merkte dat de BMW-dealer zelfs voor olie vervangen een uurtarief van EUR 110 hanteerde. Deskundig, zeer klantgericht, prima service, snel en een fatsoenlijk tarief.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Heemstede

30-09-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vanochtend na een telefoontje meteen opgehaald met een kapotte accu. Onmiddellijk vervangen en na een uur kon ik weer naar huis. Wat een service, petje af!!!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Hillegom

16-03-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had een gebroken distributieketting in mijn BMW X6, dus de motor lag helemaal in puin, Kees Bakker heeft er een gereviseerde motor in gezet en heeft dat super gedaan tot volle tevredenheid, de auto rijd weer als nieuw, zelfs beter als voor de reparatie.
Ik zeg top Kees geweldig werk geleverd, bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Haarlem

17-09-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit lisse

22-05-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

conny uit Noordwijk

14-04-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Cock uit Noordwijk

14-04-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Hillegom

13-04-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik altijd goed, snel en bekwaam wordt geholpen en ze veel service leveren.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Nieuw Vennep

12-04-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan