Beoordelingen Autobedrijf Knoop B.V.

9,0
411 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 411 beoordelingen

Joop uit Maarssen

17-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Pamela en Donovan uit Hoofddorp

20-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Familie Blom uit Hoofddorp,

Niets anders dan lof voor dit fantastische bedrijf.
Eerlijk, recht door zee, no nonsens, altijd welkom ,geïnteresseerd, meedenkend, vakmanschap door de gehele organisatie waardoor je geen gezeik hebt als je een auto bij Knoop koopt ,of onderhoud.
Voor ons niets anders dan Knoop .



Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Breukelen

08-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: te vrede, goede service, en weer een goed rijdende auto ! De video was ook heel verhelderend, duidelijk wat er aan de auto mankeerde.


Ja, ik beveel dit aan

Corine uit Schiedam

11-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Superfijn geholpen door Edwin !! Alles netjes geregeld en afgehandeld, en zelfs nog even mijn autoradio overgezet. Fijn zakendoen en s├║pergelukkig met mijn autootje. Dankjewel !!


Ja, ik beveel dit aan

G T uit Woerden

02-04-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Medewerkers van het bedrijf zijn klantvriendelijk. Goede service aan klanten wordt door hen geboden. Met dhr Lautenbach heb ik 2 jaar geleden helaas nog een discussie moeten voeren over de hoogte van in rekening gebrachte kosten voor een reparatie. Dat heeft mij genoodzaakt voortaan (vooraf) kritischer te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Berry uit Maarssen

30-03-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je wordt snel geholpen, alles wordt duidelijk uitgelegd en mijn algehele ervaring is zeer positief.


Ja, ik beveel dit aan

Thea uit Breukelen

29-03-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: hele goeie ervaring, ze staan altijd voor je klaar en heel vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Henny uit Mijdrecht

02-03-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een zeer klantvriendelijk autoverkoop en garagebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Breukelen

02-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een prettig bedrijf met nog de persoonlijke touch en service die ik graag ervaar als ik met een bedrijf werk.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit MAARSSEN

02-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan