Beoordelingen Autobedrijf Knoop B.V.

9,1
400 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 400 beoordelingen

rens uit maarssenbroek

19-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd vriendelijk en kundig


Ja, ik beveel dit aan

Chester uit Hoofddorp

12-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al 8 jaar klant bij dit zeer bekwame en servicegerichte autobedrijf.
Zeer tevreden met de dienstverlening en ik kan een ieder dit bedrijf van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Vleuten

12-02-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima en snelle service. Vriendelijke receptie medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Gérard uit Harmelen

12-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nog nooit een teleurstelling bij Hans Knoop.De service staat op een byzonder hoog niveau.Het personeel neemt altijd tijd voor de cliënt.
Het bezoek aan mijn Mazda -dealer is altijd plezierig.Koffie staat klaar.Kortom een garage/dealer met hart voor zijn gasten.(zo voel ik mij)


Ja, ik beveel dit aan

Ans

06-02-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf Knoop is servicegericht, geen lange wachttijden voor een afspraak en extra service als het ophalen van de auto. Kwaliteit van de handelingen is goed.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Maarssen

05-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Prima ervaring. Meer duidelijkheid vooraf over garantie en mobiliteitsservice is gewenst. Onduidelijkheid over ingangsdatum van deze onderdelen.


Ja, ik beveel dit aan

Lex uit Nieuwegein

30-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Voor mij is de vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid reden om naar Knoop te gaan in plaats van een garage dichter bij Nieuwegein. Of je nu onverwachts of op afspraak komt je word altijd vriendelijk te woord gestaan en je probleem verholpen


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Maarssen

14-12-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Snelle afhandeling. Vriendelijk en kundig personeel. Lekkere koffie.


Ja, ik beveel dit aan

Marcèl uit Hilversum

23-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: prettige mensen, goede service


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Breukelen

17-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan