Beoordelingen Autobedrijf Koldewijn

9,3
215 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 215 beoordelingen

Kimberly uit Apeldoorn

29-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurig geholpen en ook meegedacht om de kosten beperkt te houden. Ik ben heel tevreden en kom zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

harold uit apeldoorn

29-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vanmorgen de auto voor de apk gebracht, zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Kleine reparatie snel en meteen uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Mijnie uit Apeldoorn

21-03-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: top service. altijd vriendelijke ontvangst. ik kom hier graag. en problemen worden altijd goed verholpen !
bedankt mensen !


Ja, ik beveel dit aan

Jenny uit Apeldoorn

28-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima garage met fijne service
Staan er als ik hulp nodig heb en zijn eerlijk over hun voorraad en aankoopadviseting


Ja, ik beveel dit aan

Henry uit Ede

08-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een garage waar service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staat en het voelt als thuiskomen omdat de koffie altijd klaar staat en de persoonlijke aandacht en meedenken met de klant een feit is. Afspraak= Afspraak en geen loze beloftes. Ik heb nu mijn tweede auto gekocht bij Edward en ik mag wel zeggen "een feestje" zoals deze auto rijdt. Deze auto is wederom keurig afgeleverd mede dankzij Jan die een paar dingetjes moest bijwerken en waar je nu zo goed als niets meer van ziet. Kortom een "TOP" bedrijf wat ik zeer zeker zal aanbevelen bij anderen.


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Apeldoorn

02-02-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en vooraf altijd overleg over eventuele mankementen en prijsafspraken!


Ja, ik beveel dit aan

René

29-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en persoonlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Brunssum

25-01-2018
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na ingediende klacht probleem opgelost. Het heeft te lang geduurd helaas.
Edward toch bedankt!


Louise uit APELDOORN

21-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het afgelopen jaar veel technische problemen gehad met onze vw golf maar alles werd deskundig en vlot verholpen.
Edward en medewerkers : geweldige service !


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Apeldoorn

15-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag onze zevende auto (en mijn derde Mercedes) gekocht
Zoals altijd weer voortreffelijk geholpen door Edward en Gijs en natuurlijk alle andere werknemers van Auto Koldewijn. (klantvriendelijk)
Een uitstekend bedrijf en een hele goede service.


Ja, ik beveel dit aan