Beoordelingen Autobedrijf Kemper

9,4
39 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 39 beoordelingen

Jacquelien uit Almere

20-11-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Aardige mensen die net even dát beetje meer service geven, dan je verwacht. Redelijke prijzen en goede adviezen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-11-2017
6,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Almere

16-11-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Roger

16-11-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto naar deze garage gebracht voor omwisseling naar winterbanden en voor vervanging van de remolie. Direct stelde Stanley vast dat er speling zat op het rechter voorwiel. Omdat hiervoor een onderdeel besteld moest worden, heb ik de auto achtergelaten en ben ik met de leenauto naar mijn werk gereden. Op mijn verzoek hebben ze ook direct de stabilisatierubbers vervangen. Na deze reparatie hebben ze de auto laten uitlijnen.
Toen ik mijn auto ophaalde, stond deze inmiddels op winterbanden met glimmende velgen. Eenmaal onderweg voelde de auto ondanks de vele kilometers op de teller, weer aan als nieuw.

Hierbij mijn complimenten aan deze zeer kundige vakmensen, die je verwelkomen in een brandschone garage. Ook de leenauto is smetteloos en rijdt als een zonnetje. Kortom een absolute aanrader voor mensen die hun auto aan de beste handen willen toevertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Brigitta uit Almere

13-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede en snelle service, zeer nette zaak, erg klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Gerda uit Almere

13-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: snelle service goed netjes en altijd zeer behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Caroline uit Almere

13-11-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima garage


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Almere

10-11-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Keurig bedrijf en een zeer prettige en correcte behandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Almere-buiten

09-11-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: in 1 woord GEWELDIG


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Nieuwegein

09-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super! Ik kon na een belletje gelijk terecht! Vriendelijk geholpen en van te voren al bekend wat de "schade" is. Ondanks dat ik in nieuwegein woon rij ik graag voor reparaties of apk naar kemper toe! Topteam!


Ja, ik beveel dit aan