Beoordelingen Autobedrijf Koldewijn

9,3
211 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 211 beoordelingen

Henry uit Ede

08-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een garage waar service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staat en het voelt als thuiskomen omdat de koffie altijd klaar staat en de persoonlijke aandacht en meedenken met de klant een feit is. Afspraak= Afspraak en geen loze beloftes. Ik heb nu mijn tweede auto gekocht bij Edward en ik mag wel zeggen "een feestje" zoals deze auto rijdt. Deze auto is wederom keurig afgeleverd mede dankzij Jan die een paar dingetjes moest bijwerken en waar je nu zo goed als niets meer van ziet. Kortom een "TOP" bedrijf wat ik zeer zeker zal aanbevelen bij anderen.


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Apeldoorn

02-02-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en vooraf altijd overleg over eventuele mankementen en prijsafspraken!


Ja, ik beveel dit aan

René

29-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en persoonlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Brunssum

25-01-2018
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na ingediende klacht probleem opgelost. Het heeft te lang geduurd helaas.
Edward toch bedankt!


Louise uit APELDOORN

21-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het afgelopen jaar veel technische problemen gehad met onze vw golf maar alles werd deskundig en vlot verholpen.
Edward en medewerkers : geweldige service !


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Apeldoorn

15-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag onze zevende auto (en mijn derde Mercedes) gekocht
Zoals altijd weer voortreffelijk geholpen door Edward en Gijs en natuurlijk alle andere werknemers van Auto Koldewijn. (klantvriendelijk)
Een uitstekend bedrijf en een hele goede service.


Ja, ik beveel dit aan

a uit apeldoorn

12-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: eerder een auto gekocht waar ik tevreden was. en heb nu Sins kort weer een auto gekocht.ben erg te vrede met deze autobedrijf.ze zijn vriendelijk geven goede advies en de koffie staat altijd klaar


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit BEEKBERGEN

09-01-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het is prettig dat je snel een afspraak kunt maken voor onderhoud apk en nog meer. Prijs kwaliteit betrouwbaar. Cijfer 9
.


Ja, ik beveel dit aan

Sarah uit Apeldoorn

05-01-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: APK keuring. Koffie en thee stonden klaar en tijd om een praatje te maken was er ook. Toen bleek dat de auto nog door de RDW moest worden gecheckt, werd zelfs de service verleend om mij even ergens af te zetten.


Ja, ik beveel dit aan

Christianne uit Apeldoorn

05-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanwege het aantal kilometers die ik de komende tijd ga rijden met mijn 19 jaar oude Nissan micra heb ik een afspraak gemaakt voor een wintercheck. Ik werd hartelijk ontvangen met een verse kop koffie en de check werd meteen uitgevoerd. De auto bleek gelukkig in goede staat, helaas haden ze niet de banden op voorraad die ik eronder had willen laten doen (aangegeven bij het maken van er afspraak) maar ik kreeg alsnog goed advies over welke banden ik het er beste onder kon laten zetten. Ik hoefde zelfs niets te betalen voor de check, wat een goede service! Mijn auto zal zeker in onderhoud blijven bij Koldewijn!


Ja, ik beveel dit aan