Beoordelingen Autobedrijf Kemper

9,2
223 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
151 t/m 160 van 223 beoordelingen

Anoniem

14-01-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Almere

12-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top!!! Klantvriendelijke mannen! Net dat beetje extra advies en service! Leveren goed werk snel en flexibel.


Ja, ik beveel dit aan

Harald uit Almere

09-01-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service. Vriendelijk personeel. Kortom een prima garage!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Almere

06-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon goed, betrouwbaar en servicegericht.

Hele auto goed onderhouden. incl vervanging distributieriem en waterpomp, diverse filters en olie vervangen etc etc ...

Ben bijzonder tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-12-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben tevreden over Autobedrijf Kemper.
De prijs die je betaalt daar staat goede kwaliteit tegenover.Vorig jaar heb ik mijn auto gebracht voor een APK-keuring, mijn auto heeft een jaar verder gereden zonder mankementen.Dit jaar heb ik mijn auto gebracht voor reparatie, weer rij ik tevreden weg. Stanley en Tim zijn vriendelijk en geven goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Almere

25-12-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Niet veel woorden voor nodig, gewoon goed zoals je mag verwachten


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Haarlem

22-12-2017
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een goede betrouwbare garage. Stanley en Tim hebben me goed en deskundig geholpen bij onderhoud en reparaties!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Almere

22-12-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring, kreeg vervangend vervoer mee zodat ik gewoon veder kon met dagelijkse werkzaamheden.


Ja, ik beveel dit aan

Ilse uit Almere

19-12-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Werd prettig te woord gestaan, al mijn vragen werden beantwoord. Er werd een leenfiets of een leenauto aangeboden wat heel netjes is. Kon snel een afspraak maken.


Ja, ik beveel dit aan

Wilfried uit Almere

18-12-2017
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wisselen van de banden, zomer naar winterbanden


Ja, ik beveel dit aan