Beoordelingen Autobedrijf Koldewijn

9,4
133 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 133 beoordelingen

Erwin uit Apeldoorn

24-04-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Autobedrijf Koldwijn is een prima garage waar je naast een eerlijke prijs ook een eerlijke auto krijgt!


Ja, ik beveel dit aan

Darren uit Apeldoorn

23-04-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hele goede ervaring super aardige mensen
( heel fijn om mee te werken ;)
En ik had echt een te gekke stage


Ja, ik beveel dit aan

Heidi uit Apeldoorn

19-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vriendelijk en klantgericht, je wordt netjes geholpen en de service is prima! Superfijn en klantgericht bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Apeldoorn

19-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: SUPER vriendelijk, deskundig en service-gericht bedrijf! Hier wordt met je meegedacht. Altijd net dat ene stapje extra!!


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Apeldoorn

18-04-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed, komen de afspraken na


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Apeldoorn

17-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk,behulpzaam en staan altijd voor je klaar


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Apeldoorn

15-04-2017
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik vind dit een prettig bedrijf en is zeker een aanrader om hier heen te gaan. Ze komen de afspraken goed na en overal is over te praten. Klant is koning !


Ja, ik beveel dit aan

Simone uit Apeldoorn

15-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed geholpen en hartstikke tervreden met me nieuwe auto!! Super bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Apeldoorn

14-04-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ondanks dat "het bezoekje" meestal geld kost is het toch altijd een plezier om bij de garage te komen. De service is goed en ze zijn altijd behulpzaam en vriendelijk. Als ze je kunnen matsen doen ze het ook!!! GA ZO DOOR Auto Koldewijn. "De buurvrouw" Joyce


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Apeldoorn

11-04-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom er al een aantal jaar. Je wordt er super geholpen of het nu gaat om onderhoud van de auto of de aanschaf van een auto.


Ja, ik beveel dit aan