Beoordelingen Autobedrijf Knoop B.V.

9,0
376 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 376 beoordelingen

ronald uit zoetermeer

19-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn eerste indruk geeft mijn een goed gevoel over het bedrijf. Ben tot nu toe zeer tevreden, kom zeker terug voor onderhoud van onze Mazda 6 sportbreak en het kopen voor eventuele nieuwe banden. vriendelijke groet ronald


Ja, ik beveel dit aan

Hetty uit Breukelen

10-02-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: prima


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Woerden

09-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekende service door vriendelijk en deskundig personeel!


Ja, ik beveel dit aan

Rinus uit breukelen

09-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: gewoon een heel goed bedrijf , met een perfecte service


Ja, ik beveel dit aan

martin en ina uit Maarssen

29-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Beste Hans,

Even iets rechtzetten, mevrouw Agterberg zij heeft de vragenlijst ingevuld.

Vroeger zei mijn moeder altijd: Goede wijn behoeft geen krans.

En dat is ook van toepassing op uw bedrijf.
Wanneer er met wie dan ook gesproken wordt over Garagebedrijf Knoop dan horen wij alleen maar positieve reacties.

Dus mijn ervaring beschreven in de vragenlijst is voor de monteurs , receptioniste en de man die voor ons het onderdeel heeft besteld een bedankje, een pluim voor hun inzet.

Ga zo door en zo nodig ziet U ons weer verschijnen.

Met vr groet Martin en Ina Agterberg



Ja, ik beveel dit aan

Fathah uit Vleuten

27-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima behandeling. Klantvriendelijk ook na de koop.


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Amsterdam

17-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Persoonlijk ben ik bijzonder tevreden over deze Garage. Inmiddels ben ik verhuist naar Amsterdam, maar na een korte tijd een lokale garage te hebben gebruikt teruggegaan naar Knoop in Maarssen. Ze hebben echt aandacht voor je Auto en niet alleen voor je portemonnee. Dat ze zelfs mijn velgen hebben schoongemaakt, spontaan en gratis, zegt gewoon alles.
Ik heb er mijn auto ook gekocht en zal er mijn volgende auto ook graag weer kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Maarssen

12-12-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mooi eerlijk bedrijf fijne mensen die afspraken nakomen en ook luisteren
naar wensen klant en er alles aan doen om klanten tevreden te stellen.
Van directie, verkoop, receptie tot monteurs een familie gevoel kan geen
betere dealer weten.


Ja, ik beveel dit aan

W.J. uit Montfoort

12-12-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit bedrijf stelt de klant centraal. Luistert goed. Personeel is vriendelijk. Werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Utrecht

12-12-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring met dit bedrijf deskundig en vriendelijk personeel Die ook met je mee denk als je een vraag heb.


Ja, ik beveel dit aan