Beoordelingen Autobedrijf Klop

9,0
302 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 302 beoordelingen

Bart uit Ede

04-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: bij het zoeken naar een VW Tiguan bleek er één bij Autobedrijf Klop te staan die volledig aan onze wensen voldeed, na een prettig en ontspannen gesprek met Jan Klop om enige bedenktijd gevraagd, was geen enkel probleem. Uiteindelijk deze mooie Tiguan gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

bij dealer bekend uit bij dealer bekend

28-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was op zoek naar een betaalbare veilige auto om mijn kinderen veilig te kunnen vervoeren. Verkoper was mij zeer ter wille. De auto, een Renault Scenic uit 2003 had 1 groot gebrek. Een grote scheur in de voorruit. Ook hiermee was men mij ter wille, door te dalen met de prijs kon ik het voorraam laten vervangen. Voor de aanschaf was al bekend dat er maar 1 sleutel zou zijn bij de auto dit was een gemis maar ook hiermee heeft men mij fantastisch geholpen. Men heeft contact gelegd met de vorige eigenaar en deze week heb ik alsnog de tweede sleutel ontvangen. Aan deze auto kunnen zij niet veel verdiend hebben dat is gezien de prijs onmogelijk en toch zoveel service ontvangen! Inmiddels verschillende ritten gereden en zijn wij helemaal happy! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Krimpen aan den ijssel

07-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn naam is Ruud Seegers en heb een Bmw 535i F10 gekocht met 6 maanden bovag garantie.Tijdens de bezichtiging werden we gewezen op een paar gebreken zoals de voorbanden , blanke lak beschadiging en de instaplijsten waren beschadigd, vervolgens een uitgebreide proefrit gemaakt waarbij bleek dat de bmw geweldig reed, en dat nog steeds doet.Voor ons bleek dat dit bedrijf geen geheimen heeft en moet zeggen dat ik mij niet kan vinden in het negatieve verhaal van de auto van 350 euro,wij hebben weloverwogen de bmw gekocht omdat de prijs ,service , en eerlijkheid voor ons zeer belangrijk zijn doordat wij in het verleden nog al eens wat problemen bij andere bedrijven hadden ondervonden,in tegenstelling tot het bedrijf van jan klop,waar wij bijzonder prettig zaken mee hebben kunnen doen,kortom ,een goed eerlijk en deskundig bedrijf die weet waar het om draait, dus bedankt jan voor de heerlijke auto die je aan ons hebt geleverd, groeten Ruud en Heleen Seegers.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Firma klop onderhoud tientallen jaren ons autopark maar wij zijn altijd tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Neer

07-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In april 2016 een Passat CC gekocht, twee kleine problemen gehad, maar nadat ik deze had doorgegeven, werd er beide keren direct gereageerd en ook netjes opgelost. Professionele houding van verkoop/service, maar ook monteurs .


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Lunteren

07-01-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Graag willen wij als (Autobedrijf Klop) reageren op onderstaande review. Meneer heeft bij ons een Volkswagen Passat gekocht voor de prijs van € 350,-
Wij vertelde hem dat deze auto geen APK had en dat er verschillende reparaties aan uitgevoerd moesten worden om weer een APK op de auto te krijgen en ook stond duidelijk in de advertentie vermeld dat de achterremmen op waren. Dit alles heeft meneer er niet van weerhouden om de Passat voor € 350,- aan te schaffen. Meneer heeft ons aan het einde van de dag teruggebeld dat er diverse problemen met de Passat waren en vroeg naar een oplossing, wij hebben hem aangeboden om de Passat terug te brengen en hij het geld terug kreeg, maar dat wilde meneer niet. Zijn enige eis was dat hij korting kreeg. Hier konden wij helaas niet op ingaan, waardoor er een meningsverschil optrad en deze negatieve review geschreven is. Wij zijn geen oplichters / bedriegers maar zijn een klein hardwerkend bedrijf die aangesloten zijn bij de Bovag en Bosch car service en willen u adviseren om de rest van de positieve reviews te lezen, zodat een goede indruk van ons bedrijf krijgt.


Ja, ik beveel dit aan

Passat

05-01-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht, maar bleek van het hele verhaal niets te kloppen, als je deze mensen aanspreekt op hun fouten worden ze boos en dreigen ze, dan krijg je te horen dat deze 25 jaar karate heeft gedaan, en mij wel een lesje zouden leren.
Auto bleek voor gekeurd te zijn, bleken maar 2 afkeur problemen te zijn, de auto meegenomen en daar bleek er veel meer aan de hand te zijn.
Er bleken maar liefst 7 afkeur problemen te zijn.
Dit noemt zich een BOVAG en Bosch bedrijf!!
Ze geven zelfs een auto mee, waarbij de remmen tijdens het rijden vast gelopen zijn ( de terug reis naar huis)

Dit zijn grote oplichters.
Het maakt niet uit voor wat voor bedrag je iets koopt, gaat om het verhaal wat ze erbij vertellen.

Het ergste is nog wel, dat ze je gewoon bedreigen


Thijs

03-09-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Volkswagen polo gekocht, duidelijke afspraken gemaakt over de afleverings beurt.
Alles netjes gedaan en goed afgelevert.
Nette en vriendelijke mensen indienst
Weinig garage,s die zo zijn
Top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

SERGIO uit Ermelo

16-05-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER COSMO


Ja, ik beveel dit aan

Johnny uit Enschede

05-05-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super vreindelijke verkoper, komt afspraken na en neemt de tijd, enige nadeel was tijdens de proefrit dat het tanknivo laag stond. Auto was prima gewassen/gepoetst.


Ja, ik beveel dit aan