Beoordelingen Autobedrijf Kemper

9,2
169 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
151 t/m 160 van 169 beoordelingen

Ronald uit Almere

24-10-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf. Waar klant nog koning is.


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit almere

23-10-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Almere

21-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de aanschaf van mijn nieuwe auto gebruik gemaakt van de aankoopondersteuning. Erg tevreden en duidelijk ingelicht over de technische staat van het voertuig.


Ja, ik beveel dit aan

Monica uit m.honig56@hotmail.com

20-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Helemaal super en geweldig en vriendelijk, heb je een probleem dan wordt er altijd gekeken of ze je meteen kunnen helpen.
Ik raad Autobedrijf Kemper zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Almere

20-10-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn auto gaf een melding dat het olienivo te laag was. Bij garage Kemper langs geweest en bij controle moest een olie afscheider vervangen worden. Dit was zeer snel verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Almere

19-10-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Alleen maar goed. Je kan er snel terecht, wordt vriendelijk ontvangen en krijgt de nodige uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Eemnes

19-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Twee vakmensen waarbij kwaliteit en service belangrijk zijn. APK keuring laten uitvoeren. Ondanks dat ik in de veronderstelling was dat de remmen op korte termijn moesten worden gedaan, werd aangegeven dat dit nog wel even mee kon. Fijn die eerlijkheid!


Ja, ik beveel dit aan

Mary uit Almere

17-10-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd top geregeld


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Almere

17-10-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Almere

17-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Weer snel en goed geholpen na problemen met mijn auto


Ja, ik beveel dit aan