Beoordelingen Autobedrijf Kivano BV

9,7
32 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

R uit Huijbergen

09-12-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vertrouwd adres! TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Wies uit Amsterdam

02-09-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk
Deskundig
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Kijkt ook naar dingen die moeten gebeuren wanneer daar geen opdracht voor is gegeven zonder daar meteen een rekening bij te leggen.
Kortom: Kivano is zeer aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Oud Vossemeer

13-06-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanaf de opening van garage Kivano kom ik (inmiddels al jaren ) bij dit klantvriendelijke bedrijf.
Ondanks mijn verhuizing naar Het eiland Tholen zijn er voor mij geen bezwaren deze afstand te overbruggen. Indien nodig word ik opgehaald en weer thuis gebracht.
Mijn vertrouwen in garage Kivano is in de loop der jaren alleen maar toegenomen.
Na eerder minder positieve ervaringen met garage's ben ik erg tevreden met dit familiebedrijf.
Wat mij betreft zeker een aanbeveling hoe bedrijfsvoering ook kan !


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Bergen op Zoom

06-04-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer behulpzaam,erg vriendelijk,deskundig en zeker geen geldwolven,vaak kleine services v
gratis !Heel erg tevreden !


Ja, ik beveel dit aan

M uit Bergen op zoom

29-06-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super service! Niet te geloven, dat het nog bestaat! Breng gerust je auto! Deze mensen zijn betrouwbaar,vakkundig, en niet op je geld uit!


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Halsteren

09-03-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede service, vooral betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

GC uit bergen op zoom

15-05-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kan mijn auto/camper rustig neerzetten en aan deze mensen overlaten, ze zorgen er net zo goed voor, als ik dit zelf zou doen.Moettie 's nachts binnenstaan? geen probleem. Ik wordt netjes gebeld/ sms/ge-appt of gemaild, wat ik wil als alles weer prima in orde is voor een prima prijs. Vertrouwd, aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

Yvo uit Bergen op Zoom

15-04-2014
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Renske uit Huijbergen

12-12-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: KIvano bv is de BESTE !!
betrouwbaar en zeer deskundig!
Zeer tevreden ben ik ! Top!


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Bergen op Zoom

09-09-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk, deskundig, betrouwbaar en super aardig personeel. Ook de baas hoor ! Hier is nooit iets te veel. Ik heb mijn 2cv-tje daar in de winter binnen mogen laten staan en met hulp van KIVANO op mogen knappen. Niets dan lof. Ga met je auto daar naar toe voor alles wat er aan mankeert.


Ja, ik beveel dit aan