Beoordelingen Autobedrijf Klop

9,0
299 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 299 beoordelingen

Anoniem

04-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Firma klop onderhoud tientallen jaren ons autopark maar wij zijn altijd tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Neer

07-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In april 2016 een Passat CC gekocht, twee kleine problemen gehad, maar nadat ik deze had doorgegeven, werd er beide keren direct gereageerd en ook netjes opgelost. Professionele houding van verkoop/service, maar ook monteurs .


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Lunteren

07-01-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Graag willen wij als (Autobedrijf Klop) reageren op onderstaande review. Meneer heeft bij ons een Volkswagen Passat gekocht voor de prijs van € 350,-
Wij vertelde hem dat deze auto geen APK had en dat er verschillende reparaties aan uitgevoerd moesten worden om weer een APK op de auto te krijgen en ook stond duidelijk in de advertentie vermeld dat de achterremmen op waren. Dit alles heeft meneer er niet van weerhouden om de Passat voor € 350,- aan te schaffen. Meneer heeft ons aan het einde van de dag teruggebeld dat er diverse problemen met de Passat waren en vroeg naar een oplossing, wij hebben hem aangeboden om de Passat terug te brengen en hij het geld terug kreeg, maar dat wilde meneer niet. Zijn enige eis was dat hij korting kreeg. Hier konden wij helaas niet op ingaan, waardoor er een meningsverschil optrad en deze negatieve review geschreven is. Wij zijn geen oplichters / bedriegers maar zijn een klein hardwerkend bedrijf die aangesloten zijn bij de Bovag en Bosch car service en willen u adviseren om de rest van de positieve reviews te lezen, zodat een goede indruk van ons bedrijf krijgt.


Ja, ik beveel dit aan

Passat

05-01-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht, maar bleek van het hele verhaal niets te kloppen, als je deze mensen aanspreekt op hun fouten worden ze boos en dreigen ze, dan krijg je te horen dat deze 25 jaar karate heeft gedaan, en mij wel een lesje zouden leren.
Auto bleek voor gekeurd te zijn, bleken maar 2 afkeur problemen te zijn, de auto meegenomen en daar bleek er veel meer aan de hand te zijn.
Er bleken maar liefst 7 afkeur problemen te zijn.
Dit noemt zich een BOVAG en Bosch bedrijf!!
Ze geven zelfs een auto mee, waarbij de remmen tijdens het rijden vast gelopen zijn ( de terug reis naar huis)

Dit zijn grote oplichters.
Het maakt niet uit voor wat voor bedrag je iets koopt, gaat om het verhaal wat ze erbij vertellen.

Het ergste is nog wel, dat ze je gewoon bedreigen


Thijs

03-09-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Volkswagen polo gekocht, duidelijke afspraken gemaakt over de afleverings beurt.
Alles netjes gedaan en goed afgelevert.
Nette en vriendelijke mensen indienst
Weinig garage,s die zo zijn
Top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

SERGIO uit Ermelo

16-05-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER COSMO


Ja, ik beveel dit aan

Johnny uit Enschede

05-05-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super vreindelijke verkoper, komt afspraken na en neemt de tijd, enige nadeel was tijdens de proefrit dat het tanknivo laag stond. Auto was prima gewassen/gepoetst.


Ja, ik beveel dit aan

E uit Amsterdam

22-09-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goed en deskundig geholpen bij de aankoop van een Saab 9-3 occasion.
Met Bovag-garantie gekocht, maar gelukkig geen gebruik van hoeven te maken, kreeg bij de Saab-specialist (beurt & APK) te horen dat ik een hele nette Saab had gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

S.J uit Harderwijk

21-05-2015
3,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na eerste warme dag bleek airco totaal niet te werken..Bij controle bleek er geen druppel vloeistof meer in te zitten. Brandgevaar was mogelijk bij langdurig gebruik. Dit ook nog na al eerder opgemerkte kostbare afleveringstekorten.Fa.Klop heeft nu wel geheel voor mij afgedaan.


Henk uit Nijmegen

15-05-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn ervaring is een zeer betrouwbaar bedrijf met keurige medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan