Beoordelingen Autobedrijf Koldewijn

9,3
190 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 190 beoordelingen

Karin uit Apeldoorn

17-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ga al jaren naar Koldewijn. Als leek ben je toch overgeleverd aan de kennis van een garagebedrijf. En wil je graag dat je auto veilig is. Ik vertrouw Koldewijn 100%. Ze zullen niet onnodige kosten in rekening brengen. Eerder het tegenovergestelde. Denken altijd met je mee. Onlangs reparatie aan mijn auto gehad. Koldewijn had een deel van de reparatie van te voren niet aan mij doorgegeven en heeft de kosten daarom niet naar mij doorgerekend! Super service!


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Apeldoorn

03-10-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gisteren mijn auto voor een grote beurt en APK gebracht. De offerte laten zien van de merkdealer en Auto Koldewijn was bijna 200 euro goedkoper uit met dezelfde onderdelen!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Apeldoorn

27-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom er altijd voor onderhoud aan mijn Renault Senic

Ook een auto gekocht voor onze dochter
Goed bedrijf die snappen wat service is.


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit Apeldoorn

20-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Superservice!


Ja, ik beveel dit aan

Dagmar uit APELDOORN

18-09-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele prettige mensen die je gelijkwaardig behandelen als je als vrouw alleen komt. Ook heel fijn dat mijn probleem opgelost kon worden met een tweedehands onderdeel. Gezien de staat van mijn auto een prima en veel goedkopere oplossing. Dat is nog eens meedenken!


Ja, ik beveel dit aan

Jeanne uit Apeldoorn

17-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zelf een auto op internet gevonden, zij hebben alles perfect voor ons verzorgd. Een paar dagen later stond er een blinkend gepoetste auto voor mij klaar, dit alles gerealiseerd door Edward en zijn medewerkers. Dit is mijn vierde auto daar gekocht. Door onze ervaringen de afgelopen 15 jaar zijn ook veel familieleden naar Koldewijn overgestapt, zij zijn ook zeer tevreden.
Edward, wederom super bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

René uit Apeldoorn

14-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette en mooie auto aangeschaft en oude ingeruild. Eerlijk mensen en duidelijke afspraken die nagekomen worden.
Er bleek een lampje niet te werken van de binnen verlichting. Hiervoor een afspraak gemaakt en is kosteloos een nieuw lampje in gezet.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Apeldoorn

13-09-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onze auto had een probleem wat af en toe naar voren kwam. Toen het weer gebeurde hebben we de auto naar Koldewijn gebracht. Zij hebben het probleem in eerste instantie niet gevonden, maar zijn verder gaan zoeken. De volgende dag deed het probleem zich weer voor en hadden ze snel gevonden waar het aan lag. de reparatiekosten vielen gelukkig zeer mee en het probleem is inderdaad verdwenen.


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Vaassen

12-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service en zorgeloos op vakantie


Ja, ik beveel dit aan

Natascha uit Apeldoorn

12-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: supergarage. Altijd eerlijk en de service gaat vaak verder dan je eigenlijk zou verwachten van een garage. Ik ga al 25 jaar alleen maar naar Koldewijn en als ik eens een uitstapje moest maken naar een andere garage wegens vakantie bijvoorbeeld dan was dit iedere keer weer een teleurstelling.


Ja, ik beveel dit aan