Beoordelingen Autobedrijf Kemper

9,2
76 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 76 beoordelingen

Francien uit Almere Buiten

17-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bedrijf, werken netjes snel en secuur! Aardige jongens!


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit Den Bosch

17-01-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: super service! ik kreeg pech met mijn Mercedes Sprinter en vond autobedrijf Kemper via Google. opgebeld en het probleem uitgelegd.. ze zijn hem direct komen halen! (slepen) en begonnen gelijk aan de reparatie!

dat noem ik nog eens Service!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Almere

15-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top snel en deskundig personeel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-01-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Almere

12-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top!!! Klantvriendelijke mannen! Net dat beetje extra advies en service! Leveren goed werk snel en flexibel.


Ja, ik beveel dit aan

Harald uit Almere

09-01-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service. Vriendelijk personeel. Kortom een prima garage!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Almere

06-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon goed, betrouwbaar en servicegericht.

Hele auto goed onderhouden. incl vervanging distributieriem en waterpomp, diverse filters en olie vervangen etc etc ...

Ben bijzonder tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-12-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben tevreden over Autobedrijf Kemper.
De prijs die je betaalt daar staat goede kwaliteit tegenover.Vorig jaar heb ik mijn auto gebracht voor een APK-keuring, mijn auto heeft een jaar verder gereden zonder mankementen.Dit jaar heb ik mijn auto gebracht voor reparatie, weer rij ik tevreden weg. Stanley en Tim zijn vriendelijk en geven goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Almere

25-12-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Niet veel woorden voor nodig, gewoon goed zoals je mag verwachten


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Haarlem

22-12-2017
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een goede betrouwbare garage. Stanley en Tim hebben me goed en deskundig geholpen bij onderhoud en reparaties!


Ja, ik beveel dit aan