Beoordelingen Autobedrijf Koldewijn

9,4
114 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 114 beoordelingen

Jan uit Ugchelen

20-03-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als je al jaren als een goede klant wordt geholpen dan kan het niet anders dan dat je erg tevreden bent over service, deskundigheid en de klantvriendelijkheid van deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

Deniece uit Apeldoorn

19-03-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Apeldoorn

15-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vriendelijk en kundig personeel


Ja, ik beveel dit aan

Harris uit Apeldoorn

13-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ook bij aankoop van een marge-auto goede en prettige service!


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Nijmegen

04-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg prettige ervaring. Er word echt de tijd voor je genomen zelfs als het druk is.


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit Apeldoorn

04-03-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijk behulpzaam professioneel goed werkendteam


Ja, ik beveel dit aan

Truus uit Apeldoorn

03-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn altijd erg prettig geholpen en hebben goede ervaringen met deze garage. Aanbevolen!


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Apeldoorn

03-03-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke mensen, vakkundig en prima service. Ik ontving sms dat auto klaar stond om opgehaald te worden en wat de kosten waren.


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Apeldoorn

02-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Op tijd bericht voor onderhoud. Vakkundig personeel. Informatie vòòr reparatie. Vriendelijkheid.


Ja, ik beveel dit aan

Eddy uit Apeldoorn

01-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd super behulpzaam . zorgzaam en voel mijn altijd vertrouwd in Uw omgeving. Kan het zeker aan iedereen aanraden. Een betrouwbaar garage , wat wil je meer ?


Ja, ik beveel dit aan