Beoordelingen Autobedrijf Kemper

9,2
169 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
11 t/m 20 van 169 beoordelingen

Harald uit Almere

23-10-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Joran uit Almere

09-10-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Joan uit Amsterdam

06-10-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Supergoeie garage met vriendelijke, deskundige en betrouwbare mensen! Ook goed bereikbaar vanaf A6 of een stukje met de bus vanaf station Almere.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Almere

04-10-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Het bedrijf stond direct op de stoep bij een lekke band en nam de auto mee voor bandenvervanging. De volgende ochtend stond de auto klaar met nieuwe banden. Vlotte en klantvriendelijke afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Stiens

02-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topbedrijf met topjongens!
Vertrouwd een auto kopen doe je bij autobedrijf Kemper!
We zien elkaar weer bij het eerst volgende onderhoud!..,groeten van Patrick en Christina uit Stiens.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-10-2018
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goeie service, vriendelijk personeel en vak werk.


Ja, ik beveel dit aan

Rosalinde uit Almere

29-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto weggebracht voor de wintercheck. Er kon gelijk ook reparaties uitgevoerd worden die nodig waren. Kreeg gratis een leenauto mee voor naar Mn werk.
Super service! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Almere

27-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige ontvangst, altijd koffie aangeboden en altijd tijd voor een praatje. Tot op heden geen goeie ervaring met de uitgevoerde werkzaamheden.


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Haarlem

26-09-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Altijd top service en vakmanschap bij dit bedrijfπŸ‘πŸ‘


Ja, ik beveel dit aan

Bryan uit Almere

12-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat ze doen doen ze goed en snel πŸ’ͺπŸ½πŸ‘ŠπŸΌ


Ja, ik beveel dit aan