Beoordelingen Autobedrijf Koldewijn

9,3
230 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 230 beoordelingen

Rene uit Radio Kootwijk

24-06-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd vriendelijk, klantgericht en gelijk oplossingsgericht helpen .
Hele goede service.
Ga niet verder zoeken en ga direct voor kwaliteit en betrouwbaarheid naar garage koldewijn.


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Apeldoorn

08-06-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Met veel plezier een auto gekocht bij Gijs en Edward. Zond er dat je onder druk wordt gezet komen zij met goede tips en adviezen. Je voelt je echt klant bij koldewijn. Wij zijn heel blij om onze Opel Karl en we hopen hier weer jaren mee te kunnen toeren. We kregen ook nog een fles wijn bij de aflevering. Heel attent en een leuk gebaar. Kortom, een dikke pluim voor team koldewijn.


Ja, ik beveel dit aan

Natasja uit Apeldoorn

30-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een mooie Mazda gekocht bij Koldewijn. De service heb ik als zeer prettig ervaren. Al snel een auto gevonden die volledig bij mijn wensen aansloot. Daarnaast ook nog een heel mooi bedrag voor mijn oude auto terug gekregen.
De auto werd schoon en met een volle tank afgeleverd. Er zaten twee deukjes in die nog zijn herstelt. Alle afspraken zijn nagekomen met ook nog een goede garantie. Kortom; zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Milena uit apeldoorn

17-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zelf hele nare ervaringen gehad bij andere autobedrijven.
Toen ik uitkwam bij Autobedrijf Koldewijn, die mij geholpen hebben voor een betaalbare auto voor mij en een top auto. Ben er nog steeds erg blij mee en dat ik eindelijk een betrouwbare Autobedrijf heb gevonden. Ga nergens anders meer heen. Jullie zijn top! Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Lody uit Apeldoorn

01-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf! Eerlijk, snel, afspraak = afspraak, denken in oplossingen, goede betrokken mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Masha uit Apeldoorn

09-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wat een service! Ik heb een prachtige mini gekocht bij dit bedrijf. Na een tijdje deed de achterklep het niet goed. Ze hebben het onderdeel compleet vervangen. Zo ontzettend luxe. Ze zijn vriendelijk, denken mee en vlot. Blij met deze garage!


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit S-Hertogenbosch

12-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag, 12januari 2019, onze nieuwe auto opgehaald bij autobedrijf Koldewijn.
Wat een fantastische service!! De auto stond klaar, op naam, half volle tank met brandstof en een nieuwe apk (hoefde eigenlijk pas over een half jaar gekeurd te worden). Om de koop letterlijk te beklinken stond er ook nog een fles wijn voor ons klaar.Zeer vriendelijk geholpen gedurende heel het proces van koop en inruil. Open en transparant bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit APELDOORN

10-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij dit bedrijf staan klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel. Op een prettige manier wordt er meegedacht en overlegd.


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Haarlem

17-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs een mooie Captur gekocht bij Autobedrijf Koldewijn. We moesten een eindje rijden naar Apeldoorn, dus de auto werd netjes gereserveerd voor ons. We werden uiterst vriendelijk ontvangen en geholpen. We hebben de auto diezelfde dag nog mee kunnen krijgen en we zijn zeer tevreden met de aankoop. Een krasje werd nog even weggewerkt en de auto netjes en schoon afgeleverd. Een betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf waarbij je met een goed gevoel een auto koopt. Flesje wijn erbij gekregen om de nieuwe aanwinst te vieren. Hartelijk dank voor de goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Shirley uit Fijnaart

02-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Afgelopen woensdag eindelijk mijn VW New Beetle kunnen ophalen! Na een eerder bezoek was ik op slag verliefd op deze nieuwe aanwinst. Zonder problemen alleen een testrit mogen maken en ik werd goed geïnformeerd. Alles omtrent de aankoop verliep soepel en snel. Nog voor er betaald was stond de auto al op mijn naam! Ik heb mijn oude auto mogen inruilen en ik kreeg hier nog een super mooi bedrag voor terug. Ik hoop nog vele jaren plezier van mijn Kevertje te mogen hebben, maar als de tijd rijp is voor een nieuwe auto weet ik nu al op welk adres ik moet zijn! Heren, heel erg bedankt voor de goede en vriendelijke service!!


Ja, ik beveel dit aan