Beoordelingen Autobedrijf Knoop B.V.

9,1
422 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 422 beoordelingen

B.L. uit Maarssen

18-04-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor de eerste keer bij Stoop onderhoud laten uitvoeren en geeft ons een goed gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Maarssen

16-04-2019
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Paniek ,mijn auto gaat niet niet meer recht uit .
Bij div garage’s gevraagd of ik mijn auto kan laten uit lijnen.
Geen tijd .
Dan word je door familie naar knoop in Breukelen gestuurd .
Morgen ochtend om 8 uur meneer .
Knoop bedankt voor de service .


Ja, ik beveel dit aan

Henny uit Mijdrecht

15-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar, vriendelijk en klantgericht autobedrijf.
Duidelijke communicatie bij onderhoudsbeurt, o.a. door een video per mail verstuurd, waarbij het nodige onderhoud wordt getoond en toegelicht.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Maarssen

13-04-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ervaringen met Autobedrijf Knoop B.V. zijn zeer goed. Aandacht naar en voor de klant is prima. Afspraak is afspraak en r wordt meegedacht.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Amsterdam

12-04-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Leuke mensen en hoog in het vaandel vriendelijk en deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit MAARSSEN

02-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uiterst vriendelijke medewerkers, die je een thuisgevoel geven en adequate service bieden. Ook als je acute hulp nodig hebt i.v.m. een lekke band bijv.
Bij regulier onderhoud worden werkzaamheden en kosten altijd besproken.


Ja, ik beveel dit aan

Jacques uit IJsselstein

02-04-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede ervaring, rustige en op de klantgerichte behandeling.


Ja, ik beveel dit aan

GJF uit Woerden

01-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een zeer prettige ervaring, betrokken mensen met een gevoel voor service. Niet alleen de dame achter de receptie maar ook alle werknemers er omheen. Je merkt duidelijk dat deze mensen passie hebben voor hun vak!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Maarssenbroek

21-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: professioneel , klantvriendelijk , waar voor je geldt


Ja, ik beveel dit aan

B.O. uit Apeldoorn

10-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk bedrijf. Goede service en denkt in oplossingen.
Zowel met verkoopadviseur Sam als afleveringspecialist Joery open en eerlijke gesprekken gehad en alles is naar tevredenheid afgehandeld. Menig autobedrijf zou hier iets van kunnen leren.


Ja, ik beveel dit aan