Beoordelingen Autobedrijf Koldewijn

9,3
227 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 227 beoordelingen

Milena uit apeldoorn

17-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zelf hele nare ervaringen gehad bij andere autobedrijven.
Toen ik uitkwam bij Autobedrijf Koldewijn, die mij geholpen hebben voor een betaalbare auto voor mij en een top auto. Ben er nog steeds erg blij mee en dat ik eindelijk een betrouwbare Autobedrijf heb gevonden. Ga nergens anders meer heen. Jullie zijn top! Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Lody uit Apeldoorn

01-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf! Eerlijk, snel, afspraak = afspraak, denken in oplossingen, goede betrokken mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Masha uit Apeldoorn

09-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wat een service! Ik heb een prachtige mini gekocht bij dit bedrijf. Na een tijdje deed de achterklep het niet goed. Ze hebben het onderdeel compleet vervangen. Zo ontzettend luxe. Ze zijn vriendelijk, denken mee en vlot. Blij met deze garage!


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit S-Hertogenbosch

12-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag, 12januari 2019, onze nieuwe auto opgehaald bij autobedrijf Koldewijn.
Wat een fantastische service!! De auto stond klaar, op naam, half volle tank met brandstof en een nieuwe apk (hoefde eigenlijk pas over een half jaar gekeurd te worden). Om de koop letterlijk te beklinken stond er ook nog een fles wijn voor ons klaar.Zeer vriendelijk geholpen gedurende heel het proces van koop en inruil. Open en transparant bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit APELDOORN

10-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij dit bedrijf staan klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel. Op een prettige manier wordt er meegedacht en overlegd.


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Haarlem

17-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs een mooie Captur gekocht bij Autobedrijf Koldewijn. We moesten een eindje rijden naar Apeldoorn, dus de auto werd netjes gereserveerd voor ons. We werden uiterst vriendelijk ontvangen en geholpen. We hebben de auto diezelfde dag nog mee kunnen krijgen en we zijn zeer tevreden met de aankoop. Een krasje werd nog even weggewerkt en de auto netjes en schoon afgeleverd. Een betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf waarbij je met een goed gevoel een auto koopt. Flesje wijn erbij gekregen om de nieuwe aanwinst te vieren. Hartelijk dank voor de goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Shirley uit Fijnaart

02-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Afgelopen woensdag eindelijk mijn VW New Beetle kunnen ophalen! Na een eerder bezoek was ik op slag verliefd op deze nieuwe aanwinst. Zonder problemen alleen een testrit mogen maken en ik werd goed geïnformeerd. Alles omtrent de aankoop verliep soepel en snel. Nog voor er betaald was stond de auto al op mijn naam! Ik heb mijn oude auto mogen inruilen en ik kreeg hier nog een super mooi bedrag voor terug. Ik hoop nog vele jaren plezier van mijn Kevertje te mogen hebben, maar als de tijd rijp is voor een nieuwe auto weet ik nu al op welk adres ik moet zijn! Heren, heel erg bedankt voor de goede en vriendelijke service!!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit GENEMUIDEN

27-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne auto gekocht bij een solide en zeer klantvriendelijk bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In juni 2018 hebben wij een VW Golf VI cabriolet gekocht bij Koldewijn. We werden zeer vriendelijk geholpen. De auto werd zoals afgesproken in perfecte staat afgeleverd. Een klein garantiegevalletje werd snel en goed opgelost door het team van Koldewijn. Kortom een vriendelijk team en een plezierig autobedrijf die staat voor zijn woorden. Bedankt en succes!


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Apeldoorn

05-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren mijn nieuwe auto (Audi A3) opgehaald bij Garagebedrijf Koldewijn. Auto werd tip top afgeleverd en de klantgerichtheid/betrokkenheid bij dit moment vanuit de eigenaar/medewerkers was super!
Je voelt je als klant echt klant!!


Ja, ik beveel dit aan