Beoordelingen Autobedrijf Koldewijn

9,3
176 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 176 beoordelingen

Martin uit Apeldoorn

18-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goeie ervaringen met autobedrijf Koldewijn! Ze denken mee en doen wat ze zeggen. Ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Serva uit Apeldoorn

13-08-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super snelle service. En goede kwaliteit. en ze denlen altid goed met je mee. Complimenten voor Edward en zijn team.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is zeer prettig zaken doen met Koldewijn. Erg betrouwbaar en een geweldige service. In het verleden heb ik daar een auto gekocht, waarmee ik helaas veel pech had. Je voelde op laatst gewoon bezwaard om dat bij hen melden. Daar werd echter geen enkel punt van gemaakt, wat zij verkochten moest in orde zijn, was hun motto. Alles werd gewoon herstelt. Voortaan koop ik daar mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Haarlem

25-07-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Liesbeth uit Apeldoorn

24-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn zoon en wij zijn overstag, geen andere garage meer dan deze.
Zeer goede service, aardige mensen die goed met je meedenken.
Enige tijd geleden er over gedacht om onze Volvo V40 van 2000 in te ruilen, maar dit werd ons afgeraden. Nog een prima auto volgens Koldewijn, kan nog jaren mee. Geen minuut getracht ons een andere auto te verkopen.
Ook m.b.t. reparaties e.d. wordt je goed geholpen en voor een prima prijs.
Ik ben bij andere garages wel eens weggegaan met niet zo'n fijn gevoel na een reparatie, maar dat heb ik bij Koldewijn nog niet gehad. Gewoon top.


Ja, ik beveel dit aan

Renate uit Den Haag

20-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hoewel ik in Den Haag woon, kom ik (via mijn vader uit Apeldoorn) al jaren bij Autobedrijf Koldewijn voor de APK. Ik waardeer de flexibiliteit, klantvriendelijkheid en professionaliteit. Stuk voor stuk hardwerkende mensen met hart voor de zaak en de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Apeldoorn

19-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Persoonlijk en servicegericht. Hadden een beurt gevraagd maar dat was niet nodig vanwege het beperkte aantal kilometers. Wel v-snaar vervangen omdat daar scheurtjes in zaten. Dat noem ik meedenken met de klant en als het niet nodig is ook geen kosten maken. Top en dat geeft vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Apeldoorn

05-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We altijd goed geholpen en tegen een nette prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Ans uit Apeldoorn

05-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk personeel dat meedenkt en er wordt heel netjes gesleuteld aan de auto. Ben erg tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Ugchelen

05-07-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan