Beoordelingen Autobedrijf Koldewijn

9,4
96 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 96 beoordelingen

Ben uit Apeldoorn

16-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kwaliteit. Zoekopdracht 3 maanden geleden gegeven, voor onze te vervangen Nissan Almera Tino. Binnen 3 maanden aanbod van een mooie donkergroene Opel Zafira! Mooie auto, voldeed helemaal aan onze wensen! Na enkele aanpassingen uitgevoerd door Autobedrijf Koldewijn, reed hij weer als een zonnetje! Er stonden al aardig wat kilometers op de teller. Maar bij aflevering: Nieuwe distributieriem, remschijven, APK gekeurd, gewassen en afgetankt. Klasse Autobedrijf Koldewijn!


Ja, ik beveel dit aan

Jorrit uit Woerden

15-02-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een BMW Z4 28iA gekocht. Compleet naar tevredenheid. Heel goed geholpen. Betrouwbaar overkomend personeel zonder opdringerig te zijn. De auto snel en netjes volgens afspraak opgeleverd invlusief extra services. Er bleken zelfs nog meer opties op de Z4 te zitten dan waar mee geadverteerrd werd. Super!


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Apeldoorn

15-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onze oosterburen hebben een mooi woord voor onderhoud: Pflegung.
En dat is juist wat garage Koldewijn kenmerkt. Je auto wordt met zorg en deskundigheid "verpleegd". Maar niet alleen je auto: ook met de portemonnee wordt rekening gehouden, d.w.z. niet klakkeloos vervangen maar met beleid en op het juiste moment, na deskundig advies.


Ja, ik beveel dit aan

Aiko uit Apeldoorn

13-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar en deskundig bedrijf waar ik nog nooit in teleurgesteld ben geraakt


Ja, ik beveel dit aan

jordy uit Apeldoorn

13-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed advies, auto hier gekocht en in onderhoud. Nooit problemen gehad, en houden je op de hoogte.


Ja, ik beveel dit aan

Yvette uit Apeldoorn

03-02-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vlak voor de winter de kachel van m'n fiat kapot en dat is niet fijn met 2 kleine meiden. Na een reparatie was het nog niet goed gefikst. De tweede keer wel en dat geheel gratis en supersnel! Super service!


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Bavel

13-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Recent hebben wij een auto gekocht bij Edward Koldewijn. Het hele proces verliep zo prettig en soepel dat je zou wensen dat alle verkopers stage zouden lopen bij Edward. De auto die we inruilden heb ik laten taxeren door een onafhankelijke expert. Edward bood vrijwel dezelfde prijs als de onafhankelijke expert (een andere professionale koper bood een 35% lagere prijs). De nieuwe auto werd snel en goed opgeleverd. Na aankoop bleken er 2 kleine akkefietjes te zijn. Maar ook deze werden door Edward snel, vakkundig, professioneel en met oog voor de klant opgelost. Ik beveel Autobedrijf Koldewijn dan ook zonder enige reservering aan aan een ieder die een nieuwe occasion wil kopen. In 1 woord: top!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Elspeet

29-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij waren op zoek naar een andere auto.. Kwamen via internet bij dit autobedrijf. Bij binnenkomst heel gastvrij ontvangen! Hier voelden wij ons op ons gemak. Goed inruilprijs! Eerlijk! Betrouwbaar! Gewoon top!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Apeldoorn

19-12-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed in het oplossingen van spoedreparaties. Houden je op de hoogte als het tegen zit. Geen verrassingen


Ja, ik beveel dit aan

RG uit 's Gravenmoer

15-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vele malen brengen wij onze auto voor onderhoud naar deze garagist. Altijd goed en snel geholpen. Onlangs heeft Edward ons geholpen met de aankoop van onze jonge gebruikte auto. Met zeer deskundige advies heeft hij ons voorzien van de benodigde informatie.
Edward, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan