Beoordelingen Autobedrijf Kemper

9,2
223 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 223 beoordelingen

Tim

13-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf Kemper is betrouwbaar en deskundig! De service is echt uitmuntend! Mocht je een nieuwe garage zoeken, ga dan hier.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Almere

12-04-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Stanley uit Almere

11-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, kon snel terecht voor mijn apk, goed geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Wilfred uit Halsteren

09-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zaterdag 6 april dit bedrijf bezocht om naar een auto te kijken.Het bedrijf zag er netjes uit en het personeel en eigenaar waren zeer klantvriendelijk. Uiteindelijk ga ik 13 april mijn auto ophalen.


Ja, ik beveel dit aan

Sander

07-04-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne jongens met technisch inzicht.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Almere

07-04-2019
6,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had een lekkage en verloor steeds koelvloeistof. Mijn klependeksel en termostaathuis moest vervangen worden volgens bedrijf Kemper. Dus laten maken en rij nu nog heerlijk in mijn ford fiesta dus ben erg tevreden .

Prijs vond ik wel wat veel maar wou dat het goed gemaakt werd dus vandaar ik bedrijf Kemper koos om dit te laten maken dus kwam prijs en kwaliteit ben ik erg tevreden .

Bedrijf ziet er erg netjes uit en ze zijn erg vriendelijk .

Bedankt en kom zeker nog eens langs .


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-04-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima bedrijf, gastvrij en deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Louis uit Almere

06-04-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Almere

05-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sabrina uit Almere

02-04-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima bedrijf. Ik kan daar altijd terecht. Denken met je mee. Overleggen voordat ze wat gaan doen en ze zijn goed betreft de prijzen. Echt een aanrader. Ik zal niet meer naar een andere garage gaan.


Ja, ik beveel dit aan