Beoordelingen Autobedrijf Koldewijn

9,3
218 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 218 beoordelingen

Michel uit Apeldoorn

05-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren mijn nieuwe auto (Audi A3) opgehaald bij Garagebedrijf Koldewijn. Auto werd tip top afgeleverd en de klantgerichtheid/betrokkenheid bij dit moment vanuit de eigenaar/medewerkers was super!
Je voelt je als klant echt klant!!


Ja, ik beveel dit aan

Roger uit Zuidlaren

20-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Maand geleden hier een prachtige Ford Focus ST gekocht, zeer netjes afgeleverd met APK en keurig verpakt setje LM wintervelgen.


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Maassluis

10-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een BMW X3 gekocht. Mooie en goede auto. De service van dit bedrijf is perfect! kan niet anders zeggen. Ze denken met je mee en als er iets niet goed is word dit snel en professioneel opgelost ook garantie is hier uitstekend geregeld. Als ik ooit voor een andere auto ga kijken ga ik hier als eerst kijken en ook mijn familie en vrienden raad ik aan om naar auto koldewijn tegaan. Ik kan u zeker aanraden om hier uw auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Kimberly uit Apeldoorn

29-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurig geholpen en ook meegedacht om de kosten beperkt te houden. Ik ben heel tevreden en kom zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

harold uit apeldoorn

29-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vanmorgen de auto voor de apk gebracht, zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Kleine reparatie snel en meteen uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Mijnie uit Apeldoorn

21-03-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: top service. altijd vriendelijke ontvangst. ik kom hier graag. en problemen worden altijd goed verholpen !
bedankt mensen !


Ja, ik beveel dit aan

Jenny uit Apeldoorn

28-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima garage met fijne service
Staan er als ik hulp nodig heb en zijn eerlijk over hun voorraad en aankoopadviseting


Ja, ik beveel dit aan

Henry uit Ede

08-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een garage waar service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staat en het voelt als thuiskomen omdat de koffie altijd klaar staat en de persoonlijke aandacht en meedenken met de klant een feit is. Afspraak= Afspraak en geen loze beloftes. Ik heb nu mijn tweede auto gekocht bij Edward en ik mag wel zeggen "een feestje" zoals deze auto rijdt. Deze auto is wederom keurig afgeleverd mede dankzij Jan die een paar dingetjes moest bijwerken en waar je nu zo goed als niets meer van ziet. Kortom een "TOP" bedrijf wat ik zeer zeker zal aanbevelen bij anderen.


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Apeldoorn

02-02-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en vooraf altijd overleg over eventuele mankementen en prijsafspraken!


Ja, ik beveel dit aan

René

29-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en persoonlijk.


Ja, ik beveel dit aan