Beoordelingen Autobedrijf Kemper

9,2
195 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
151 t/m 160 van 195 beoordelingen

Bob uit Ede

26-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Almere

26-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deze garage denkt met je mee, en jaagt je niet op onnodige kosten. Top service bij deze jongens!


Ja, ik beveel dit aan

Angelique

26-11-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Allard uit Almere

25-11-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Amersfoort

25-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top service, betrouwbaar, vakkundig en altijd bereid te helpen!


Ja, ik beveel dit aan

Wietske uit Amersfoort

23-11-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Deze mannen zijn super! Enthousiast, bekwaam en flexibel. Kan altijd snel terecht. Mochten ze tegen een onverwachte reparatie aanlopen dan is er altijd even contact en ze denken mee over oplossingen.


Ja, ik beveel dit aan

Jacquelien uit Almere

20-11-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Aardige mensen die net even dát beetje meer service geven, dan je verwacht. Redelijke prijzen en goede adviezen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-11-2017
6,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Almere

16-11-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Roger

16-11-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto naar deze garage gebracht voor omwisseling naar winterbanden en voor vervanging van de remolie. Direct stelde Stanley vast dat er speling zat op het rechter voorwiel. Omdat hiervoor een onderdeel besteld moest worden, heb ik de auto achtergelaten en ben ik met de leenauto naar mijn werk gereden. Op mijn verzoek hebben ze ook direct de stabilisatierubbers vervangen. Na deze reparatie hebben ze de auto laten uitlijnen.
Toen ik mijn auto ophaalde, stond deze inmiddels op winterbanden met glimmende velgen. Eenmaal onderweg voelde de auto ondanks de vele kilometers op de teller, weer aan als nieuw.

Hierbij mijn complimenten aan deze zeer kundige vakmensen, die je verwelkomen in een brandschone garage. Ook de leenauto is smetteloos en rijdt als een zonnetje. Kortom een absolute aanrader voor mensen die hun auto aan de beste handen willen toevertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan