Beoordelingen Autobedrijf Kemper

9,2
110 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 110 beoordelingen

siem uit landsmeer

21-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Clara uit Landsmeer

21-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn blij met dit bedrijf ooit in contact te zijn gekomen. Hij is geweldig en een specialist in het maken van auto,s. Ga zo door lieve mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Almere

20-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke behandeling, schept vertrouwen. Duidelijke afspraken, je weet waar je aan toe bent.


Ja, ik beveel dit aan

Joan uit Amsterdam

19-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele goeie service en een fatsoenlijk en gedegen bedrijf. Aardige mensen die heel betrouwbaar en deskundig overkomen.


Ja, ik beveel dit aan

H. N

18-04-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Rebecca uit Almere

11-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een super snelle en perfecte service, erg beleefd, helpt je graag en denkt altijd mee naar een goede oplossing! Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-04-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Almere

02-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

A.C. uit Almere

31-03-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijke jongelui die hun vak verstaan. Goede adviezen. Een aanrader voor onderhoud en reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Sabrina uit Almere

19-03-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service. Leveren goed werk en zijn zeer klantvriendelijk. Eerste garage waar io dat gevoel heb.


Ja, ik beveel dit aan