Beoordelingen Autobedrijf Kees Roks B.V.

8,6
144 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 144 beoordelingen

Anoniem

26-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Roosendaal

25-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prettige ontvangst. goede informatie


Ja, ik beveel dit aan

J uit Roosendaal

03-04-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-03-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Roosendaal

17-03-2017
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een hele slechte ervaring met de reparatie van onze auto waarbij de auto er slechter van is geworden nadat wij hem gebracht hebben.
Je brengt je auto weg voor een simpele klacht vervolgens kunnen ze de klacht niet vinden en oplossen. Tijdens het onderzoek maken ze een ander onderdeel kapot waarna ze vervolgens zeggen: Dat onderdeel was al kapot
Uiteindelijk hebben we hem voor € 500,- moeten laten maken bij een andere garage (want het vertrouwen was flink geschonden!!)
Wij hebben vervolgens navraag gedaan bij @automotionspeugeot en zij beaamden dat het onderdeel niet "al kapot" had kunnen zijn, alleen wilde ze mij niet helpen omdat Roks wel eens zaken met ze doet (onderdelen bestellen).
Het feit dat Roks bij de @BOVAG aangesloten is heeft absoluut geen meerwaarde. Het enige wat de @BOVAG doet is mijn klacht/mail doorsturen naar de garage waar ik het probleem mee heb. Vanzelfsprekend geeft hij "geen thuis" en daarna trekt @BOVAG de handen er snel van af.
Echt een schande!! Dit is niet mijn normale manier van communiceren maar vond het te belangrijk om er niks mee te doen.


Peter uit Roosendaal

16-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed. Zie onder


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-02-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Roosendaal

21-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk en een goede service.


Ja, ik beveel dit aan

w.j.p uit roosendaal

09-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over de service


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Roosendaal

06-02-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bedrijf is in een woord toppie. Complimenten kees.


Ja, ik beveel dit aan