Beoordelingen Autobedrijf Koldewijn

9,3
165 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 165 beoordelingen

Bert uit Apeldoorn

22-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kom al jaren bij dit bedrijf
Eerst bij vader koldewijn
En nu de zoon
Mijn Vader kocht toe ook auto's van Vader koldenwijn
En mijn broer ook we te samen wel 30stuks gehad dus het zegt wel Wat voor bedrijf is.


Ja, ik beveel dit aan

Egrit uit Ugchelen

21-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

André uit Ede

17-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al vele jaren klant bij Auto Koldewijn en erg tevreden. Mijn ervaring is dat goed wordt meegedacht met een klant, geen dure reparaties die niet nodig zijn maar een goed advies die ligt in de lijn van de behoefte van de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Cobi uit Apeldoorn

16-06-2017
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service altijd bereid om mee te denken in oplossingen


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Apeldoorn

12-06-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al jaren klant bij garage Koldewijn, dat komt door de persoon zelf en de goede service van de garage.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Apeldoorn

07-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een betrouwbaar bedrijf en deskundig en vriendelijk personeel!!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Apeldoorn

01-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Apeldoorn en auto's, altijd een risico. Maar niet bij Koldewijn. Betrouwbaar, service, en nooit te beroerd om een stapje extra te zetten.


Ja, ik beveel dit aan

Ria uit Apeldoorn

31-05-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom hier al jaren, uitstekende service. Heb nooit het idee belazerd te worden. Zeer betrouwbaar, eerlijk en denken met je mee. Prijs/kwaliteit kan niet beter. Ook voor kleine reparaties zoals lampje vervangen of zoiets, kun je altijd direct terecht. Er is altijd tijd en aandacht voor je. SUPER!!!


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Apeldoorn

31-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd vriendelijk, uitstedende service.
Gewoon "Toppie" om het zo maar eens te zeggen.
Van mij krijgen ze een 10 ,en dat zijn ze ook waard!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Tubbergen

31-05-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Via marktplaats een hele jonge, scherp geprijsde mooie Opel Vivaro gevonden bij Auto Koldewijn. Wij gebruiken deze auto intensief als service wagen en af en toe tijdens het wegrijden blijkt er iets niet in orde met de koppeling, het vervelende is dat je vaak niets merkt en dan plotseling 'hobbelt' de wagen weer tijdens het wegrijden.
We hebben hierover contact gehouden en uiteindelijk heeft Koldewijn ons gevraagd de auto te brengen. Zij hebben de koppeling met drukgroep en de hele toestand vervangen. Dit soort service overtreft volgens mij de service en garantie van een nieuwe auto!
Als alle ondernemers in Nederland zo zouden staan voor het geleverde product, is het leven een stuk aangenamer! Nogmaals hartelijk bedankt: Johan Baas, Dorein BV TUBBERGEN.


Ja, ik beveel dit aan