Beoordelingen Autobedrijf Knoop B.V.

9,1
380 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 380 beoordelingen

A. uit Utrecht

17-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij Autobedrijf Knoop voel ik mij gehoord en denken de mensen mee. De communicatie is helder en vertrouwd. Wat mij in het bijzonder aanspreekt is dat ze je direct helpen in het geval van kleine onzekerheden. Zo ging er laatst een lampje branden op mijn dashboard waarop de monteur direct de boordcomputer erbij nam en mij gerust stelde dat het een kleine hickup was in de computer.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Utrecht

17-03-2017
8,5

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Word altijd snel en adequaat geholpen als ik een onderhoudsbeurt, acuut probleem of storing ondervind. Ook wanneer ik onaangekondigd langsrij. Knoop denkt mee om mijn mobiel te houden door direct een vervangende auto beschikbaar te stellen en zsm mijn eigen auto weer gereed te hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Maarssen

17-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Betrouwbaar, flexibel, professioneel


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Zeist

16-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heb vele merken auto's en autobedrijven gehad, maar autobedrijf Knoop vindt ik een groot succes.


Ja, ik beveel dit aan

ronald uit zoetermeer

19-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn eerste indruk geeft mijn een goed gevoel over het bedrijf. Ben tot nu toe zeer tevreden, kom zeker terug voor onderhoud van onze Mazda 6 sportbreak en het kopen voor eventuele nieuwe banden. vriendelijke groet ronald


Ja, ik beveel dit aan

Hetty uit Breukelen

10-02-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: prima


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Woerden

09-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekende service door vriendelijk en deskundig personeel!


Ja, ik beveel dit aan

Rinus uit breukelen

09-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: gewoon een heel goed bedrijf , met een perfecte service


Ja, ik beveel dit aan

martin en ina uit Maarssen

29-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Beste Hans,

Even iets rechtzetten, mevrouw Agterberg zij heeft de vragenlijst ingevuld.

Vroeger zei mijn moeder altijd: Goede wijn behoeft geen krans.

En dat is ook van toepassing op uw bedrijf.
Wanneer er met wie dan ook gesproken wordt over Garagebedrijf Knoop dan horen wij alleen maar positieve reacties.

Dus mijn ervaring beschreven in de vragenlijst is voor de monteurs , receptioniste en de man die voor ons het onderdeel heeft besteld een bedankje, een pluim voor hun inzet.

Ga zo door en zo nodig ziet U ons weer verschijnen.

Met vr groet Martin en Ina Agterberg



Ja, ik beveel dit aan

Fathah uit Vleuten

27-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima behandeling. Klantvriendelijk ook na de koop.


Ja, ik beveel dit aan