Beoordelingen Autobedrijf Kees de Leeuw B.V.

8,7
15 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

HPW uit Tricht

05-04-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Cees en Jos een team met zoveel kennis, TOP specialisten op het gebied van Mercedes en Bmw. Kom hier graag weer terug.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Culemborg

13-07-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijk bedrijf met veel kennis en erg vriendelijk. Ik kom hier met 2 prive auto's en een lease wagen. Porsche, mercedes en bmw. Er wordt echt met je mee gedacht en wordt ( ipv bij de dealer) op maat geholpen. je krijgt dubbel zo veel voor de helft van de dealerprijs. Kees, Jos en de jongens doen er alles aan om de klant naar wens te bedienen. En bij een bezoek zit je aan de heerlijke koffie lekker door het glas om je heen te kijken! Kers op de taart. Overigens is dat glas ook tussen wachtruimte en werkplaats, transparant in alle opzichten! Top autobedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Annemarie uit Gouda

01-10-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kanjers zijn het!! Wij hadden pannen met de auto en zijn hierdoor onverwacht bij deze garage gestrand. Het was 17:00 op vrijdagmiddag. We zijn gastvrij ontvangen. Ze konden nog aan het onderdeel komen en binnen een uur was de auto gemaakt. Zeer goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Niet van toepassing

19-08-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super goed bedrijf....die mensen hebben verstand van auto's!! Zit met mijn Porsche Carrera (997) ook in onderhoud bij Kees de leeuw.
bevalt zeer goed moet ik zeggen!!!!!!
Betrouwbaar & vakkundig 👍🏻


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Beesd

18-08-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren klant bij dit autobedrijf. Met mijn huidige Mercedes ook weer bij Kees de Leeuw in onderhoud. Ik ben zeer tevreden over deze garage.
Zeer kundig en gespecialiseerd in Mercedes en BMW.


Ja, ik beveel dit aan

Manuela uit Asperen

14-07-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, correct geholpen & er is snel plaats als er iets met je auto is of als je denkt dat er iets met je auto is & nemen ze dat ook serieus


Ja, ik beveel dit aan

NVB uit niet van toepasing

18-05-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldig Bedrijf !!! Ik heb een hoop auto' s gehad dus ook een hoop garages geweest ben wel een zeiker met auto's want ze moeten dan ook wel goed zijn dus deze ook !! Ben met me laatste auto ( Mercedes SLK ) bij Kees de Leeuw terecht gekomen denk 6 jaar geleden. Ik wou hem eens een service beurt laten geven, was het echt zat bij de Dealer. Wat mijn opviel dat Kees en de jongens bij hem een hoop kennis hadden en gewoon eerlijk tegen je zo van wat niet kapot is ga ik niet vervangen en dat was raar voor me en als ik iets vervang en dat is het niet dan haal ik het er weer af zonden van je geld zei Kees,nou ook dat was nieuw voor me kortom ik loop nu 6 jaar daar en zolang ik die Mercedes heb ga ik niet meer weg daar ,het scheelt mijn een hoop gezeik en hoofdpijn. gr nvb1313


Ja, ik beveel dit aan

John uit IJsselstein

15-04-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ook ik heb hier hele goede ervaringen. Zeer deskundig.
En een hele goede service. Ze nemen echt de tijd voor je!

Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Utrecht

16-12-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Amsterdam

23-10-2012
2,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Terugkomend op mijn positieve ervaring van 26-9-2012, ben ik onderhand anders van mening. Er bleek een verkeerd onderdeel gemonteerd. Als gevolg daarvan stond ik 3 dagen later met een gesprongen multiriem en olieleiding langs de A6. Het traject dat ik nadien met Kees de Leeuw heb bewandeld, is een ware nachtmerrie. Het fout gemonteerde onderdeel is voor rekening van Kees de Leeuw vervangen, de direkt aanwijsbare gevolgschade krijg ik echter met geen mogelijkheid vergoed. Het meest schrikbarende is de manier waarop Kees de Leeuw zijn redelijkheid verliest en andere mensen wantrouwt. Ik ben tot in den treure gewezen op wat IK allemaal fout heb gedaan, om vervolgens zelf in de slachtofferrol te schieten. Verschrikkelijk…