Beoordelingen Autobedrijf Kemper

9,2
259 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
191 t/m 200 van 259 beoordelingen

Anoniem

30-12-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben tevreden over Autobedrijf Kemper.
De prijs die je betaalt daar staat goede kwaliteit tegenover.Vorig jaar heb ik mijn auto gebracht voor een APK-keuring, mijn auto heeft een jaar verder gereden zonder mankementen.Dit jaar heb ik mijn auto gebracht voor reparatie, weer rij ik tevreden weg. Stanley en Tim zijn vriendelijk en geven goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Almere

25-12-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Niet veel woorden voor nodig, gewoon goed zoals je mag verwachten


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Haarlem

22-12-2017
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een goede betrouwbare garage. Stanley en Tim hebben me goed en deskundig geholpen bij onderhoud en reparaties!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Almere

22-12-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring, kreeg vervangend vervoer mee zodat ik gewoon veder kon met dagelijkse werkzaamheden.


Ja, ik beveel dit aan

Ilse uit Almere

19-12-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Werd prettig te woord gestaan, al mijn vragen werden beantwoord. Er werd een leenfiets of een leenauto aangeboden wat heel netjes is. Kon snel een afspraak maken.


Ja, ik beveel dit aan

Wilfried uit Almere

18-12-2017
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wisselen van de banden, zomer naar winterbanden


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Almere

18-12-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deze mannen denken met je mee.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Almere

13-12-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

lt uit almere

13-12-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Almere

12-12-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Altijd servicegericht, meedenken met de klant. Netjes aan de afspraken houden en met een prettig gevoel de weg weer op! Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan