Beoordelingen Autobedrijf Koldewijn

9,3
222 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 222 beoordelingen

Danielle uit Haarlem

17-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs een mooie Captur gekocht bij Autobedrijf Koldewijn. We moesten een eindje rijden naar Apeldoorn, dus de auto werd netjes gereserveerd voor ons. We werden uiterst vriendelijk ontvangen en geholpen. We hebben de auto diezelfde dag nog mee kunnen krijgen en we zijn zeer tevreden met de aankoop. Een krasje werd nog even weggewerkt en de auto netjes en schoon afgeleverd. Een betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf waarbij je met een goed gevoel een auto koopt. Flesje wijn erbij gekregen om de nieuwe aanwinst te vieren. Hartelijk dank voor de goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Shirley uit Fijnaart

02-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Afgelopen woensdag eindelijk mijn VW New Beetle kunnen ophalen! Na een eerder bezoek was ik op slag verliefd op deze nieuwe aanwinst. Zonder problemen alleen een testrit mogen maken en ik werd goed geïnformeerd. Alles omtrent de aankoop verliep soepel en snel. Nog voor er betaald was stond de auto al op mijn naam! Ik heb mijn oude auto mogen inruilen en ik kreeg hier nog een super mooi bedrag voor terug. Ik hoop nog vele jaren plezier van mijn Kevertje te mogen hebben, maar als de tijd rijp is voor een nieuwe auto weet ik nu al op welk adres ik moet zijn! Heren, heel erg bedankt voor de goede en vriendelijke service!!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit GENEMUIDEN

27-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne auto gekocht bij een solide en zeer klantvriendelijk bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In juni 2018 hebben wij een VW Golf VI cabriolet gekocht bij Koldewijn. We werden zeer vriendelijk geholpen. De auto werd zoals afgesproken in perfecte staat afgeleverd. Een klein garantiegevalletje werd snel en goed opgelost door het team van Koldewijn. Kortom een vriendelijk team en een plezierig autobedrijf die staat voor zijn woorden. Bedankt en succes!


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Apeldoorn

05-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren mijn nieuwe auto (Audi A3) opgehaald bij Garagebedrijf Koldewijn. Auto werd tip top afgeleverd en de klantgerichtheid/betrokkenheid bij dit moment vanuit de eigenaar/medewerkers was super!
Je voelt je als klant echt klant!!


Ja, ik beveel dit aan

Roger uit Zuidlaren

20-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Maand geleden hier een prachtige Ford Focus ST gekocht, zeer netjes afgeleverd met APK en keurig verpakt setje LM wintervelgen.


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Maassluis

10-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een BMW X3 gekocht. Mooie en goede auto. De service van dit bedrijf is perfect! kan niet anders zeggen. Ze denken met je mee en als er iets niet goed is word dit snel en professioneel opgelost ook garantie is hier uitstekend geregeld. Als ik ooit voor een andere auto ga kijken ga ik hier als eerst kijken en ook mijn familie en vrienden raad ik aan om naar auto koldewijn tegaan. Ik kan u zeker aanraden om hier uw auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Kimberly uit Apeldoorn

29-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurig geholpen en ook meegedacht om de kosten beperkt te houden. Ik ben heel tevreden en kom zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

harold uit apeldoorn

29-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vanmorgen de auto voor de apk gebracht, zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Kleine reparatie snel en meteen uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Mijnie uit Apeldoorn

21-03-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: top service. altijd vriendelijke ontvangst. ik kom hier graag. en problemen worden altijd goed verholpen !
bedankt mensen !


Ja, ik beveel dit aan