Beoordelingen Autobedrijf Koldewijn

9,3
198 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 198 beoordelingen

Barend uit Ugchelen

03-12-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heb twee maal een nieuwe auto besteld. Onderhoud is hier in deskundige handen.
Kleine problemen worden vrijwel direct verholpen.
Prettige omgang met eigenaar en medewerkers


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Sneek

02-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In augustus 2017 een occasion bij Koldewijn gekocht.
Reeds eerder onze ervaringen beschreven met het personeel en over de aflevering.
In één woord TOP!

Ik heb ook beschreven dat ik nog niets kon zeggen over het verloop van de garantie periode.

Dat kan ik nu inmiddels wel.

We hebben tot nu toe twee keer een beroep moeten doen op de garantie. De eerste keer was niet zo’n groot bedrag.
De tweede keer liep de reparatie echter behoorlijk in de prijzen.
Omdat wij ver van Apeldoorn wonen werd besloten offerte aan te vragen bij onze eigen garage.

Er was een kleine miscommunicatie tussen onze eigen garage en Koldewijn.

Om een lang verhaal kort te maken, het is KEURIG opgelost want bij Koldewijn was men van mening dat ‘de klant’ niet de dupe mag worden van een miscommunicatie tussen derden! Een TOP garage.

Betrouwbaar, Eerlijk en ze blijven in oplossingen denken!

Ik beveel deze garage van harte aan!


Ja, ik beveel dit aan

Matty uit APELDOORN

27-11-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uistekende service en vakmanschap!!


Ja, ik beveel dit aan

henny uit apeldoorn

09-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: alleskunners/oplossings en zeer service gericht.
altijd in voor een praatje, zeer deskundig, klantvriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Apeldoorn

07-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben al jaren onze 2 auto, 's in onderhoud bij Koldewijn. Zeer prettige service weet waar ik aan toe ben. Wordt netjes op de hoogte gehouden bij evnt extra kosten. Wij blijven dan ook met plezier ons onderhoud bij Koldewijn voortzetten


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Baarn

01-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goed en snel geholpen met het vinden van een prachtige auto die aan al mijn wensen voldoet


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Apeldoorn

31-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heeft u dat ook wel eens gehad, dat u een mooie auto kocht en dat daar in no time van alles aan bleek te mankeren. Nou ik wel. Ik had zoveel klachten over die bewuste auto, dat ik op laatst met lood in mijn schoenen terug ging met de volgende klacht. Het gevoel drong zich bij mij op dat ik zo'n zeurklant was die altijd wat had. Maar ik had geluk, want ik had deze auto gekocht bij Koldewijn. Het het motto daar is:"Het moet gewoon goed zijn." En het kwam ook goed, zonder dat daar extra kosten aan waren verbonden. Nooit ontstond er een discussie of een gesprek met een nare ondertoon. Het werd gewoon gemaakt. Ik kan nauwelijks geloven dat zij nog iets verdiend hebben aan die auto. En ik heb gemerkt door de jaren heen, dat het niet uitmaakt in welke prijsklasse je daar een auto koopt. Je wordt altijd goed behandeld. Ik kan dit bedrijf alleen maar voor 100% aanprijzen. Schappelijke prijzen en een zeer goede inruilwaarde. Ik weet zeker dat velen dit met mij onderschrijven. Ik ga ze ook cijfers geven. Geen 10, want dat vinden ze eng. Eigenlijk hebben ze gelijk, want dan mag je helemaal geen fouten meer maken. Maar eigenlijk verdienen ze dat wel.


Ja, ik beveel dit aan

Lisanne uit Heerlen

22-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijke behandeling en goede service. Alle afspraken bij het ophalen van onze nieuwe occasion nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Apeldoorn

17-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ga al jaren naar Koldewijn. Als leek ben je toch overgeleverd aan de kennis van een garagebedrijf. En wil je graag dat je auto veilig is. Ik vertrouw Koldewijn 100%. Ze zullen niet onnodige kosten in rekening brengen. Eerder het tegenovergestelde. Denken altijd met je mee. Onlangs reparatie aan mijn auto gehad. Koldewijn had een deel van de reparatie van te voren niet aan mij doorgegeven en heeft de kosten daarom niet naar mij doorgerekend! Super service!


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Apeldoorn

03-10-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gisteren mijn auto voor een grote beurt en APK gebracht. De offerte laten zien van de merkdealer en Auto Koldewijn was bijna 200 euro goedkoper uit met dezelfde onderdelen!


Ja, ik beveel dit aan