Beoordelingen Autobedrijf Koldewijn

9,3
150 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 150 beoordelingen

Geerard uit Apeldoorn

22-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, goede prijs-kwaliteit verhouding, kortom een prima bedrijf, goed geleid door de bedrijfsleiding.
Een aanrader, voor een eerlijke behandeling, bent U bij dit bedrijf aan het juiste adres.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Apeldoorn

21-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijke mensen en zeer behulpzaam.Ook hun service laat niets te wensen over.Ik heb goede ervaringen met autokoldewijn.Hier kunnen andere garages een voorbeeld aan nemen.


Ja, ik beveel dit aan

marijke uit Apeldoorn

20-05-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Edzo uit Apeldoorn

17-05-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goed bedrijf met prima service, duidelijke afspraken die netjes worden nagekomen. Vriendelijk en deskundig personeel. Ik ben er al ruim 20 jaar klant, goede auto's. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Apeldoorn

17-05-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed.
wordt goed geholpen en doen wat afgesproken is
goede service


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Harderwijk

16-05-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We komen hier al jaren ze hebben altijd tijd voor echt een top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Eerbeek

16-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een echt no-nonsense bedrijf. Gemakkelijk om afspraken mee te maken die correct worden nagekomen, zonder dat je hoofdprijs betaald. Een zekere aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Apeldoorn

15-05-2017
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Altijd goede service door klantvriendelijk personeel. Ik kom er al jaren voor de bandenwissel en de aanschaf van nieuwe banden.


Ja, ik beveel dit aan

Ineke uit Apeldoorn

13-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende service , keurig geholpen en thuis opgehaald als service ! Perfect


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Utrecht

12-05-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goed, vriendelijk, betrouwbaar en eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan