Beoordelingen Autobedrijf Knijnenburg

9,5
17 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 17 beoordelingen

Janneke uit Helmond

31-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, altijd behulpzaam en kundig. Ben al jaren klant bij dit Brabants familiebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Tegelen

10-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb veel ervaringen met autobedrijven. Bij Knijnenburg voel je als klant en mens perfect geholpen. Ik kan deze zaak dan ook bij iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Bergen L.

01-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs gebruikte auto gekocht, enkele punten bleken achteraf niet in orde. Zonder morren zijn deze punten geweldig opgelost. Dit is de manier om de garantie en de service waar te maken en dat hebben ze ook gedaan!
Ik ben hierover zeer goed te spreken en erg blij met de aankoop!
Een aanrader om een auto te kopen bij Knijnenburg.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Venray

23-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring met Auto Knijnenburg. Service en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Gerwin (en collega's) nogmaals bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Deurne

06-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Lambèrt uit Nuenen

01-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heldere afspraken bij het kopen van mijn gebruikte auto en zeer prettig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

yvette uit bussum

19-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van het begin af aan heb ik mij verbaasd en verheugd over de manier waarop Gerwin en zijn collega's voor mij gezorgd hebben. Als ik met een 11 zou kunnen beoordelen, dan zou ik dat doen. Met de auto die ik gekocht heb, ben ik trouwens ook heel blij!


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit Landhorst

11-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekend bedrijf.
Geen poespas.maar duidelijkheid en de heer knijnenburg is recht door zee.
houden wij van.want al dat hielenlikken bij officiele dealers hadden wij helemaal gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit De Rips

22-11-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ten alle tijden wordt flexibiliteit getoond en prima service verleend. Dit geldt voor het onderhoud van je auto, maar ook voor wanneer je op zoek bent naar een mooie en betrouwbare occasion.


Ja, ik beveel dit aan

bert uit erp

11-03-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan