Beoordelingen Autobedrijf Knoop B.V.

9,0
409 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 409 beoordelingen

Jaap uit Breukelen

08-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: te vrede, goede service, en weer een goed rijdende auto ! De video was ook heel verhelderend, duidelijk wat er aan de auto mankeerde.


Ja, ik beveel dit aan

Corine uit Schiedam

11-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Superfijn geholpen door Edwin !! Alles netjes geregeld en afgehandeld, en zelfs nog even mijn autoradio overgezet. Fijn zakendoen en súpergelukkig met mijn autootje. Dankjewel !!


Ja, ik beveel dit aan

G T uit Woerden

02-04-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Medewerkers van het bedrijf zijn klantvriendelijk. Goede service aan klanten wordt door hen geboden. Met dhr Lautenbach heb ik 2 jaar geleden helaas nog een discussie moeten voeren over de hoogte van in rekening gebrachte kosten voor een reparatie. Dat heeft mij genoodzaakt voortaan (vooraf) kritischer te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Berry uit Maarssen

30-03-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je wordt snel geholpen, alles wordt duidelijk uitgelegd en mijn algehele ervaring is zeer positief.


Ja, ik beveel dit aan

Thea uit Breukelen

29-03-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: hele goeie ervaring, ze staan altijd voor je klaar en heel vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Henny uit Mijdrecht

02-03-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een zeer klantvriendelijk autoverkoop en garagebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Breukelen

02-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een prettig bedrijf met nog de persoonlijke touch en service die ik graag ervaar als ik met een bedrijf werk.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit MAARSSEN

02-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

J uit Nvt

19-02-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slecht bedrijf,als je koopt kan alles maar als je terug komt voor garantie zijn ze niet thuis we konden alles bewijzen,maar ze zochten de weg van de minste weerstand en kopen garantie af als je verder je mond houd.
Even een opsomming gebreken!!!
Go vind kapot door no et goed aangesloten kabels 281 euro schade
Remschijven waren afkeur gewoon goedgekeurd 250 euro schade
Uitlijning niet goed wel gemeld na proefrit niets mee gedaan kosten 65 euro.
Aflevering zoals poetsen binnen en buiten half gedaan het beloofde nap rapport niet geleverd massa
Nou vraag ik je? Ben je nou een officiële dealer ??
Dit zou bij de de handelaar ver wachten maar niet een officiëledealer

O ja en een chef werk plaat heeft er mee proef gereden en niets gemerkt??? Deskundigheid??? Nee dus


rens uit maarssenbroek

19-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd vriendelijk en kundig


Ja, ik beveel dit aan